Amin inşallah Allah razı olsunİnşallah sağlıkla geçer ameliyatı iyi olur anneniz
İnşallah umarım öyle olur teşekkür ederimIyi düşünün iyi olsun inşallah... anneciginiz tez vakitte sağlığına kavuşur umarım.
Kaynanam, benzer hastalıklar ile aynı ameliyatı olmuş, gayet iyi şu an. İnsaAllah annenizin ameliyatı iyi geçerDoktor şeker astım ve kalp hastası olduğu için hala hayati riski olduğunu ve ameliyatın çok zor olacağını söylemiş dua edin lütfen
Küçük bir sehirdeyiz maalesef o sebeptende korkum çok ve acil olduğu icin bir yerede getirmiyoruz Ankara İstanbul vsHangi sehirdesiniz ? Cok geçmiş olsun hersey guzel olacak inşallah
İnşallah çok sağolun sizede geçmiş olsunKaynanam, benzer hastalıklar ile aynı ameliyatı oldu ama iyi şu an. İnsaAllah annenizin ameliyatı iyi geçerRabbim acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin. İnşallah. Ramazan hürmetine.Hayırlı geceler herkese. Kızlar çok bunaldım ve içim içime sığmıyor. Annem akşam kalp krizi geçirdi anjiyo oldu yarın baypas ameliyatı olacak %80 engelli zaten çok korkuyorum. 2.5 yaşında oğlum var eşim şehir dışında bizde pazar günü taşınıyorduk eşya topluyordum neye uğradığımı şaşırdım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz eli kolu bağlı hissetmemiştim kendimi. Paniğe kapılmak istemiyorum kötüyü çağırmakta ama beynimin içindekileri susturmıyorum. Doktor şeker astım ve kalp hastası olduğu için hala hayati riski olduğunu ve ameliyatın çok zor olacağını söylemiş dua edin lütfen
Amin inşallah Rabbim korusunAllah acil şifalar versin. İnşallah. Ramazan hürmetine.
Amin sağolun. Ben evlenmeden önce olmuş ameliyatı, ben yanında yoktum. 7,8 sene olmuştur herhalde. Bilgim yok yaniİnşallah çok sağolun sizede geçmiş olsunAmeliyat sonrası bakım ve süreç çok önemli değilmi? Dikkat etmemiz gereken şeyler nedir bilgi verirseniz çok sevinirim hastaneden çıkmadan herşeyi eksiksiz hazırlamak istiyorum. Hijyen çok önemli diye okudum
Anladım teşekkür ederim genede sağolunAmin sağolun. Ben evlenmeden önce olmuş ameliyatı, ben yanında yoktum. 7,8 sene olmuştur herhalde. Bilgim yok yani
Hayırlı geceler herkese. Kızlar çok bunaldım ve içim içime sığmıyor. Annem akşam kalp krizi geçirdi anjiyo oldu yarın baypas ameliyatı olacak %80 engelli zaten çok korkuyorum. 2.5 yaşında oğlum var eşim şehir dışında bizde pazar günü taşınıyorduk eşya topluyordum neye uğradığımı şaşırdım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz eli kolu bağlı hissetmemiştim kendimi. Paniğe kapılmak istemiyorum kötüyü çağırmakta ama beynimin içindekileri susturmıyorum. Doktor şeker astım ve kalp hastası olduğu için hala hayati riski olduğunu ve ameliyatın çok zor olacağını söylemiş dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?