ben henüz 6 haftalık gebeyim bana önerebileceğiniz çocuk gelişimi ile ilgili bir kitap var mı? yani okuyup ya bunu her anne adayı okumalı dediğinizi bir kitap????
ben henüz 6 haftalık gebeyim bana önerebileceğiniz çocuk gelişimi ile ilgili bir kitap var mı? yani okuyup ya bunu her anne adayı okumalı dediğinizi bir kitap????
Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etisin. Ben hamileliğim boyunca nasıl beslenmem gerektiği, bebeğimin gelişi ile ilgili konuları internetten takip ettim ve büyük faydasını gördüm. Şu ana kadar annelkle ilgili bir kitap temin etmedim. Çünkü hergün uyandığımda kafamda bir başka soru, bir başka konu oluyor. Bir tek kitabın benim aklıma gelen bütün sorulara cevap verebileceğini düşünmedim.
En doğru şeyleri vücut istiyor zaten senden.Doktorunun yasaklarını dinle.İnternette herşey var ama bunları kafanı karıştırmadan oku. Ne kadar çok araştırırsan o kadar içine gömülürsün. Çok da inceleme derim.Benim 2. hamileliğim. Şayet çok kural koyarsan keyfini çıkaramazsin. Benim aşırı mide bulantım oluyor, bu yüzden yediklerim içtiklerim hep hafif şeyler.İnternette yazılanları uygulamam mumkun değil.Takarsam kafayı yerim.Doktorun olmazsa olmazları söyleyecek zaten. Onları uygula derim.
ben zaten ebeyim yani gebelikte beslenme ya da gebelikle alakalı merak ettiğim şeyler pek olmuyor.bunları zaten biliyorum. ben daha çok gebeliğin psikolojik yönünü merak ediyorum...
ben zaten ebeyim yani gebelikte beslenme ya da gebelikle alakalı merak ettiğim şeyler pek olmuyor.bunları zaten biliyorum. ben daha çok gebeliğin psikolojik yönünü merak ediyorum...
psikolojik yönünü yaşadıkça görüyorsun canım bende ebeyim ama şimdi hamile olunca yaşadıkça öğreniyorsun mesela bacak kramplarına artık gebelikte normaldir deyip geçemiyorum bende yaşıyorum ve anlayabiliyorum artık abortusları takip etmek etkilemezken şimdi onları daha iyi anlayabiliyorum Allah bebişini sana bağışlasın hayırlı olsun