Annelikten utanmak, gizlemek

Çocuk mutlaka intikamını alır, ilerde o oğlum dediğinde çocuğu da annesini inkar edebilir..
Yazık o kadına..
Daha dün oturduğum bir yerde, kahve falı bakan kadının çocuğu annesinin memesini emiyor, kadın o sırada sigara tüttürüyordu, o an ne düşündüysem bunu okurken de onu düşündüm..
Anne olmak için uğraşan o kadar kadın varken ...

ne desem şaşırdım bende şimdi
umarım o çocuk kendini bozmaz çok güzel yerlere gelir mazallah son zamanlarda anne katilleride görür olduk çokca :(

:1shok:okuyunca sok oldum diyecek birsey bulamadimmafoldumben
rabbim bilir ama yillarca umutla bebek bekleyen insanlar varken böyle annelerde varmis demekki
belki psikolojiktir bilemem ama o cocugada yazik anne baba ayri zaten boynu bükük bide intikam alicam falan diyormus yazik cocugada kolay deyil rabbim sabir versin:Saruboceq:
rabbim o kadinada akil fikir versin:Saruboceq:
benim cocuklari benim boyumu gectiler ama onlarla bir yere gitmek benim icin ayri bir gurur mutluluk:asigim:

anne var an...ne var işte! herkes anne olabiliyo belki ama hakkını veremiyo var öle tipler evet merak etmesin böyle giderse ilerde o çocuk ona zaten istesede anne demez!

Allah ne verirse doğrusunu verir bunu biliyorum ama biz k.mızı yırtarken anne olmak için ...

cıtırlık uğruna,rabbimin nadir duygularından nasıl vazgecebiliyor aklım almıyor.hiçmi,analık duyguları gelişmemiş bu kadının yaa.:oklava:
başını yesin cıtırlığıda güzelliğide,insanlıktan nasibini almamış bri olarak bür gün o,utandığı çocuğa muhtaç olacağını aklına getirse o kişi iyi olur.
kendisi ağac kovuğundanmı cıktığını sanıyor acaba.
ayy o kadının anası ne diyor acaba yaa bu konuda.tövbe tövbeeee .
madem kabul etmicekti de,o masum yavruyu ne diye dünyaya getirmiş.ayyyyy dövesim geldi yaa.ufffff çookk sinirkendim çooookkk.
açil psikoloğamı,psikiyatriste gidiyor ,bir an önce gitmeli..

ben benzerini goruyorum, bi kadin var , anneanne kendisi ve calisiyor, calistigi yerin kresi var, oraya torunun getirip goturuyor hergun, bebekten bahsederken torun lafi kullanildiginda hemen sus isareti yapiyor, kesinlikle soyletmiyor, ayrica sirketin servisinde de torununu kucaginda tutmak istemiyor, hemen baskasina veriyor, baskalari oyalasin diye...

bi kere aa torununuz mu dedim, duymamazliga geldi, sasirdim o anda, buna sahit olan bi arkadas ta kızıyor oyle denmesini istemiyor dedi, dondum kaldım ilk duydugumda....valla cehaletten baska bisey degil

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende "ana" olabilmek için çalışanlardanım....Nedense doğduğu zamanları değilde hani ilkokula başladığı zamanları hayal edip duruyorum ama hayallerimin içinde kendim yokum aslında davranış ve hareketlerim var doğmamış çocuğuma.....
Neyse...
Yaş olmuş 31..Ve inanamıyorum açıkçası bazen...
Sanırım o bayanda kalmış bir yaşda belki 25 belki 30
Kalmış ve ilerlemek istemiyor.....
Belkide ona çocuk veren adamdan da bu yüzden ayrıldı.Günah da almak istemem de....
Ve Rabbim ona "analık" merhametini vermemiş

Yazık yavruya çok yazık...

Back
X