Annem, Baba, Abim...

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
arkadaslar lütfen bana ailem konusunda yardım edin.öncelikle abimden bahsedeyim abimle arkadas gibiyizdir ama kötü alıskanlıkları var.her aksam icki iciyor.onun dısıında ot gibi uyusturucu maddelerde kullanıyordu.askerde bu vukaatından dolayı mahkemelik oldu.şu anda tedavisi hala sürüyor ama sanırım kullanmaya devam ediyor cünkü internette uyusturucu maddenin vücuttan nasıl atılacagına dair arastırmalar yaptıgını buldum :( vede işine hiç sahip değil.dükkanımız var allaha şükür geciniyoruz ama degerini bilmiyor.sabah 12ye kadar uyuyor gecenin bir yarısı eve ickili geliyor.25 yasında adam.eski sewgilisini unutamadgndan süpheleniyorum.ama su anda evlilk planları yaptıgı dünyalar güzeli bir kızla görüsüyor.ve kız abimin kötü huylarını bilmiyor =( neyse geceyim babama.özellikle bu aralar babam cıldırmıs durumda.herseye sinirleniyor.sebepsiz yere kavga cıkarıyor.resmen eve gelmesini istemiyorum.o kadar suratsızki=( herseye sinirleniyor.vay efendim neden bu adar cok esya varmıs evde.vay efendim buz dolabı neden bukadar doluymuş.özellikle anneme cok sataşıyor.kadın elnden geldigince her işe koşuyor.hem ev işleri hem gidip dükkanımıza yardm ediyor.hem fatura vb.konuları hallediyor ama yaranamıyor işte abimde babamda anneme saldrıyor resmen.dükkandaki calısanlarımızda resmen babamdan bıkmıs durumdalar.ya daha cok abim yüzünden kavga ediyorlar.ama şu varki babam memlekete gittiginde her zaman annemi arıyor telefonda şiirler okuyor biri evin dışındayken gayet mutlular.ama ikiside evde olunca kavgada oluyor.özellkle dikkat ettim.annemle memelekete gtmiştk babamla abim evde kaldılar ve gayet iyi anlasmıslar.ve annemle acaba evde büyümü var die düşündük.arkadaslar sacma gelmesin büyü ve bunu yapan kötü niyetliler var.daha öncede muska bulmustuk.ve bende resmen eve hapsoldum.babam öğlenleri yemek yemeye geliyor ve birimizi evde bulsun diye cıkamıyorum hiç bir yere.tatilim haram oldu=(ve babam okadar delirdiki annemn hebire telefonunu karıstırıyor.kimi aradn kmle konusuosn nereye gittin yalan söylüyosn tarzı şeyler söyleyip annemi kırıyor.annemde bana nedemek istiyorsn deyip babama bagırıyor.haydaa yne kavga =( gercekten bıktım artık abimle konustum dinlemiyor bni içmeye dewam ediyor.babam desen hep o haklı annemde benden anlayış bekliyor.bende 19 yasında üniversteye gden bir kızım sonucta=( resmen okul acılsada kendi evime gtsem diye dua ediyorum.artık ailem düzelsin=(

çoq üzüldüm güselim.aile huzursuzluğu kadar kötü bişey yok.umarım herşey yoluna girer.allah özellikle abini doğru yola iletir.o illetlere bi kere bulaşmayı gör.insanın yakasını bırakmaz.çok acı bi durum. sewgilisi war demişsin ve bilmiomuş.o kıza haksızlık etmeyin:olmaz: bilmesi gerekir

ya şöyle abim kullandım demiş.yani şuanda kullandıgını bilmiyor=( ben abime hep söylüyorum o kızın yerinde olsam sana asla bakmam felan die umrunda değil.evlenince geçer diyor.ama ben inanmıyorum bırakacagına.üstüne birde eve hapsoldum her an babam gelir evi boş bırakmayaym diye0( sıkıntıdan yemek yiyorum hep =( off

of of offf,
insan herseyin degerini kaybettikden sorami anlamli illa, niye elimizdekilere deger vermeyi bitürlü beceremiyoruz?
Allah size kolaylik versin ne diyeyim isiniz bi hayli zor...

