• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik ne kadar kutsal?

Annenin şuanki hareketleri, planlı hakkını her an yiyebilir yanında birtek eşin varken onun değerini bil oda soğursa yalnız kalırsın.
Mnipülaslara inanıp çocuğnuzun geleceğini mahvetmeyin, gerçi siz inanıp parayı savacak gibisiniz allah eşinizin yardımcısı olsun.

Bende ondan korkuyorum şimdi satılacak bir gayri menkul var satışa çıkardılar. Muhtemelen ordan para almami istemeyecek gibi geliyor. O zamana kadar aramız iyi olursa daha ısrarcı olabilir
Satılacak yere sizin onayınız var mı sizden izin aldılar mı.

Babanız vefat edince noterden kagıt aldınız mı veraset ilamı .

Kira aldığı evler kimin üzerine şunu unutmayın,sizin hakkınız annenizden çok.

Vefat halinde eşe %25 çocuklara %75 düşer.Siz tek çocuk olsaydınız %75 sadece size kalırdı ama siz 2 kardeş olduğunuz için %75 ikiye bölünecek.

Satılacak yere sizin onayınız var mı sizden izin aldılar mı.

Babanız vefat edince noterden kagıt aldınız mı veraset ilamı .

Kira aldığı evler kimin üzerine şunu unutmayın,sizin hakkınız annenizden çok.

Vefat halinde eşe %25 çocuklara %75 düşer.Siz tek çocuk olsaydınız %75 sadece size kalırdı ama siz 2 kardeş olduğunuz için %75 ikiye bölünecek.
Satılacak yer babamın ortağının üzerine resmi tapu hakkı yok hicbirmizin ama ortağı herkese hakkını verecegini söylüyor. Çünkü babam ona güvenerek aldılar bu mülkü. Tabi insan oğlu çiğ süt emmiş belli de olmaz. Kira getirisi olan evlerin bir kısmi annemin üzerine babamla ortak aldılar ancak tapu annemde zaten onları o alıyor babamın üzerine olanlarinda tapuda bizim de hakkımız var dediğiniz gibi ancak kira gelirlerini anneme bıraktık. O alıyor. Tapu olarak haklarından vazgeçmedim zaten ama nakte çevrilen malların da parasını vermek istemiyor sorun orda. Birde kız kardeşim var düşman gibi oda annemi dolduruyor herşey senin hakkın kimse birşey almasın diye

Satılacak yer babamın ortağının üzerine resmi tapu hakkı yok hicbirmizin ama ortağı herkese hakkını verecegini söylüyor. Çünkü babam ona güvenerek aldılar bu mülkü. Tabi insan oğlu çiğ süt emmiş belli de olmaz. Kira getirisi olan evlerin bir kısmi annemin üzerine babamla ortak aldılar ancak tapu annemde zaten onları o alıyor babamın üzerine olanlarinda tapuda bizim de hakkımız var dediğiniz gibi ancak kira gelirlerini anneme bıraktık. O alıyor. Tapu olarak haklarından vazgeçmedim zaten ama nakte çevrilen malların da parasını vermek istemiyor sorun orda. Birde kız kardeşim var düşman gibi oda annemi dolduruyor herşey senin hakkın kimse birşey almasın diye
Hakkınızda vazgecmeyin eski konunuzu biliyorum,sizi besbelli dolandırmışlar,gerekirse kira gelirlerinide bırakmayın herkes alsın,zaten annenin kendi üzerinde mal varmış kira aldığı,miras davası açın hakkınızı alın.

Duygularımı çıkarınca eşim haklı diyorum bende ama bazen öyle etki altına giriyorum ki Dünyada ki en sevgi dolu en masum anne benim annem herkes ona düşmanlık besliyor gibi hissediyorum
Bu saçma yanlış duygudan kurtulmazsan hem yuvan dağılacak,hem evlatlarından olacaksın.Senin gibi eşim olsa ayrılsam annesine tapan bir kadına çocuklarımı bırakmam ,net!!!!!!

