arkadaslar lütfen bana ailem konusunda yardım edin.öncelikle abimden bahsedeyim abimle arkadas gibiyizdir ama kötü alıskanlıkları var.her aksam icki iciyor.onun dısıında ot gibi uyusturucu maddelerde kullanıyordu.askerde bu vukaatından dolayı mahkemelik oldu.şu anda tedavisi hala sürüyor ama sanırım kullanmaya devam ediyor cünkü internette uyusturucu maddenin vücuttan nasıl atılacagına dair arastırmalar yaptıgını buldum
vede işine hiç sahip değil.dükkanımız var allaha şükür geciniyoruz ama degerini bilmiyor.sabah 12ye kadar uyuyor gecenin bir yarısı eve ickili geliyor.25 yasında adam.eski sewgilisini unutamadgndan süpheleniyorum.ama su anda evlilk planları yaptıgı dünyalar güzeli bir kızla görüsüyor.ve kız abimin kötü huylarını bilmiyor =( neyse geceyim babama.özellikle bu aralar babam cıldırmıs durumda.herseye sinirleniyor.sebepsiz yere kavga cıkarıyor.resmen eve gelmesini istemiyorum.o kadar suratsızki=( herseye sinirleniyor.vay efendim neden bu adar cok esya varmıs evde.vay efendim buz dolabı neden bukadar doluymuş.özellikle anneme cok sataşıyor.kadın elnden geldigince her işe koşuyor.hem ev işleri hem gidip dükkanımıza yardm ediyor.hem fatura vb.konuları hallediyor ama yaranamıyor işte abimde babamda anneme saldrıyor resmen.dükkandaki calısanlarımızda resmen babamdan bıkmıs durumdalar.ya daha cok abim yüzünden kavga ediyorlar.ama şu varki babam memlekete gittiginde her zaman annemi arıyor telefonda şiirler okuyor biri evin dışındayken gayet mutlular.ama ikiside evde olunca kavgada oluyor.özellkle dikkat ettim.annemle memelekete gtmiştk babamla abim evde kaldılar ve gayet iyi anlasmıslar.ve annemle acaba evde büyümü var die düşündük.arkadaslar sacma gelmesin büyü ve bunu yapan kötü niyetliler var.daha öncede muska bulmustuk.ve bende resmen eve hapsoldum.babam öğlenleri yemek yemeye geliyor ve birimizi evde bulsun diye cıkamıyorum hiç bir yere.tatilim haram oldu=(ve babam okadar delirdiki annemn hebire telefonunu karıstırıyor.kimi aradn kmle konusuosn nereye gittin yalan söylüyosn tarzı şeyler söyleyip annemi kırıyor.annemde bana nedemek istiyorsn deyip babama bagırıyor.haydaa yne kavga =( gercekten bıktım artık abimle konustum dinlemiyor bni içmeye dewam ediyor.babam desen hep o haklı annemde benden anlayış bekliyor.bende 19 yasında üniversteye gden bir kızım sonucta=( resmen okul acılsada kendi evime gtsem diye dua ediyorum.artık ailem düzelsin=(