- 11 Aralık 2018
- 42.175
- 261.967
- 598
- Konu Sahibi fndkelftuba
“Antin kuntin ad*mlar” olsun adıVallahi hayatimla ilgili kitap yazarsam arka kapak yazısını bu cumleniz yapacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Antin kuntin ad*mlar” olsun adıVallahi hayatimla ilgili kitap yazarsam arka kapak yazısını bu cumleniz yapacağım![]()
Kardeşim kimse burda eşinizi haksız yere eleştirmedi ilk yazdığınız konuya istinaden eleştirdi. Ve de çoğu yerli elestiriydi. Hasbelkader böyle bir durumu tekrar yaşadığınız da buna müsaade etmeyin. Hadi sizi geçtim yardımcı olmak isteyen yada sizinle iletişim kuran birine zarar gelebilir. Eşinizin Eşref saati değilse böyle saçma sapan tepkilerine karşı dikkatli olun.Arkadaşlar bende herkesle konuşuyorum, evde tikilip kalan bir kadın değilim, buda her zaman olan birşey değil 18 yıldır beraberiz toplasanız 2 ya da 3 kere böyle kıskançlık yaptı. Evet asabi bir adam ama nasıl mücadele ettiğini biliyorum. Bende onunla beraber mücadele ediyorum. Zor doğru ama haticeyi dinlemeden neticeye varmayin. lise yıllarında babam tarafından tacize uğrarken annem bile fark etmedi beni. Üniversiteyi okumamda da, hayata tutunmamda da o yardım etti. Evet başka kimseyi onun kadar sevemem. ister minnet duygusu deyin ister aşk. Yargılamak, dalga geçmek, asaglamak, horgörmek sizcede bu kadar kolay mı bir insanı. Ben sizden yardım istedim, teşekkür ederim biraz önce ne kadar ezik, aşaglik, işe yaramaz yaşamamasi gereken, kızlarına annelik yapamayan biri olduğumu öğrendim teşekkür ederim. Herkese
Sonra vay efendim bizi dugunune cagirmayacak misin ahshdh“Antin kuntin ad*mlar” olsun adıadamlar yerine isim de koyabiliriz
![]()
Şimdi bir şey yazacağım olmayacak.. birkaç arkadaş duygularıma tercüman olmuş.Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.
Gelmem kiSonra vay efendim bizi dugunune cagirmayacak misin ahshdh
Ben bu toksiğe aşıktım bir deBir flortumle ciktigimiz ilk date'te garsona siparişimi kendim verdigim icin soylenmisti. Masada o varken ben niye muhatap oluyormusum.
Kalkarken de iyi gunler, kolay gelsin dedigim icin triplendi. Yuz bulurlarmis, ne gerek varmis.
Ilk ve son dateimiz oldugunu soylememe gerek yok herhalde.
Ahahahaha sen baya baya o yolun yolcusuymuşsun yaniiiOff ben eximle berberine ugradigimizda erkek berberiyle konuşmuştum. Bir yere oturdugumuzda erkek garsondan tavla istemistim. Sanayiye gittigimizde yanimizda o varken ustayla ben konusmustum.
Ay ben cok yolluymusum yaa inanamadim su an kendime![]()
Hata dediğiniz nedir? Bir insandan üstelik size yardım edebilecek en doğru insandan tavsiye almak mı hata?Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi.
Saçmalamayın yahu. Bu kadar aciz olmayın.Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.
Hahahahhahshshsh ay hönlürdüm bunaVallahi hayatimla ilgili kitap yazarsam arka kapak yazısını bu cumleniz yapacağım![]()
Yanlışı yanlışla kapatıyorsunuz. Babanızın zihniyetinde çünkü kocanız.Arkadaşlar bende herkesle konuşuyorum, evde tikilip kalan bir kadın değilim, buda her zaman olan birşey değil 18 yıldır beraberiz toplasanız 2 ya da 3 kere böyle kıskançlık yaptı. Evet asabi bir adam ama nasıl mücadele ettiğini biliyorum. Bende onunla beraber mücadele ediyorum. Zor doğru ama haticeyi dinlemeden neticeye varmayin. lise yıllarında babam tarafından tacize uğrarken annem bile fark etmedi beni. Üniversiteyi okumamda da, hayata tutunmamda da o yardım etti. Evet başka kimseyi onun kadar sevemem. ister minnet duygusu deyin ister aşk. Yargılamak, dalga geçmek, asaglamak, horgörmek sizcede bu kadar kolay mı bir insanı. Ben sizden yardım istedim, teşekkür ederim biraz önce ne kadar ezik, aşaglik, işe yaramaz yaşamamasi gereken, kızlarına annelik yapamayan biri olduğumu öğrendim teşekkür ederim. Herkese
Bence eşiniz size çok acımasız davranmış. Sizin iyi niyetli olduğunuzu bilmesine rağmen, size merhamet göstermemiş. Bu sizin için zor bir durum, anliyorum, ama kendinizi ezdirmeyin lütfen, öz güveninizi kaybetmeyin. Sadece yardım istedim diyebilirdiniz. Özür dilemeneniz gereksiz olmuş, sanki hatanızı kabul etmiş gibi olmuş. Kocanız kendini daha da haklı olduğunu sanmış bu yüzden. Ama siz de hata yoktu. Kendinizi kimseye ezdirmeyin, kendi kıymetinizi değerinizi bilin, yoksa kimse size değer göstermez. Böyle şeyler için üzülmeyin, yoksa çok yıpranırsınız, sağlığınız etkilenir, kendinizi düşünün. Sizin kocanız da hata var. Bunu fark edersiniz umarım. Ama eğer haksızliğa göz yummaya devam ederseniz ozaman çocuklarınız bile bu durumdan cok kötü etkilenir ve buna sebep olurusunuz maalesef. Kendinize iyi bakin.Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.
O nasıl saçmalık ! Kocan herkese o gözle mi bakıyor ? Böyle bir şey için kocama açıklama bile yapmam ne munasebet!Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.