Annelik ne zormuş ya ...

Aynı benimki bende kalkıp su vermem su içmeden yatar ya o kadar üşengeç ki bu adama çocuk baktırmak işkence bir de çok rahat çocuk düşecek mesela yine de tutmaz son ana kadar ya bunları görünce de deli oluyorum kim olsa yani benim gibi düşünmesini bekliyemem ama cevremde ne babalar var ozeniyorum . az önce aldı goturdu evimin Yanı park baya oyaladi ben de evi topladım .
:)) yapacak biseyde yok ama

Ah ah kolay olur mu hiç
Annelerimiz bizi bu yaşa getirdi, hala görevleri bitmedi
Böyle düşün
Senin bi de ikinciymiş
Ben acemiyim ilk bebeğim ve henüz 15 aylık
O bu dünyaya, ben ona alışıyoruz yavaş yavaş işte
İlk yürümeyi öğrenince fazla heyecanlılar, pıtır pıtır koşuyorlar. Yürümüyorlar
Sanırım bi süre sonra geçiyo, çevremden gördüğüm bunlar

Sende daha sakin olmaya çalış
Bizde düşe kalka büyüdük
Tabi ciddi bi düşüş olursa da doktora götürmeyi ihmal etme
Büyüğü de çocuk, ona kızma. Sen nasıl engelleyemiyorsan düşmesini, o çocuk hiç engelleyemez
Hayatı kendine ve ailene zehir etme
Hava güzel kapınçocukları gidin bi piknik alanına,düşsün çimlere yuvarlansın bişeycik olmaz
Toprak herkese iyi gelir, açık havada yemekte
Hadi afiyet olsun

Merhaba sizi cok iyi anliyorum benim 9 aylik bebegim var ve hep tv unitesine gidiyor hep dusuyor orasini burasini kiriyor cok yoruldum artik nasil cozum bulacagimi bilmiyorum tum gun yanindayim yemek is fln yapamiyorum aksam esim gelince yapiyorum yada bebegim uyuyunca. Sakin olmaya calisiyorum ama dusunce hep kendimi sucluyorum niye dustun diye cocuga bagirdigim da oluyor. Bebekler unutuyor da buyukler unutmuyor benim de kardesim var kucukken ona birsey olunca annemiz bize kizardi o hep aklima geldi simdi aama suan annemi anliyorum insallah kiziniz da anne olunca anlar diye umalim yinede siz sakin olmaya calisiniz
Ben çok eşya sevmem
İstersen duvara as tv yi
Kaldır gitsin üniteyi
Tabiçocuk bu ünite olmazsa başka şeye dadanır
Çocuk kilidi veya köşeler için önlemler var onları dene
Ama mutakta kap kaçak karıştırsın plastik ve çelik olanları kıramaz mesela oynasın, karıştırsın, keşfetsin
Biraz rahat olmaya çalışın, belli kurallar çerçevesinde
Rahat anne mutlu bebek ( aşırı rahat olmayı kastetmiyorum, aşırı evhamlı da iyi değil. Ortası karar )

kadınlar ev işleri yemek çocuk herşeyi kendisi yapması gerekiyormuş gibi hissediyor ama öyle değil bunlar kadının görevi değil kaldıki siz çalışıyorsunuz aynı durumdasınız eğer hepsine siz koşuyorsanız köleden farkınız kalmıyor yapmayın bunu kendinize siz iyi olursanız evlatlarınızda iyi olacak siz mutlu olursanız onlarda mutlu olacak.kendinizi eşim soğudu benden diye düşünmeyin asıl suçlu eşiniz sizi bu hale gelmenize sebep oluyor her işte yardımcı olması gerekiyor buna alıştırın ona.bir kere eşim çocuk bakımında yardımı azalınca dedim oda sinirle bütün kadınlar çocuk bakıyor dedi bende hadi ya ona bakarsan ben islama göre çocuğu emzirmek zorunda bile değilim ev işi falanda yapmak zorunda değilim yardım etmiyorsan hizmetçi tutmak zorundasın dedim :KK11: sonra düzeltti kendisini:KK50:

İlk anneligim de değil bir sekiz yaşında bir kızım daha var onda bu kadar zorlanmadim. 17 aylık bir bebeğim var on yedi aydır yüzüm gulmedi. Çok hareketli surekli düşüyor 2.5 aydır yürüyor ama yürüme değil koşuyor bugün de düştü mutfağa gitmemle bir gürültü kostüm ağlıyor büyük kızım anne kafasının ustune dustu dedi sinirimden ona bağırdım oda ağladı bende hala da iyi değilim anneligimi sorguluyorum devamlı. Eşimle surekli kavga halindeyiz evham yapiyosun abartiyosun diyip duruyo. Çok fazla koruyormusum artık psikolojim bozuldu evliligim hiç iyi gitmiyor. Benden soğudu eşim hareketlerimle uzaklastirdim onu.sizden o güzel dusuncelerinize ihtiyacım var

Allah yardımcınız olsun benimde 10 aylık bir kızım var Rabbim evlatlarımızın yokluğunu göstermesin. Bazen çok zorlaniyorum esimle çok tartışmalarımiz oluyor sinirler gerilince. Inşallah esinizle aranız düzelir.

Back
X