Annem ameliyatta :( ben gidemedim

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Annem.şuan ameliyatta ama ben iki tane bebeğim olduğu için gidemedim :KK43: ayni sehirdeyiz ama cocuklari emanet edecegim kimse yok biri bebek yanlız değil teyzemler yaninda ama içim yinede rahat değil. Büyük bi ameliyat değil belki ama küçücük operasyonlardan insanlar ölüyor kotu şeyler oluyor artik güvenim klmadı kimseye ya bisey olursa diye aklım çıkıyor anne olunca kişi insan dayanamıyor safra kesesi alinacak Annemin çok kilolu doktor safrayi mahvetmissin ameliyat zor olacak haliyle kapalı yapmaya calisicam ama açığa donebilirim demiş inşallah kapalı olur zaten yaraları zor iyileşiyor ameliyatta sonra nelere dikkat etmemiz gerekiyor acaba yasayan varmı ?

Hayır değilim ama iki küçük cocuk var biri bebek bırakacak biri yok eşim gelince gidebilirsem ancak oda geç cikiyor
iki bebekle zor tabiki keyfinden kalkıp gitmemezlik yapmamışsın ki kendini kötü hissetme canim esin geldiginde gecte olsa gidersin görürsün icin rahatlar
Allah hayırlı şifalar versin insallah

Ben safra kesesi ameliyati oldum kapali. 14 yasindaydim sanirim. Haliyle biraz agrisi olur ama birhafta sonra gecer. Doktoru zaten diyeti vericek. Hic korkma..gecmis olsun..

Benimde safra kesem kapali yontemle alindi.Oglum 2aylikti.Ozel odada oglum ve annem refakatci kaldilar.ilk saat fazla 2.saat orta siddette agrim oldu.Sonra azaldi.Ertesi gun taburcu ettiler.1hafta diyet listesi verdi doktorum.Corba yogurt gibi yagsiz ve hafif seyler yedim.Korkmayin.Dua edin.Allah acil sifalar versin

Geçmis olsun ve kendini sakin kötü his etme. Annen yalniz değil ve şu an hastanede olsan dahi birşey yapamazdin. Artik doktorun elinde ve kötü birşey düşünme. Iyileşecektir.

Evine geçtiğinde, çocuklar ile beraber gidersin, yemeğini felan yaparsin. Sende o şekilde daha rahat his edersin, çocuklarinda hastanede perişan olmazlar.

Back
X