Anne tarafının yaptıkları

• Konu Sahibi Konu Sahibi buseke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni yanlış anlama ama 360 derece dönen cisim ayni noktaya gelir. 180 derece dönmektir senin bahsetmek istediğin. Eğer matematikte ve Türkçede bu kadar zayifsan üniversite sınavında çok başarılı ihtimalin yok.

Diğer konulara gelince anneannenize gitmeyin, akrabalarınızla görüşmeyin olsun bitsin.
Senin hayattaki başarılarını merak ettim doğrusu söylesene bilelim :)

Valla konu sahibesi muhattap olma, ararlarsa acma konusmak isterlerse de boz gec. Sana ne de gec manyak mi bunlar ... kazan okulu ve mumkunse uzak bir yere kac.

Sırf yorum yapmak için giriş yaptım. Ben de seninle aynı durumdaydım. 3 kez mezuna kaldım. Bu süreçte tamamen tek basimaydim diyebilirim, etrafımda olan herkes benim yeterli olmadığımı, yapamadığımı söyleyip durdular. Ben onlara inat istediğim hayatı yaşamak için çalıştım.(Kiz cocuklarinin okutulmasına karşı bir ailede büyüdüm) Psikoloji bölümü kazandım, yaşadığım şehirden dışarı gidiyorum diye yine laf edildi. Seni gerçekten desteklemeyenler hep laf edecektir. Bunun üstüne iki kez Erasmus yaptım, bursumla pek çok yeri gezdim. Şuan master için farklı bir ülkeye gidiyorum. Bizim kendi ayakları üzerinde duran bağımsız bir kadın olmaktan başka çaremiz yok arkadaşım. Boş fikirli insanlarin gürültüsünün kalbinin sesini bastırmasına izin verme. Başarılar dilerim.
Beni tek anlayan siz oldunuz teşekkürler

Boşver .İnşallah sınavına ne olmak istiyorsun ona hırs yap çalış orta ogrenimde baslayan var hedef koyup azimle .Sende bunlara yogunlaş ne iş yapavaksin geliri iyi olacakmi iş bulabilecekmisin binlerce insan var sıyrıl içlerinden.Sen önce meslek sonra kariyer diye hırsla çalışarak yürü hedefine .İki taraf seyreylesin ardinda en iyi cevap budur

Böyle tiplere en iyi cevap iyi yerlere gelmektir başka türlüsünden anlamazlar.
Kimseye bir şey anlatmaya çalışmayın anneniz de olsa kendi tarafına toz kondurmak istemeyebilir.
En güzeli mesafe koymak ders çalışma da iyi bir bahane gitmeyin.
Sizi çok özleyen kendisi arar zaten merak etmeyin kimsenin ayağına gitmenize gerek yok.

Aklıma geldi, 18 yaşındayken kazandığım üniyi beğenmeyip benimle dalga geçen dayım geçen sene beni arayıp kuzenime iş istedi. Görüşmüyorum halı hazırda uzun süredir hiçbiriyle. Nerden nasıl duydu hayatımın yolunda gittiğini bilmiyorum, merak da etmiyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin benimkiyle kesiştirmesin hiçbirinin.

Otur çalış bir yerlere gelmeye bak. Her zaman yükselen bir grafiğin olamaz, durağan dönemler, düşüşler illa ki olacak. Mesafeni koyup önüne bakacaksın.

siz bir doktor/mühendis/avukat olsanız sizinle sağa sola övüncek ilk grup aynı zamanda bu parazitler. parazit olmak için kan emmeye gerek yok enerjinizi ruhunuzu emmişler resmen. köle arıyorlar. gitmeyin evlerine. hizmet etmek falan neymiş ya. beni masaya oturtmazlarsa o masayı devirir kaynar çayı hepsinin üstünde de bir güzel gezdirirdi benim küçüklüğüm.

Back
X