- Emoji Skoru
- 16.821
- Puanlar
- 773
- Konu Sahibi yagmursirasi
Annen pişman değildir, başka planları vardır.Yok annem pişmanım diyor ama ne benden ne de eşinden özür dilemiyor. Tavır aldığı için de eşimi suçluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen pişman değildir, başka planları vardır.Yok annem pişmanım diyor ama ne benden ne de eşinden özür dilemiyor. Tavır aldığı için de eşimi suçluyor
Bende ondan korkuyorum şimdi satılacak bir gayri menkul var satışa çıkardılar. Muhtemelen ordan para almami istemeyecek gibi geliyor. O zamana kadar aramız iyi olursa daha ısrarcı olabilirAnnen pişman değildir, başka planları vardır.
Mesela kendine bakacak adam arıyordur gibi. Benim de aklıma o seçenek geldiAnnen pişman değildir, başka planları vardır.
Duygularımı çıkarınca eşim haklı diyorum bende ama bazen öyle etki altına giriyorum ki Dünyada ki en sevgi dolu en masum anne benim annem herkes ona düşmanlık besliyor gibi hissediyorum
Herşeyin farkındasınız aslında, kadın içten pazarlıklı ve konu başlığınıza binaen,Bende ondan korkuyorum şimdi satılacak bir gayri menkul var satışa çıkardılar. Muhtemelen ordan para almami istemeyecek gibi geliyor. O zamana kadar aramız iyi olursa daha ısrarcı olabilir
Yok annnem genç bakıma ihtiyacı yok ama satmak istediği gayrimenkul var muhtemelen oradan da pay almamı istemeyecekMesela kendine bakacak adam arıyordur gibi. Benim de aklıma o seçenek geldi
Evet farkındayım aslında hem de çok ama günün sonunda çok uzun zamandır yaptığı manipülasyon kar var bir anda ve kurtulamıyor um resmen kendi hakkım olanıen almak için çok fazla savaşıyorum. Sorun o da değil ben hakkımı aldığım için eşimi suçluyor. Muhtemelen babamın olan bir şeyin eşimin de olmasını kabullenemiyor. Her ne kadar gelişmiş bir toplum olduğumuzu iddia etsek Te Ortadoğu kafasından çıkamıyoruz bazen ataerkil düzen işliyor.ben erkek olsam ve mirası kendi aileme harcasam sorun olmayacak ben kız olup mirası aileme getirdigim için kabullenilmiyorHerşeyin farkındasınız aslında, kadın içten pazarlıklı ve konu başlığınıza binaen,
annelik kutsal ama her anne bu kutsallığa layık değil.
Ceviz bahçesi olayınızı da hatırlıyorum, babanızın bıraktığı vasiyete ve annenizin mirasla ilgili tavrını düşününce muhtemelen o konuda da babanızı manipüle eden anneniz olabilir.
Üzgünüm ama anneniz bencil, hakkınız olanı size vermemek için sürekli plan yapma halinde, bunun için elindeki bütün kartları oynuyor.
Acaip ayar oldum, hakkınızı bırakmayın ve sizi duygusal olarak etkilemesine izin vermeyin.
Aman dikkat edin. Haklarınızdan vazgeçmeyin. Zaten sırf siz mal istemeyin diye görüşmek istiyorsa, olmasın daha iyiYok annnem genç bakıma ihtiyacı yok ama satmak istediği gayrimenkul var muhtemelen oradan da pay almamı istemeyecek
Yok vazgeçmiyorum ama herkese beni paragöz göstermesinden çok yoruldum. Ben çalıştım eşimle edindik elimden alıyorlar diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Tamam o zaman satma zaten kirasını sen aliyorsun diyorum ona da yok diyor farklı bir yatırım yapacakmış. Ama kendi üzerineAman dikkat edin. Haklarınızdan vazgeçmeyin. Zaten sırf siz mal istemeyin diye görüşmek istiyorsa, olmasın daha iyi
İnanın ihtiyacı olsa asla böyle birşeye girmem ihtiyacı yok durumu çok iyi . Bende neden evlatlarima daha iyi bir gelecek verebilecekken bu hakkından vazgeceyim kaldı ki ben 35 yaşındayım bu yaşıma kadar sürekli babamla birlikte onun isinde de çalıştımAman dikkat edin. Haklarınızdan vazgeçmeyin. Zaten sırf siz mal istemeyin diye görüşmek istiyorsa, olmasın daha iyi
Anneniz sizi evlat değil de mala sonradan ortak olmaya çalışan el gibi görüyor resmen. Vicdan yapacağınız hiçbir şey yok. Ama eşinizi üzmemeye dikkat edin. Aileniz bariz hakkınızı yemişİnanın ihtiyacı olsa asla böyle birşeye girmem ihtiyacı yok durumu çok iyi . Bende neden evlatlarima daha iyi bir gelecek verebilecekken bu hakkından vazgeceyim kaldı ki ben 35 yaşındayım bu yaşıma kadar sürekli babamla birlikte onun isinde de çalıştım
Öfff o zaman yaşarken babanızdan talep edecekti, ben de çalıştım yarısı ya da neyse artık benim üzerime olsun diye.Yok vazgeçmiyorum ama herkese beni paragöz göstermesinden çok yoruldum. Ben çalıştım eşimle edindik elimden alıyorlar diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Tamam o zaman satma zaten kirasını sen aliyorsun diyorum ona da yok diyor farklı bir yatırım yapacakmış. Ama kendi üzerine
Zaten çalışırken aldıkları büyük oranda kendi üzerine annemin babamdan kalanların çoğu dedem mirasÖfff o zaman yaşarken babanızdan talep edecekti, ben de çalıştım yarısı ya da neyse artık benim üzerime olsun diye.
