• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem annem annem

Bu durum hem annem için hem benim için zor bazen sırf ağzını aramak için yarın okul çıkışı arkadaşlarımla gezicem diyorum suratinin değişimini görmeniz lazım artık hastalık derecesinde olmaya başladı bazen keşke büyümeseydiniz diyo şimdi ilkokula yeni başlasaydiniz elinizden tutup okula gotururdum diyo eski fotoğraflara bakıp ağliyo neden böyle yapıyo ki dışarı çıksak hala elimden tutar yanına donupte beni göremeyince o suratindaki panik hali benim burdayım anne dememle rahatlaması ah ah daha cok sey var benden çok kendine zarar veriyo aslında :KK51:

Ah anneler Rabbimin yarattığı en yüce varlıklar ortam öyle bozulduki çocuğunu hiç biryere bırakamaz kimseye emanet edemez oluyor insan. çok klişe bir söz olucak ama ANNE olunca anlarsın anneciğini Hoppa

Ah anneler Rabbimin yarattığı en yüce varlıklar ortam öyle bozulduki çocuğunu hiç biryere bırakamaz kimseye emanet edemez oluyor insan. çok klişe bir söz olucak ama ANNE olunca anlarsın anneciğini Hoppa
Ya çok yakın olmayan biri çocuğunu emanet ettiğinde bile çocuğu 2 sn gözumun önünden ayirmiyorum korkuyorum sorumluluğu bende diye anneme mi çektim acaba bide kendi çocuğum olsa kim bilir nasıl olurum

Ben oğlumu babasıyla bile gezmeye gönderince kırkkere arıyorum nasıl diye. Bndede var aşırı korumacılık. Ayy allah korusun neler oluyor. Anne olmadan asla anlamazsın. Anneler kuzuları olmadan ölür ölür. :KK46::KK46::KK46::KK200:

Ben oğlumu babasıyla bile gezmeye gönderince kırkkere arıyorum nasıl diye. Bndede var aşırı korumacılık. Ayy allah korusun neler oluyor. Anne olmadan asla anlamazsın. Anneler kuzuları olmadan ölür ölür. :KK46::KK46::KK46::KK200:
Ama 20 yaşinda da artik biraz özgür olmak hakkım bence ki ben zaten çok gezme seven biri değilim ayda bir bi yere gitmeye kalksam böyle bi tepkiyle karşılaşmak hoş olmuyo sizde benim yasimdan geçtiniz benide anlayin lütfen:KK60:

:KK28:
Ya çok yakın olmayan biri çocuğunu emanet ettiğinde bile çocuğu 2 sn gözumun önünden ayirmiyorum korkuyorum sorumluluğu bende diye anneme mi çektim acaba bide kendi çocuğum olsa kim bilir nasıl olurum
Aynen canım Allah öylebir koruma iç güdüsü vermişki annelere kıllarına zarar gelecek diye ödümüz kopuyor kendim yeri gelir kızarım bağırırım ama başkası bir şey dese buna babalarıda dahil mahfolurum size bizden başkası dokunamaz OKADAR!

Aynen canım Allah öylebir koruma iç güdüsü vermişki annelere kıllarına zarar gelecek diye ödümüz kopuyor kendim yeri gelir kızarım bağırırım ama başkası bir şey dese buna babalarıda dahil mahfolurum size bizden başkası dokunamaz OKADAR!
Aynı annem gibi konuştunuz ya o da öyle söylüyo :KK48::KK37:

Benim annemde buna benzer bisy.
Napican gitme felan der.
Ama " telefonda agliyor' dediginde boyut baya buyukmus dedim.
Gercekten sorunlu annen.

Acaba eskiden yola gidip geri gelmeyen bi tandigimi oldu? Kaza felan gecirip vefatmi etti?

Benim annemde buna benzer bisy.
Napican gitme felan der.
Ama " telefonda agliyor' dediginde boyut baya buyukmus dedim.
Gercekten sorunlu annen.

Acaba eskiden yola gidip geri gelmeyen bi tandigimi oldu? Kaza felan gecirip vefatmi etti?
Hiç bilmiyorum ki :KK51:

Konu basligindan anlaşıldığı gibi derdim annem:KK51: annem aşırı derecede hatta hastalık derecesinde meraklı ve hiç bi yere gitmeme izin vermiyo yani soyleki okula gidiyorum 5 dk ulaşamasa polise gidicek derecede bi gün ulaşamamış taa okula gelmişti sonra bi annem isteyken beni aramış ben uyuyodum komsuyu eve göndermiş bana bakması için ablam var ondada aynı okula gidince ablam evde kafayı yiyo telefon elinde gözü camda bekliyo babam ablamı almaya giderken gecikti ablam 5 dk beklicekti evde kafayı yedi çocuk beklicek diyo dizlerini dövüyo bacakları morarmış bi yere gitmek için izin almaya kalksam ne işin var orda gitme eve gel diye telefonda ağlıyo bu durum hem annem için hem benim için artık o kadar zor ki bizim yasimizi soranlara hala 15 16 diyo büyüdüğümüz ü kabullenemiyo mu anlamadım napıcam ben böyle hayat böyle devam edebilir mi o kadar bunaldim ki o da bazen kabul ediyo hastalık derecesinde olduğunu sizce düzelir mi bu durum:KK43:

Annenizin psikolojik sorunları var,psikoloğa götürmeniz gerekli..

bak bu işi abla çekmeliymiş yani büyük kız olduğum ,için biliyorum aileyi bunlara hep büyük evlat alıştırır küçük kız meyvesini yer ama eninde sonunda alışacak mecbur yani:anneadayı:

bak bu işi abla çekmeliymiş yani büyük kız olduğum ,için biliyorum aileyi bunlara hep büyük evlat alıştırır küçük kız meyvesini yer ama eninde sonunda alışacak mecbur yani:anneadayı:
Ya ablamın keyfi yerinde o memnun halinden hiç itiraz etmez gezmek istemez arkadaşlarıyla ben yapınca anormal oluyo :KK11: süper tespit yalnız tebrik ederim :-)

Valla anneniz benim gibj sevdiklerimi kaybetme korkum var belli saatlerde aile bireylerime tek tek mesaj atip iyi olduklarindan emin olmazsam icim rahat etmez geerekirse 10 kere ararim cevap alamadigim sure kalbim burnumda atar. Bunlari anlatıyorum ki annenizi anlayabilesiniz ne hissettigini. Tabiki normal demiyorum uzmandan yardim almak en iyisi bu durumda ama en azından annenize cok yuklenmeyin bu konuda.

Back
X