- Konu Sahibi CakilTasi_
-
Çok geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.1.5 ay önce bana panik atak teşhisi kondu.. 1 ay önce anneme şeker teşhisi kondu. ve pazartesi annem safra kesesinden ameliyat olacak.. çok zor bir dönem geçirdik şu son zamanlarda.ameliyat olmadı hiç annem korkuyorum.. bir dua istiyorum sizlerden annemin sağ salim ameliyattan çıkması için.. ameliyattan çıksın sağ salim başka birşey istemiyorum rabbim..
Annem 73 yasında. Cok ciddi bir ameliyat geçirdi, su an hala iyileşme aşamasında ve yatıyor. 5.5 saat sürdü. Herkes annesine duskun, benim gozumun bebegidir, coook duskunum. aglamaktan helak oldum. ilk çıktığı ani, ilk gördüğüm ani unutamam. Bittim... Ama Allah buyuk. Dualarım seninle. Unutma teknoloji cok gelişti. Safra kesesi ameliyatı nispeten kolay bir ameliyat ve unutma çaresiz bir dert degil cok sukur, güçlü ol. Allah anneciğine acil şifalar versin.
1.5 ay önce bana panik atak teşhisi kondu.. 1 ay önce anneme şeker teşhisi kondu. ve pazartesi annem safra kesesinden ameliyat olacak.. çok zor bir dönem geçirdik şu son zamanlarda.ameliyat olmadı hiç annem korkuyorum.. bir dua istiyorum sizlerden annemin sağ salim ameliyattan çıkması için.. ameliyattan çıksın sağ salim başka birşey istemiyorum rabbim..
Ameliyattan çıktığı an gerçekten çok kötü oluyor insan.bende anneme çok düşkün biriyim.Allah acil şifalar versin inş.
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. sizlerin paylaştıkları bana güç verdi.. bende anneme düşkünüm panikten dolayı korkumda had safhada.. ilaçlarım olmasa hayatta dayanamam.. gizli gizli ağlıyorum bazen ya anneme bişey olursa diye çok korkuyorum.. annem bende kalıyo şu an ameliyattan sonrada bende kalıcak diyetine falan çok dikkat ederim.. bir gece yatacağını söylediler bir sorun çıkmazsa.. dualarınız için teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.. rabbim herkese şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?