Tek çocuk musunuz? 1500 lira çok para değil aslinda şuan annen calismasin diye borç verebilirsiniz gibi geldi bana..
Babanizla konustunuz mu hic? Saha başka borçları olabilir mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
siz çalışmıyormusunuz.. 1500 TL bazıları için az ama bizler için çok para bende annemin benim için yaptığı taksitleri elimden geldiğince ödemeye çalışıyorum. zor bir durum allah yardımcınız olsun...
Eger hamilelik falan durumun yoksa gşr bi işe çalış o borcu sen kapat sonuçta sen evlenirken yapılmış bi borç. Yada eşinden borç al veya bankadan kredi çek. 1500 çok fazla bi para değil eşinle ödiyebilceğnizi düşünüyorum. Yani zoruma gidiyo diyene kadar üstlen bu borcu. Sonuçta babanda biraz sorumsuzluk yapmış ama ana baba bunlar naparsa yapsınlar vazgeçemiyosun. Bide o borçlar dışında nasıl geçiniyolar. Yani ev kiramı bunun faturası bilmem nesi var. Bence siz hemen bi iş bulun maaşınızı annenize verin 2 3 ay.
Buarada bende tekstilde çalışıyorum.bütün gün masamda oturdugum halde içeri bazen yardıma gidiyorum 2 saat ayakta yardım ediyorum allahım bütün ayaklarım kopuyo mahvoluyorum ki içerdeki kadınlar 50 yaşında falan ne kadar zorlanıyolar görüyorum ayakta iş yapmak koşturmak benim yaşımda bile kolay değilken o yaşta bi kadına daha zordur.
Uzun lafın kısası ÇOK ZORUNA GİDİYORSA 3 AY AİLENE DESTEK ÇIK. Size ömür boyu bakan kişilere 3 ay bakamıyosanızda kendinizden utanın bence!
Yok canım ben çalışmıyorum şuanda. Çalışıyor olsam bırakır mıyım hiç? Veririm maaşımı kapatırım borçları işe mişede salmam zaten.
Oyleyse siz calisin siz odeyin kendi borcunuzu ? Kimseye kizmaya hakkiniz yok sizde calismiyorsunuz onlarda calismiyor ayni konumdasiniz.evli olmaniz calismamanizi gerektirmez bu kadar uzuluyosaniz babanizi kardesinizi suclamak yerine siz calisin.
İyi tamam canım kendimden utanıyorum. Umarım rahat etmişsindir.
Nedir bu anacıkların çilesi.
Eli öpülesi anneniz varmış.
Kredi çekip kapatamaz mısınız annenizin borçlarını.
Çok bişey değilmiş.
Allah yardımcınız olsun..
Burda benim rahat etmem önemle değil canım. Önemli olan anennin rahat etmesi. Düşük tehliken yoksa bi kaç ay çalışıcak bi işe girebilirsin. Sonuçta çalışmıyosun ama işe girebilirsin. Bütün gün ayakta çalışmak inan ki çok zor.
gebeliğin daha çok yeni canım, doktorum özellikle çalışma yat demediyse sen geçici bir iş bul, 2-3 ay çalış kapa borcu, bak ben 2 hafta öncesine kadar çalıştım yeni doğum iznine çıktım...hem borç stresinden kurtulursunuz, annene karşı vicdanın rahat eder, belki üstüne bebişin için bile para artar
sen düşün bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?