annelik...

sumeyye86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
63
0
86
39
Bursa
merhaba arkadaşlar
annem de dahil çevremdeki anneler hep anne olunca anlarsın derlerdi de bu kadar da yoğun bir duyu olacağını tahmin etmezdim.6 martta oğlum dünyaya geldikten sonra kalbim bir başka oldu sanki.dilerim butün bu duyguları bütün kadınlar yaşar.çünkü buna eşdeğer bir duygu yokmuş yaşayınca anlıyor insan.

bana göre
bebeğiyle ağlayıp bebeğiyle gülmekir annnelik
bebeğinin canı acıren ondan daha fazla acımaktır annnelik
bütün özgürlüklerden vazgeçmektir annnelik
ömür boyu seve seve hizmet etmektir annnelik
yani seve seve cennete aday olmaktır annelik...

oğluma her baktığımda rabbime şükrediyorum.benim canıma baktığım için bana cenneti müjdelediği için....

ewet canım Allah herkese nasip etsin bu güzel mutluluğu... yavrularımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin... annelik gibi mükemmel bi duygu var mı bu dünyada....hesapsız şükür...

ewet banada hep derdi annem şuanda 7+1 haftalık hamileyim şuanda bile başladı tedirginlikler kalbi atıyormu?sağlıklımı diye doğcak...bebeğinizle bir ömür boyu mutluluklar

karşılıksız sevgi, tarifsiz mutluluk, her yeni hareketinde anlatılmaz büyük heyecan.. bitmeyen korku endişelerle dolu düşünceler ( hastamı oldu, düştü mü, neden ağlıyor, arkadaşı vururmu bebeğime , kalabalık bi yerdeysem kaybolursa ne yaparım, köpekleri çok sevdiğim ve annemin evindeyken kendim beslediğim halde bu köpek oğluma saldırır bişi yaparmı, nden bu kadar sıcak deprem mi olacak filan filan filan :))) anne olmak çok çok çok güzel bi duygu keşke daha erken anne olsaydım diye kızıyorum kendime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…