- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
Arkadaşlar tüp bebek sürecine giriyoruz anne olmak nasıl bir şey yani genel olarak benim çevremde gördüğüm herkes çocuk yaptığı zaman annesinden çevresinden destek alıyor Ama benim annem vefat etti eşimin de annesi babası vefat etti onun hiç akrabaları yok benimkilerde hem uzak hemde sıkı bağlara sahip değiliz çok iyi olduğum bi teyzem var onunda çocuğu yok Anne olmak istiyorum ama tek başıma çocuk büyütmektan korkuyorum Belki hamilelik sürecimde belki sonrasında ev almayı düşünüyoruz ama İstanbul’dan değil Samsun’da Samsun’da doğdum büyüdüm memleketim orası Orada olursam belki akraba birilerinden yardım isterim Çünkü öyle olursa eğer eşim haftanın üç günü yanında kalabilecek diğer kalan zamanlarda iş dolayısıyla İstanbul’da olacak akrabalarımı çağırsam ama Ya beni reddederlerse Ya insanları sıkarsam rahatsızlık verirsem ya bilmiyorum kafam hep bu tarz şeylerle dolu Nasıl çocuk büyütmek gerçekten çok mu zor ne yapmalıyım sizce bakıcı tutmalı mıyım bu süreçte ya da tek başıma yapabileceğim birşeymi hiç birşey bilmeden? Belki internetten falan araştırırım ama internette de yanlış bilgiler var of bilmiyorum Gerçekten yalnızlığı seviyorum ama böyle dönemlerde insan kendini çok kötü hissediyor..