Bu saçma yanlış duygudan kurtulmazsan hem yuvan dağılacak,hem evlatlarından olacaksın.Senin gibi eşim olsa ayrılsam annesine tapan bir kadına çocuklarımı bırakmam ,net!!!!!!
Yeni doğum yaptım sıkıntı dan erken doğum yaptım bebeğimin hayatı tehlikesi vardi sanırım bu zamanda daha fazla duygusal oldum hem babamın kaybı üzerine de bu denk geldi ama toparlanmam gerektiğini bende biliyorum

Yani babanıza da Allah rahmet eylesinde, elin adamına güvenip malını onun üzerine yapmış, size güvenip bir kıytırık ceviz bahçesinin tapusunu vermemiş üstelik bahçeyi derleyen düzenleyen para harcayan siz olmanıza rağmen yazık.

Hakkınızda vazgecmeyin eski konunuzu biliyorum,sizi besbelli dolandırmışlar,gerekirse kira gelirlerinide bırakmayın herkes alsın,zaten annenin kendi üzerinde mal varmış kira aldığı,miras davası açın hakkınızı alın.
Tapu olarak haklarımı aldım onları da iki evladım için saklamak istiyorum çoğu tarla arsa eskimez yıkılmaz getirisi olmasa da onlara kalır nakte cevrilenleri de almak istiyorum sorun onlarda çıkıyor

Ne diyeyim inşallah verir ama hem babanız hem anneniz sizin mallarınızın üstüne çökmüş elin adamına tapu veriyor ama sizin kendi paranızla aldığınız mala gelince vermiyor ki bakıp büyüten parayı veren siz Cevizlik sizin sayenizde gelişip büyümüş.

Yani babanıza da Allah rahmet eylesinde, elin adamına güvenip malını onun üzerine yapmış, size güvenip bir kıytırık ceviz bahçesinin tapusunu vermemiş üstelik bahçeyi derleyen düzenleyen para harcayan siz olmanıza rağmen yazık.
Onu da gençlik yıllarında yapmisti evet yanlış yaptı ben adamın vereceğine de ihtimal vermiyorum maddi olarak yüklü bir para çünkü dava açılsa isoatlanir ama ortak yaptıkları babam Allah rahmet eylesin kardeşimin hakkindan da gelemedi bunca şeyi cikartan aslında o şimdi annemi de bu kadar dolduran o bahçeyi verdirmek için . Annem bahçe masraflarını ödemeye başladı . Onun için beni heryerde engellemis 😂

Ne diyeyim inşallah verir ama hem babanız hem anneniz sizin mallarınızın üstüne çökmüş elin adamına tapu veriyor ama sizin kendi paranızla aldığınız mala gelince vermiyor ki bakıp büyüten parayı veren siz Cevizlik sizin sayenizde gelişip büyümüş.
Öyle malesef burda da kardeşim asla veridrmem verirseniz benim hakkımda girersiniz diye ortalığı ayağa kaldırıyor. Yerine ona da yer verdim parasını verdim kabul etmiyor. Annem şimdi ödemeye başladı azar azar yaptığım.masraflari onun için beni engellemiş heryerden

Onu da gençlik yıllarında yapmisti evet yanlış yaptı ben adamın vereceğine de ihtimal vermiyorum maddi olarak yüklü bir para çünkü dava açılsa isoatlanir ama ortak yaptıkları babam Allah rahmet eylesin kardeşimin hakkindan da gelemedi bunca şeyi cikartan aslında o şimdi annemi de bu kadar dolduran o bahçeyi verdirmek için . Annem bahçe masraflarını ödemeye başladı . Onun için beni heryerde engellemis 😂
Tapu adamın üstüne nasıl ispatlayacaksınız çok zor orası siz sadece babanızdan resmi kalan miraslar için dava açın.

Babamla ölmeden önce konuştuk anlaştık helallestik kardeşinden dolayı çözemediğini söyledi bunun için vasiyet bıraktı

Tapu adamın üstüne nasıl ispatlayacaksınız çok zor orası siz sadece babanızdan resmi kalan miraslar için dava açın.
Açıkçası vermezse de üzülmem hatta annemle kardeşime oh iyi oldu siz kendi kızınıza acimadiniz adam neden size acisin versin derim yani vermemesi benim daha çok işime gelir

Babamla ölmeden önce konuştuk anlaştık helallestik kardeşinden dolayı çözemediğini söyledi bunun için vasiyet bıraktı
Siz tapuyu hala almadınız o zaman yukarıda tapuları aldım demişsiniz.

