kızlar merhaba ben çankırılıyım eşim antepli 6 yıllık evliyiz. 1 kızım ve 1 oğlum var. üniversiteyi kırıkkalede okuduk eşimle ve evlenince orada oturmaya devam ettik. eşim işyerinde sorunlar var diye ve kırıkkaleyi sevemediği için yenidensınava girdi ve kasım ayında tercih yaptık beraber önce ankara da olan kurumları yazdık sonra antepe yakın yerleri yazdık ve iskenderun geldi. annemler çok karşı çıktı antepen yakın olduğu için çok tepki gösterdiler.eşim annemlaein çok üzüldüğünü görünce ankaraya işni yaptırmaya çalıştı ama olmadı kırıkkaledeki işinde kalmaya çalıştı o da olmadı sonunda istifa etti ve iskenderundaki işine başladı bu arada ben de çalışıyorum ve tayin istedim çıktı tayinim artık gi,tmekten başka çare yok. ama annemle babam benimle konuşmuyor kız kardeşimle konuşmuyor beni savundukları için ..erkek kardeşimle bana haber gönderiyorlar eşim artık onların gözünde bitmiş evlerine gelmesinmiş ..bana da eşime sözümü geçiremediğim için kızıyorlar...iskenderun bizim için daha hayırlı bunu biliyotum ama annemlere anlatamıyoruz. bana hakkını helal etmiyor annem.eşime beddua ediyor.beni uzağa götürüyormuş kandırmış ..şaşırdım kaldım hiç mutlu değilim aNNEM BABAM BANA KÜSTü hiç aramıyorlar