Yasa kanun devlet böyle uygun görmüş böyle paylaştırmış bir bildikleri var demek ki.
Sizin babanızdan kalan herşeyi bölüştünüz mü yasal şekilde?
Annenizde aç açık ortada kalmış değil, babanızdan kendine kalanlarla gayet rahat yaşıyor anladığım kadarıyla.
Tüm mirası bana verin derken o paragöz olmuyor da , ben kanunun bana verdiği hakkımı alınca niye paragöz oluyorum acaba?
Doğru söylüyorsunuz beni kendime getiren de kızım oldu zaten babasına aşırı düşkündür. Yarın bir gün herşey için beni suvlayacagini da biliyorum. Bu konuyu da biraz oyuzden açtım ki annem ve akrabalar baskı yapmaya kalkınca açıp okuyup kenidme gelmek içinBabanızın vasiyetini yok saymış anneniz. eşinizin verdiği emek harcanan para uçmuş gitmiş arada zararınızı karşılamayı geç daha da almayın istiyor anneniz .bu arada manipüle ediyor sizi devam ederseniz eşinizi kendınızden uzaklaştırmaya da devam etmiş olursunuz.
Peki size bi soru siz çocuğunuza iyi bi anne olabilir misiniz kendı annenizin ağzına baka baka ? Tek zarar gören cocugunuzken siz taaaa dıdının dıdısılarını düşünüyorsunuz . Eşinizle kötü olmayın çocuğunuza da yansıtmayın herkes kendı analığından sorumlu siz evladınızı düşünün
Evet aslında eşimde aynı şeyi söylüyor muhtaç olduğunda gelecek yüzü olsun çok daha aşırıya kaçmasın annen neden böyle yapıyor. Bende çocukları götürmek iicn tratismayacagim çok istiyorsa evinde gelsin görsün. Çocuklar büyüyünce de arada gider ben görür gelirim sürekli bir arada olmaya çalıştıkça esimle de aram açılıyor. Eşim gerçekten bana da çocuklarına da çok düşkündür. Ama annemi savundukca ben den de sogudugunu söylüyor ister istemezBazı anneler için annelik gerçekten kutsal. Ama anneniz için değil. Sizi birazcık bile düşünüyor değil, mal kavgasına düşmüş ve kendi çocuğunu gözü görmüyor. Annemin mallarından hiç biri hala benim üstüme değil, tek kurus geçirmedim, babamla bağlantılı olanlar geçti sadece. Kendi babasından kaldı çoğu malı mülkü. Bir kez bile dönüp bunlar benim babamdan kaldı benden sana kalacak demedi bilmiyorum hala üstüne koyup torunuma sana kalsın diye uğraşıyor.
Eşinizle de tartışıp çocuklarınızı kendinizden soğutmayın lütfen, anneannenlerinden de sizden de çok soğurlar. Muhtaç duruma düştüğünde kapısını çalmazlar bunu da eşimden biliyorum
Kızım da bazı şeylere şahit oldu bu durumlarda oda artık beni. Suçlamaya başladı annem için babası ile kavga ediyorum diye düşünüyor önemli olan bizim ailemiz anneannem babama hep kötü davranıyor diyor.
bu cumle 9 yasinda cocugun kuracagi bir cumle degil. bence sizin ailenin kızlarında aile manipulasyonu altinda kalmak genetikönemli olan bizim ailemiz anneannem babama hep kötü davranıyor diyor.