• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem 3. kez evlenmek istiyor

valla siz anneniz için endişelenmekte haklısınız ama otursun annesiyle kocaya ne gerek var deme lüksüne de sahip değilsiniz çünkü yaşayan bilir. bazı insanlar yalnızlıkla mücadele etmekte zorlanıyor. özellikle belli bir yaştan sonra yanına yoldaş arıyor. bu konuda onu suçlayamazsınız ama tabii adam gibi adam bulmak da zor orası da malum. önemli olan sırf yalnız kalmamak için saçma sapan tiplerle evlenmeye kalkmaması. umarım onu gerçekten sevecek, anlaşabileceği gibi birini bulur.

Yalnızlık çok zor, o yüzden anlayışla karşılamalı. Annenize her zamankinden daha çok sahip çıkın, yanında olun ki bir daha dolandırılmasın, bir zarar görmesin.

Mutlu olacağı kesin mi? Adamın fotoğrafını gördüm hiç iyi elektrik alamadım. Ya bu devirde adam gibi adam mı kaldı zaten. Anneannemle sakin bi hayat yaşamak varken neden koca kahrı çekmek daha cazip geliyor ki. Bana diyor zaten "bana dert lazım ben dertsiz yaşayamam" kafa bu. Evlilikte ne b*k var ya ne
E madem iyi adam yok, madem evlilikte b.k var siz de evlenmeyin. Biz de evlenmeyelim. Bir kerameti var ki evleniyor herkes. Sanki insanlar sadece çocuk doğurmak için mi evleniyor da menapoza girince bıraksın o işleri.
"Evlilikte keramet yokmuş,daha evlenmem" deyip sevgili hayatı yaşasa daha kötü.
Bence "ne halin varsa gör" deyin, az muhatap olun. 25 yasidna görünüyorsunuz. Aynı evde yaşıyorsanız çıkın arkadaşınızin birinin evine, mis gibi işte. Haftada bir konusursunuz annenizle.
Kimsenin hayatına müdahil olmayın, artık annenizle bağınız kopmus, liseli degilsiniz. Birakin kendi dogrusuyla kendi yanlisiyla yaşasın kendi hayatını.
Sizin için siz evlenene kadar beklese belki de o yaştan sonra başka koca bulamayacak,yine size yakinacak.
Bosverin , Allah mesut etsin. Gram altınını takin, çekilin kenara

An
E madem iyi adam yok, madem evlilikte b.k var siz de evlenmeyin. Biz de evlenmeyelim. Bir kerameti var ki evleniyor herkes. Sanki insanlar sadece çocuk doğurmak için mi evleniyor da menapoza girince bıraksın o işleri.
"Evlilikte keramet yokmuş,daha evlenmem" deyip sevgili hayatı yaşasa daha kötü.
Bence "ne halin varsa gör" deyin, az muhatap olun. 25 yasidna görünüyorsunuz. Aynı evde yaşıyorsanız çıkın arkadaşınızin birinin evine, mis gibi işte. Haftada bir konusursunuz annenizle.
Kimsenin hayatına müdahil olmayın, artık annenizle bağınız kopmus, liseli degilsiniz. Birakin kendi dogrusuyla kendi yanlisiyla yaşasın kendi hayatını.
Sizin için siz evlenene kadar beklese belki de o yaştan sonra başka koca bulamayacak,yine size yakinacak.
Bosverin , Allah mesut etsin. Gram altınını takin, çekilin kenara
Liseli değilim diye annemle bağımın kopmasını haftada 1 kez görüşmeyi normalleştirmek istemiyorum. İkinci evliliğinde tam da ergenliğimde zaten bağımız kopmuştu yeterince. Uzak hissettim anneme çok ve yalnız hissettim. Şimdi gerçekten anne kız gibi yakın olalım istiyorum ve onu sevdiğimi belli ediyorum. Bu arada evlilik fikrini rafa kaldırdı tekrar bugün benim ve bazı yakınlarımızın fikirleri sayesinde.

Hayır ben ilk iki sene annem ve o adamla yaşadım. Babam annemin evlendiğini bile bilmiyordu. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Daha sonra söyledim babam beni yanına aldı. 6 sene babamla yaşadım hiç evlenmedi babam. Hala maddi olarak destekliyor beni. Annemle yaşadığımız evin kirasını ödüyor vs..
E niye evleniyor hala anneniz, anlıyorum sizi bence haklısınız. Ayrıca dedenizden maaş bağlatabilir anneniz geçim kısmını düşünüyorsa.

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Annem benim ve bazı yakınlarımızın fikirleri sayesinde evlilik fikrini rafa kaldırdı gibi görünüyor bugün. Dediğim gibi daha 5 ay önce boşandı psikolojisi iyi değil şu an. Dün evlenmek istiyordu bugün bize hak veriyor. Annemle ikinci evliliğini yaptıktan sonra tam da ergenligimin ortasında yeterince uzak kaldım ve yalnız hissettim zaten. Boşandığından beri daha yakın ve sevecenim anneme karşı, anne kız ilişkimizi güçlendirmek istiyorum. Artık evlenmesine izin vermeyeceğim, bitti. Şu an ikimiz de iş bakıyoruz zaten, öz babam da destek oluyor. umarım her şey yoluna girer hoşçakalın

Ablacım anne belli ki sağlıklı bir kafada değil, başına bela açıp duruyor. 2.adam evini sattırıp yemiş zannımca. Ya şimdi de başına bela açılırsa diye korkuyor şimdi. Bu kadın annesi, umursamamak ancak lafta kalır🙄
Bana da öyle geldi.
Anne gözü açık bir kadında değil
Allah konu sahibinin yardımcısı olsun.

25 yaşındayım. Ayrı evdeyiz zaten. Ben 3 aydır işsizim annem de 2 aydır. Evin kirasını falan öz babam ödüyor bu süreçte.
Üvey anne üvey baba olaylari çok zordur bilirim. Ben de babamın eşiyle yaşadım 9 yıl. Keşke sığınacak başka bir evim olsaydı her şey daha kolay olurdu. Emin olun siz hayatınızı kurduktan sonra annenizin evli olmasına sevineceksiniz. Siz evli cocukluyken anneniz tek olduğunda kendinizi sürekli ondan sorumlu hissedeceksiniz . Yalnız sıkılıyor mu her gün cagirsam mi bizle mi kalsa. Sabredin güzel günler gelir inşallah

Back
X