• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem 3. kez evlenmek istiyor

Nazlisanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
14
18
3
28
Annem 51. Yaşında ve maddi olanaksızlardan dolayı yeniden 3. Kez evlenmek istiyor. Burda uzun uzun travmalarımı hissettiklerimi anlatmak istemiyorum. Çok güzel bi evi vardı annemin aslında ama 2. Evliliğindeki adam yüzünden kaybetti evini. Anneannemle yaşa diyorum evi var maaşı var yalnız o da. İstemiyor. Ya ben ne hissetmeli miyim biri söyleyebilir mi? Çocukluğumda ergenliğimde yaşadığım şeylerin etkisini yeni yeni farkediyorum ve anneme, babama o kadar kırgınım ki. Ben tekrar bi cici baba falan görmek istemiyorum yeter ya

anneniz flört edecek sevgili hayatı yaşayacak bir ortama sahip değil demek ki ancak evlenirse olabiliyor hayatında birisi.
kadın 80 yıl ömrü varsa 30 senesini yalnız mı geçirsin?

cici baba nedir bir de? siz en bilemedin liseli filan değilseniz artık cici babalık bir durum yok. isterseniz ahmet bey mehmet bey dersiniz adama ister hiç muhatap olmazsınız. sizin de artık bir hayatınız vardır, yoksa da olmalı.

yeterki adam yanlış biri olmasın kadın üzülmesin.

anneniz flört edecek sevgili hayatı yaşayacak bir ortama sahip değil demek ki ancak evlenirse olabiliyor hayatında birisi.
kadın 80 yıl ömrü varsa 30 senesini yalnız mı geçirsin?

cici baba nedir bir de? siz en bilemedin liseli filan değilseniz artık cici babalık bir durum yok. isterseniz ahmet bey mehmet bey dersiniz adama ister hiç muhatap olmazsınız. sizin de artık bir hayatınız vardır, yoksa da olmalı.

yeterki adam yanlış biri olmasın kadın üzülmesin.
Mutlu olacağı kesin mi? Adamın fotoğrafını gördüm hiç iyi elektrik alamadım. Ya bu devirde adam gibi adam mı kaldı zaten. Anneannemle sakin bi hayat yaşamak varken neden koca kahrı çekmek daha cazip geliyor ki. Bana diyor zaten "bana dert lazım ben dertsiz yaşayamam" kafa bu. Evlilikte ne b*k var ya ne

Mutlu olacağı kesin mi? Adamın fotoğrafını gördüm hiç iyi elektrik alamadım. Ya bu devirde adam gibi adam mı kaldı zaten. Anneannemle sakin bi hayat yaşamak varken neden koca kahrı çekmek daha cazip geliyor ki. Bana diyor zaten "bana dert lazım ben dertsiz yaşayamam" kafa bu. Evlilikte ne b*k var ya ne
Cazip birşeyler var belki annenize göre. Belki yurtdışı, belki zengin, belki sadece bir nefes olsun istiyordur yanında

Annem 51. Yaşında ve maddi olanaksızlardan dolayı yeniden 3. Kez evlenmek istiyor. Burda uzun uzun travmalarımı hissettiklerimi anlatmak istemiyorum. Çok güzel bi evi vardı annemin aslında ama 2. Evliliğindeki adam yüzünden kaybetti evini. Anneannemle yaşa diyorum evi var maaşı var yalnız o da. İstemiyor. Ya ben ne hissetmeli miyim biri söyleyebilir mi? Çocukluğumda ergenliğimde yaşadığım şeylerin etkisini yeni yeni farkediyorum ve anneme, babama o kadar kırgınım ki. Ben tekrar bi cici baba falan görmek istemiyorum yeter ya
Allah hayırlı ınsanlar cıkarsın hepımızın karşısına öncelıkle.Anne anne ıle neden yasamak ıstemıyor .

Annenız hayatını bırı ıle bırlestırmeknısteyebılır.27 yadında boşandım 31 yasındayım yalnızlık gercekten zor .Belkıde hayırlıdır.Adamı tanımaya calısın.Bılemeyız kı belkıde annenız cok mutlu okacak

evlilikte olan b.k şu: toplumumuz evlenmeden olmaz diyor. bu kadın bir erkekle gezemez, sevgili olamaz (ise) anca evlenecek ya ne yapacak?

mutlu olacağı tabii ki garanti değil ama annesinin yanında sığıntı gibi olmaktansa kocası olsun istiyordur belki?
siz olsanız kendi eviniz düzeniniz olması dururken gidip annenize sığınmak ister misiniz?

adam iyi biri çıksa bari diye dua etseniz belki daha iyi olur.

Arkadaşın annesi hayat arkadaşı gibi değil de maddiyat sebepli bir eş
istiyormuş.

Annem 45 yaşında dul kaldı hiç evlenmedi bazen derim keşke evlenseydi çok zorluk yaşadı bizler küçüktük bizim için evlenmedi ama hayatını da yaşayamadı ..istiyormuş evlensin cici babayla alakası yok size de babalık yapacak hâli yok ya

Konu sahibesini kimse anlayamamış sanırım. Anne aklı başında bir insan değilmiş ki, anladığım kadarıyla saçma sapan evlilikler yapıp abuk subuk tipleri konu sahibesinin başına baba diye getiriyor. Evini de 2. eşi satıp yemiş sanırsam. Burda erkeksiz de yaşanıyor bu ne hız diye linç ettiğiniz kadınlardan anne.

Konu sahibesi annen gibi kadınlar akıllanmıyor maalesef, saçma sapan tiplerin peşine takılıp rezil oluyorlar. Dua et de adma nikah yapmaktan caysın bir şekilde.

Annenız hayatını bırı ıle bırlestırmeknısteyebılır.27 yadında boşandım 31 yasındayım yalnızlık gercekten zor .Belkıde hayırlıdır.Adamı tanımaya calısın.Bılemeyız kı belkıde annenız cok mutlu okacak
2. Evliliğini yaptığında 16 yaşındaydım ve yaşadığım o kadar ilgisizliğe içime kapanmama rağmen mutlu olmasını isterdim gerçekten. Ama olmadi işte bundan sonra yanında başka bi adam görmek istemiyorum

Arkadaşın annesi hayat arkadaşı gibi değil de maddiyat sebepli bir eş
istiyormuş.
Maddiyatta parasını yiyim kafası değildir başkasına muhtaç olmak istemiyor annesinin maaşıyla nereye kadar hayat sürecek ki onun açısından düşünmek gerek

2. Evliliğini yaptığında 16 yaşındaydım ve yaşadığım o kadar ilgisizliğe içime kapanmama rağmen mutlu olmasını isterdim gerçekten. Ama olmadi işte bundan sonra yanında başka bi adam görmek istemiyorum
Ben sızı anlıyorum .Ama kadının hayatı ne sizi nede bızı ılgılendırır

Back
X