• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ameliyat oluyor

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
Merhaba.
Annemin bağırsağında kitle görülmüş, alınması gerekiyormuş. Kitle neden olur, bu ameliyat riskli midir, iyileşme süreci nasıl bileniniz var mı acaba. (Annem bişey söylemiyor)
1 saat önce anne babamı yolcu ettim, başka şehre gidiyorlar bunun için. Çok üzülüyorum dokunsalar ağlicam...

Merhaba.
Annemin bağırsağında kitle görülmüş, alınması gerekiyormuş. Kitle neden olur, bu ameliyat riskli midir, iyileşme süreci nasıl bileniniz var mı acaba. (Annem bişey söylemiyor)
1 saat önce anne babamı yolcu ettim, başka şehre gidiyorlar bunun için. Çok üzülüyorum dokunsalar ağlicam...
kitle alınır parça alıp araştırırlar büyük ihtimal kötü huylu mu iyi huylu mu diye inşallah bir şey de yoktur hemen en kötüyü düşünmeyin yakın zamanda bir tanıdığımdan da aldılar temizdi gönlünüzü ferah tutun dua edin

kitle alınır parça alıp araştırırlar büyük ihtimal kötü huylu mu iyi huylu mu diye inşallah bir şey de yoktur hemen en kötüyü düşünmeyin yakın zamanda bir tanıdığımdan da aldılar temizdi gönlünüzü ferah tutun dua edin
İnşallah temizdir Allah razı olsun.
Evden bir sürü şey verdi yiyelim diye. Uzun süre gelemeyebiliriz dedi. Bu da çok koydu bana çok kötü hissettim.

Merhaba.
Çok geçmiş olsun🙏🏻

Siz gidemeyecek durumda mısınız?
Kötü bir şey çıkmaz inşallah. Patolojide belli olur herşey..

Siz gidemeyecek durumda mısınız?
Kötü bir şey çıkmaz inşallah. Patolojide belli olur herşey..
Evet kızım var okula gidiyor.
Parça alacaklar sonra kitleyi almak için 2. bir operasyon mu 😕 inşallah temizdir sağolun

Annenizin uzun sağlıklı ömürleri olsun demeye geldim, benim de dedem dudak kanserinden bu hafta ameliyat olacak çok endişeliyim tıpkı siz gibi. umarım bir gün bunlara gülüp geçebiliriz kalbim sizinle 🌸🌸😇

Allah acil şifalar versin inşallah birşey çıkmayacak. 🎈

Çok çok geçmiş olsun. Umarım endişeleriniz yersiz çıkar. Hemen olup bitiverir inşallah. Rabbim yardımcınız olsun.

Annenizin uzun sağlıklı ömürleri olsun demeye geldim, benim de dedem dudak kanserinden bu hafta ameliyat olacak çok endişeliyim tıpkı siz gibi. umarım bir gün bunlara gülüp geçebiliriz kalbim sizinle 🌸🌸😇
İnşallah başarılı geçer tez zamanda iyileşir dedeniz 💐
Çok teşekkür ederim Allah sevdiklerimize uzun sağlıklı ömür versin inşallah anlatıp gülümseriz ben de dua edecem sizin için 😊

Evet kızım var okula gidiyor.
Parça alacaklar sonra kitleyi almak için 2. bir operasyon mu 😕 inşallah temizdir sağolun

aslında parçayı kolonoskopi ile alabilirlerdi yapıldı mı kolonoskopi?
tamamen temizlenir alınan kitleden parça patolijiye gönderilir iki kere operasyon yapılmaz.

aslında parçayı kolonoskopi ile alabilirlerdi yapıldı mı kolonoskopi?
tamamen temizlenir alınan kitleden parça patolijiye gönderilir iki kere operasyon yapılmaz.
Annemde kansızlık vardı, kaçak bağırsakta mi diye kolonoskopi yaptılar. Kitle göründü.
Şimdi başka doktora gittiler ameliyat kesin zaten. Dediğiniz mantıkli. Ben kötü huyluysa o zaman 2. Operasyon ile alınır diye düşündüm.

Annemde kansızlık vardı, kaçak bağırsakta mi diye kolonoskopi yaptılar. Kitle göründü.
Şimdi başka doktora gittiler ameliyat kesin zaten. Dediğiniz mantıkli. Ben kötü huyluysa o zaman 2. Operasyon ile alınır diye düşündüm.

kolonoskopi esnasında temizlenmiştir zaten parçada alınmıştır. yani orada polip görüp a polip var deyip işlemi bitirmezler mutlaka temizlenmiştir. patoloji sonucuna göre ameliyata karar verilir. kötü huylu olsa bile bağırsak yüzeyinin altına temas yoksa ameliyata gerek duyulmayabilir. kaç polip olduğu ve yerleride önemli tabi.

Back
X