• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ameliyat olacak

Momyteam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
721
En iyi cevaplar
1
307
53
28
Hayırlı geceler herkese. Kızlar çok bunaldım ve içim içime sığmıyor. Annem akşam kalp krizi geçirdi anjiyo oldu yarın baypas ameliyatı olacak %80 engelli zaten çok korkuyorum. 2.5 yaşında oğlum var eşim şehir dışında bizde pazar günü taşınıyorduk eşya topluyordum neye uğradığımı şaşırdım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz eli kolu bağlı hissetmemiştim kendimi. Paniğe kapılmak istemiyorum kötüyü çağırmakta ama beynimin içindekileri susturmıyorum. Doktor şeker astım ve kalp hastası olduğu için hala hayati riski olduğunu ve ameliyatın çok zor olacağını söylemiş dua edin lütfen 🙏

Hangi sehirdesiniz ? Cok geçmiş olsun hersey guzel olacak inşallah 🙏

Doktor şeker astım ve kalp hastası olduğu için hala hayati riski olduğunu ve ameliyatın çok zor olacağını söylemiş dua edin lütfen
Kaynanam, benzer hastalıklar ile aynı ameliyatı olmuş, gayet iyi şu an. İnsaAllah annenizin ameliyatı iyi geçer🤲🏻 Rabbim acil şifalar versin

Son düzenleme:
Hangi sehirdesiniz ? Cok geçmiş olsun hersey guzel olacak inşallah 🙏
Küçük bir sehirdeyiz maalesef o sebeptende korkum çok ve acil olduğu icin bir yerede getirmiyoruz Ankara İstanbul vs 😑 amin inşallah 🙏

Kaynanam, benzer hastalıklar ile aynı ameliyatı oldu ama iyi şu an. İnsaAllah annenizin ameliyatı iyi geçer🤲🏻 Rabbim acil şifalar versin
İnşallah çok sağolun sizede geçmiş olsun 🙏 Ameliyat sonrası bakım ve süreç çok önemli değilmi? Dikkat etmemiz gereken şeyler nedir bilgi verirseniz çok sevinirim hastaneden çıkmadan herşeyi eksiksiz hazırlamak istiyorum. Hijyen çok önemli diye okudum

Hayırlı geceler herkese. Kızlar çok bunaldım ve içim içime sığmıyor. Annem akşam kalp krizi geçirdi anjiyo oldu yarın baypas ameliyatı olacak %80 engelli zaten çok korkuyorum. 2.5 yaşında oğlum var eşim şehir dışında bizde pazar günü taşınıyorduk eşya topluyordum neye uğradığımı şaşırdım. Hayatımda hiç bu kadar çaresiz eli kolu bağlı hissetmemiştim kendimi. Paniğe kapılmak istemiyorum kötüyü çağırmakta ama beynimin içindekileri susturmıyorum. Doktor şeker astım ve kalp hastası olduğu için hala hayati riski olduğunu ve ameliyatın çok zor olacağını söylemiş dua edin lütfen 🙏
Allah acil şifalar versin. İnşallah. Ramazan hürmetine.

İnşallah çok sağolun sizede geçmiş olsun 🙏 Ameliyat sonrası bakım ve süreç çok önemli değilmi? Dikkat etmemiz gereken şeyler nedir bilgi verirseniz çok sevinirim hastaneden çıkmadan herşeyi eksiksiz hazırlamak istiyorum. Hijyen çok önemli diye okudum
Amin sağolun. Ben evlenmeden önce olmuş ameliyatı, ben yanında yoktum. 7,8 sene olmuştur herhalde. Bilgim yok yani🙁

Annenize çok geçmiş olsun; ameliyatı iyi geçer umarım. Allah şifa versin.

Back
X