annem ameliyat olacak...

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
1.5 ay önce bana panik atak teşhisi kondu.. 1 ay önce anneme şeker teşhisi kondu. ve pazartesi annem safra kesesinden ameliyat olacak.. çok zor bir dönem geçirdik şu son zamanlarda.ameliyat olmadı hiç annem korkuyorum.. bir dua istiyorum sizlerden annemin sağ salim ameliyattan çıkması için.. ameliyattan çıksın sağ salim başka birşey istemiyorum rabbim..

Canım benim,Allah anneciğini size bağışlasın.Sağ salim atlatsın inşallah o süreci.Safra kesesi ameliyatından çok korkma.İnşallah sağ salim bu günleri atlatır.

Allah yardımcınız olsun canım gerçekten çok zor annemde 1 ay önce ameliyat oldu gerçekten zorlu bir süreç sabır ve duan eksikolmasın

Çok geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Canım hiç korkma çok kolay bi ameliyat kapalı yapıyorlar zaten bir de 1 günde taburcu oluyor,benim de olmam gerek taşım var çünkü oğlumdan dolayı erteliyorum biraz ağrım sızım yok şimdilik şükür..
Ameliyat sonuçlarını burdan bildir bize Allahım şifa versin rahat ol..

Canım benim Allah acil şifalar versin.Benimde annem 4 ay önce ameliyat oldu.tam şimdi onu konuşuyorduk annemle ne zor günlerdi diye.bende o kadar çok korkuyordum ki anlatamam.babamla ben annemi ikna ettik ameliyat olması için.çalışıyordum ben o zaman.annemin ameliyat olcağı gün belli değildi.şansa ben işten ayrıldım bikaç gün sonra ameliyat tarihi için gün verdiler.hepimiz gittik.ama ben baya bi kötü oldum o güne kadar annem yada aile içinden biri ameliyat olmadı.annemi ameliyata aldılar.nasıl ağladım anlatamam.bekledik 2-2,5 saat sonra çıktı.ama ondan önce başkasının ameliyatı uzun sürdüğü için odaya 4 saat sonra getirdiler.ameliyat sonuçta serum falan takıldı.5-6 saat sonra yayla çorbası almamızı tavsiye ettiler(yağsız olduğu için).su hiç vermediler.3 gece kaldık biz.ameliyattan sonra biraz batma oluyor.ameliyat kapalı olduğundan göbekte akıntı oluyor.daha yeni geçti annemin.böyle hayırlısıyla atlattık allaha şükürler olsunki.inş.sizde hayırlısıyla atlatırsınız canım benim.sormak istediğin bişey olursa cevap vermeye çalışırım,o zamanlar bende çok korkmuştum anlıyorum seni.hemen ayağa kalktı annem hatta 15 gün sonra tatile bile çıktık.dualarımız sizinle

Son düzenleme:
Annem 73 yasında. Cok ciddi bir ameliyat geçirdi, su an hala iyileşme aşamasında ve yatıyor. 5.5 saat sürdü. Herkes annesine duskun, benim gozumun bebegidir, coook duskunum. aglamaktan helak oldum. ilk çıktığı ani, ilk gördüğüm ani unutamam. Bittim... Ama Allah buyuk. Dualarım seninle. Unutma teknoloji cok gelişti. Safra kesesi ameliyatı nispeten kolay bir ameliyat ve unutma çaresiz bir dert degil cok sukur, güçlü ol. Allah anneciğine acil şifalar versin.

Ameliyattan çıktığı an gerçekten çok kötü oluyor insan.bende anneme çok düşkün biriyim.Allah acil şifalar versin inş.

canım benim hiç korkmana gerek yokk ben de gecen yıl safra kesesi ameliyatı oldum kapalı 1 gün hastanede kalıp çıktım çokta rahattım 10 gün sonunda hiç bişeyim kalmadı dikşlerde kendiliğnden düştü annenin ameliyattan sonra tek dikkat etmesi gereken şeyy doktorun verdiği diyete uymak onun dışında pek bi sıkıntı olmayacak allah yardımcısı olsun annenin inşallah sağ salim çıkar ameliyattan

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. sizlerin paylaştıkları bana güç verdi.. bende anneme düşkünüm panikten dolayı korkumda had safhada.. ilaçlarım olmasa hayatta dayanamam.. gizli gizli ağlıyorum bazen ya anneme bişey olursa diye çok korkuyorum.. annem bende kalıyo şu an ameliyattan sonrada bende kalıcak diyetine falan çok dikkat ederim.. bir gece yatacağını söylediler bir sorun çıkmazsa.. dualarınız için teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.. rabbim herkese şifa versin..

Ne mutlu canım sana annene bakabileceksin. Benim iki minik oglum var, faydadan cok zarar veriyorum harala gurele.. Allah bin kere razı olsun Abi'm ve yengemden. Hem onlarda kaldı, hem birde hanim tuttuk. Hayirlisiyla hemen atlatın sizde insallah, emin ol beklemek cook daha zor. Sevgiler

Safra kesesi ameliyatı göz açıp kapayıncaya kadar geçer, içini ferah tut..
Panik atak sıkıntılı bir rahatsızlıktır..Hele bir iyileşsin, doğru bir uzmanla onun da üstesinden gelecektir..

100 adet ya şafi çekiyorum, rabbim şifa versin..

Bu mübarek günde baştan annen olmak üzere tüm hastalarımıza acil şifalar dileyelim senin vasıtanla.
Rabbim tez zamanda sağşık ,şifa versin tüm el açıp dua bekleyenlere,hastalara; yakınlarına da sabır ,kuvvet.

sakin ol canım dua et.doktorlar ameliyattan önce riskleri söylüyor sakın korkma.doktor anneme diyet vermedi herşeyi yiyebilirsin demişti.çapa da dr.selçuk mercan yapmıştı ameliyatı.allah herkese acil şifalar versin cnm.

ben daha panikten kurtulamadan bu geldi başımıza.. allah beterinden saklasın ama çok zorlanıyorum.. ara ara içimi basıyor kara bulutlar, rabbim sabrını versin.. bu panik atak ne meret bişeymiş, allah kimsenin başına vermesin.. herkesin hastalarına şifa diliyorum canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…