canım öğle bi anlatmışsın ki sanki beni tarif etmişsin aynı dertten bende şikayetçiyimm
biz daha 20 günlügüz hep geçeçek ümidiyle yaşıyorum ama sen 9 aylık olmuşsun hala sorunların varmış bende 40 dolunca biter diye ümitleniyodumm desene boşunaymışşş
Allah yardımcımız olsun
cok bunaldım kızlar ben.oglum 9 aylık oldu ama hala bır duzen kuramadık.bızımkı cok gazlı cokta huysuz.uykularımız duzene gırmıyor hala.gece 2 oluyor uyuyana kadar.tam uyutuyorum hop arkamdan uyanıyor.ıkıncı dısı cıkmak uzere kac gundur yemek yemekte ıstemıyor.hala gunduzlerı ayagımda uyuyup ayagımda uyanıyor.o uyurken kesınlıkle bırakıp ısımı yapamıyorum.tuvalate bıle gıdemıyorum hala.kendı kendıne oynaması 5dk.sonra baslıyor bagırmaya.eskıden gece uyuyunca yapardım yemegımı sımdı gecelerıde cok sık uyanıyor:.kendıme ayıracak zamanım hıc yok.banyodan bıle kosturarak cıkıyorum.ne bakım kaldı ne fızık.kendımı boyle gordukce bunalıma gırıyorum.tabı boyle olunca yemek yıyıp kılo almak kacınılmaz oluyor.benım asırı ılgı ıstıyor.kucagımda degılse sabah uyanıp aksam yatana kadar bagırıyor.artık salak gıbı oldum.kocamla ılgılenmek en onemlısı kendımle ılgılenmek bıle gelmıyor ıcımden.gelsede zamanım yok.ben nasıl duzene sokucam hayatımı yaa.bu kıloları nasıl verıcem.bu arda evıde pıslık goturuyo tabı.ınanın cıldırmama az kaldı.sızler nasıl basa cıkıyorsunuz
canım benımkı 40ına kadar tum gece uyurdu.cocuk buyudukce olumsuz olarak degıstı huyları
canım benim yaaa..seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende tuvalete gitmek için yan komşumu çağırıyorum..önceleri banyoda uzun kalırdım ve çıkınca mutlaka nemlendirici yağ filan sürerdim..şimdi saçımı bile taramak lüx oldu..kanguru aldım..evde onu takıyorum bebişte içinde..yapabildiğim kadar iş yapmaya çalşıyorum..bazen yapıcak bişeyim olmadığından beşiğine bırakıyorum ağlıyo mecburen( her seferinde komşu çağrılmıyoki..ayağımda uyuyo..sallamayı durdurunca hoopp geri uyanıyo..eşimle birlikte olmak için bi ajanda tutmadığımız kaldı ...herşey bebişe göre düzenleniyo artık..havalar soğuk dışarıda çıkamıyorum eşim yokken..işte yine uyandı..kaç dakika oldukiiiiiiiii..çıldırıcammmmmkafamçokkarıştı
annelik gerçekten hiç kolay değil.büyük sabır ve emek gerektiriyor.benim oğlum 2 yaşında ve bebekliğinden daha çok sıkıntıları var.ben bile kendime zaman ayıramıyorum.evdeki elktirikli eşyaları bozdu.mutfakta kap kacak yerlerde,salonun ortasında.kitaplığımızda kitap kalmadı hepsini yırttı.babası bazı kitapları dolaba kilitledi.okuması gerekenleri kitaplığın en üstüne koydu.ama orayada bi şekilde uzandı.hergün o kitapları yere indiriyor.makyaj malzemelerimi kırdı,kremlerimi yere sıktı.uzanamayacağı yererde ama sandalye çekip yapacağını yapıyor.bize akşamları yemek yemek işkence oluyor.masanın üstüne çıkıyor tabakları kurcalıyor.ellerini yemeklere sokuyor.wc yw gidemiyorum kapının önünde bas bas bağırıyor oda girecekmiş benle.mutfakta yemek yaparken içerisi savaş alanına dönüyor.bügün ben mutfaktayken banyoya girmiş ellerini kolozete sokmuş yüzüne,saçına sürmüş.haydaa bütün işi gücü bırak banyoya gir çocuğu yıka.yani dahaa çok şey anlatırımda benim pek vaktim yok.arkadaşlar bu çok çok iyi haliniz.büyüdükçe hiç bir sosyalliğiz kalmıyor asosyal oluyorsunuz.ben bazen çıldırıyorum oturup saatlerce ağlıyorum.hatta psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum.allah yardımcımız olsuunn.
çok ilginç..
bu sitede anne olmak için çabalayan bir umudun yıllarca peşinden koşan kadınlara bir bakın bence..
şu tavrınız konuşmalarınız filan..bence çok yanlış.ve haksızlık.!
şükredin..ciddiyim şükredin.
çok ilginç..
bu sitede anne olmak için çabalayan bir umudun yıllarca peşinden koşan kadınlara bir bakın bence..
şu tavrınız konuşmalarınız filan..bence çok yanlış.ve haksızlık.!
şükredin..ciddiyim şükredin.
arkadaşlar burda keri 34 bi derdinden bahsetmiş ama sanki isyan gibi anlamışsınız.bende onunla aynı durumdayım ama isyan değil bu kadınları anca kadınlar anlar bu derdini bizi yakın bulmuş bizle paylaşmış.ona çok hak veriyorum eşlere anlatılsa abartı gibi geliyor ama yaşamadan anlaşılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?