- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Anlatmaya çalıştğm tam olarak buyduSevdim erken evlendim çocuklarımla aramda 20 yaş var ben otuzumdayken 10 lu yaşlarda olacaklar bence harika Bi şey şuan 23 yaşındayım 3 yaşında kızım ve Bi buçuk yaşında oğlum var ikisi benim kankalarim onların enerjilerine yetişip peşlerinden rahatça kosabiliyorum Bi yandanda ders çalışıp sınavlara hazırlanıyorum biraz daha büyüsünler çalışmayı planlıyorum
Erken anne olduğuma hiç pişman olmadım evlenirken beklerim diyodm iyiki olmuşlar
Anneliğin zorluğu var tabiki ama pisman degilim düşünsene onlar 20 li yaşlarda ben 40 bu süper
Ben yaklaşık 31 yaşındayım, bebeğim 11 aylık ve kendimi geç kalmış hissediyorum. Şahsi kanaat tabiki... 27 yaşında evlendim. Daha erken evlenip, çocuklarımı daha erken yaşta büyütüp şimdi keyfime bakıyor olmak isterdim. Oyüzden fikrimi soran herkese genç yaşta anneliği tavsiye ediyorum. Ama burda asıl olan nasip tabiki. Biz ne kadar plan yapsak boşMerhabalar
Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Sevgiler
Merhaba. Belki hatirlamazsiniz beni ama onceki senelerde Dua topiginde cok dua ettik sizinle. Gorunce selam vermek istedim. Rabbim daha fazla bekletmesin insallah.bebek isteyince hemen gelmiyo malesef. yani bizim için öyle. inşallah sizi bekletmez. istediğinize göre daha fazla beklemeyin. 3 yılda doya doya gezmişsindir. bebeğin olduktan snora ona uygun gezersiniz
Zaten icim yaniyordu bunu okuyunca dahada cız ettiTıbben 35ten sonra riskli, 18den önce riskli
İkisinin ortasında ne zaman isterseniz o zaman ideal olur :)
Benim belki fazla erken oldu ama iyi oldu :) birde eşim en büyük destekçim şuan bunu yazarken oda kucugumun karnını doyuruyor birazda onun desteği beni cesaretlendiren herseyiyle ilgilenir çocukların altı,karni,ben arkadaşıma gidersem çocuklara bakar tabi bunları sürekli eşime yikmiyorum paylaşıyoruzAnlatmaya çalıştğm tam olarak buydukelimelere dökemedim.. katılıyorum
İnsanın kendisinde bitiyor olmakla birlikte 25-30 diyorum benMerhabalar
Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Sevgiler
Valla helal olsun.. 3 sene hem evliliğin tadını çıkarmışsın hemde evliliğinizi oturtmuşsunuz.. madem istiyorsun bence yaş, 3 yıllık evlilik tam zamanı.. eşinden de eminsen.. yap gitsinMerhabalar
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?