Siz tapuyu hala almadınız o zaman yukarıda tapuları aldım demişsiniz.
Aslında aldim yani şöyle oldu bu bahçe annemin Üzerine babam ölmeden bir vasiyet bıraktı kendi üzerindeki mmallar için bu bahçeyi de kattı bu bahçe de dahil bir kısmını benim üzerime bir ksimini annemin bir kısmını da kardeşimin üzerine
Kardeşim zaten bana düşman asla kabul etmedi vasiyeti
Annem de bahçe benim üzerime vermem dedi
Şimdi masraflarını ödemeyi kabul etti ama 1/5 ini ancak verdi .
Tüm mallarda hisseli olarak bölündü herkes kendi hissesini aldı yani 3/8 oldu benim payim

Genel olarak uzak duruyor bu sefer de tavır aldığı için olay çıkarıyor annem . Eşim gelsin ama saygıyı bozmasın beni kotulemesin olay çıkarmasın görsün birkaç gün kalıp gitsin diyor.
Kusura bakmayın ama anneniz tam bir arsız. O olay cikariyorsa siz tüm yaptıklarını yüzüne vurup daha büyük olay çıkaracaksınız. Tam tersi durumda siz olsaydiniz ve eşiniz sizi kendi annesine karşı korumasaydi, üstüne annesi gelip arsızca siz tavir aldığınız için olay cikarsaydi ne hissederdiniz? Belli ki daha önceki dolandirilma konusu da kardesinizle alakalı bişey değil annenizin babanizi doldurmasıymıs. Farkında mısınız bilmiyorum ama anneniz mal için kendi evlatlarina düşman olmuş ve ne yaparsa yapsın siz sineye çekin istiyor. Sanmayın ki siz sineye çekip herşey normale döndüğünde daha fazlasını yapmayacak.

Kusura bakmayın ama anneniz tam bir arsız. O olay cikariyorsa siz tüm yaptıklarını yüzüne vurup daha büyük olay çıkaracaksınız. Tam tersi durumda siz olsaydiniz ve eşiniz sizi kendi annesine karşı korumasaydi, üstüne annesi gelip arsızca siz tavir aldığınız için olay cikarsaydi ne hissederdiniz? Belli ki daha önceki dolandirilma konusu da kardesinizle alakalı bişey değil annenizin babanizi doldurmasıymıs. Farkında mısınız bilmiyorum ama anneniz mal için kendi evlatlarina düşman olmuş ve ne yaparsa yapsın siz sineye çekin istiyor. Sanmayın ki siz sineye çekip herşey normale döndüğünde daha fazlasını yapmayacak.
Biliyorum malesef hiç bitmeyecek hep daha fazlası olacak en iyisi benim bireysel görüşmem muhtemelen torunlarını görmek isterse de hareketlerine çok dikkat edecek . Aslında bende herşeyin farkındayım ama beni çok etki altına aliyor bazen o yüzden burda bu konuyu açtım ki etki altindayken okuyup kendime geleyim 😂

Yazik adama hem babanla bile ilgilenmis, hemde yaptiklarina bak.
Ben olsam asla görüsmem annenle.

Anneligi ögren bi zahmet kac yasinda kadin.
Bu gidis sizin yuva falan kalmaz ortada sende annenle iturursun artik

Sizinde ve en basta esinizinde 2 kardesli bir ailenin malını karsi tarafin yani kardesin gerçekten rizasi olmadan ekip bicmemeniz en mantiklisiydi. 4te1 i kadar olsa arsa alirdiniz oraya eker bicerdiniz. Kardes belki o an masraf bolusmek istemiyordu ama mirasi istiyor olabilir. Bilmiyorum bu isler karisik o yuzden aile malina cok kardeslilerin bulasmamasi gerekiyor

Back
X