büyü hakkındaki fikrimi söyliyim öncelikle:
evet büyü ile uğraşanlar var,ortalık hacı-hoca kaynıyo ve oralardan çıkmayan insanlar var doğru..ama önemli olan kişinin ALLAHA sığınıp güvenmesidir..
eğer şüphe ediyorsan annenle beraber bol bol dualar edin ve allahım evimize huzur ver deyip felak ve nas surelerini okuyun..evinizide sirkeli su ile silin(ağırlık alır derler)
büyü var die şartlandırırsan kendini,olmasa bile kendin bu düşünce ile etkilenirsin.
ağbine gelincegeriye dönüş yok,bundan sonrası önemli,sen evlenmeyi düşündüğü kıza gizlice durumu anlat,ve senin anlattığını söylemeden şüphelendiğini söylesin ve tedavi ettirmeye baksın..bunu bilmek hakkı!
babana gelinceişte çok bunalıyo sanırım,maddiyatta çok iyi olmadığı için annenin dolabı doldurduğunu ve evde fazla eşya olduğunu düşündükçe gereksiz harcama olduğunu düşünüyo ve haliyle annene yükleniyo..
biraz empati yap,babanın suratı asıksa,sen güldürmeye bak,git yanaklarından öp,annenle konuşun bu konuları ve kafa kafaya çözümler bulunyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
tek sıkıntımızın olmadıgı konu maddi durumumuz Allaha şükür,ama onun dışında=( ya babamı görseniz fikriniz değişir.bir adama bakınca insan bu kadar mı bunalır.o suratının asıklıgından bu kadar mı rahatsız olur.bir insan bu kadar mı işkence yapar cevresindekilere suratıyla.o derece yani.ne şebeklikler yapıyorum ama güldüremiyorum=(dün abime baskı yaptm abi sakın icme yarın kandil diye.dinledimi bilmem.gece geldgnde ben uyumustum.ama cidden tükendim artık.annemde bana dert yanıo.arada ben kaynıyorum.bunaldm iyice.cözümde bulamıyorum.

evdeki huzur gibisi yok o yüzden çok üzüldüm durumunuza.. allah yardımcınız olsun..

babanızla ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama babanızla oturup konuşamazmısın .benim böyle bir sorunum olsa ben babamın karşısına geçip neyin babacığım neden hep böylesin diye sorardım.

birde orta yaş erkek grubunda antropozun etkisiyle azalan erkeklik hormanuda aynen kadaınlarda olduğu gibi duygu değişikliğine neden olabilirmiş bilginize efendim :)

çok saol cnm belkide dedigin gib antropoza girmiştir.ya ben babamla iyi anlasırım.keyfi yerindeyse ondan iyisi yoktur ama suratı asıksa bi kayadan farksızdır.tepki vermez.tohaf yani.neyin var diyoruz.surat asma diyoruz birşeym yok diyor ama dedigim gibi kasıp kavuruyor herkesi

babam geldi yine suratından düşen bin parça=(güler yüzle karsıladım.tok oldugum halde sofrasına oturdum.annem sinirlendi suratnn sık olmasna oturmadı sofraya.babam resmen kavga cıkarmaya yer aradı.diken üstündeyim resmen o eve gelince.ne ypacagımı bilemedim.kitap okumya clstm olmadı.çmşırları katladım.gömlekleri ütüledim.ona kuruyemiş getirdim yemicem ddedi.ona hizmet etmemiz bile etkilemiyor.Allahıma dua ediyorum arttık düzelsin bu gerginlik diye.resmen evim cehenneme dönüyor

belikide babanın kendi içinde sorunları vardır bir derdi varsa kendi sıkıntısındanda olabilir

yani anneme ve herkese göre boşu boşuna herkesi kırıyor.esip gürlüyor=(

canım biliyomusun durumumuz hemen hemen benziyor benim abimde içiyor 42 yaşında evlendi ve ayrıldı.babamda aynı senin baban gibi her şeye kızar bağırır ama dolap dolu diye değil , evde bişey olmaz neden yemek yok der bunun gibi şeylr neyse fazla uzatmayayım sonuç şu ne abim içkiden ne babam huyundan hala vazgeçmediler .aynılar annemse onlara katlanmak zorunda ben evlendim şükür rahatım çok iyi ama üzülüyorum keşke onlarda böyle olmasalardı ama yapacak bişey yok bunu anladım bu dünya imtihan dünyası allahım bizleri sınıyor galiba inşallah sen ben ve bizim gibi durumda olanların allah yardımcısı olsun

amin cnm.kiminle ugrasacğımı şaşırıyorum çünkü.Allah yardımcımız olsun

canım allah yardımcınız olsun.
ev huzursuzluğu çok kötüdür bilirim.çünkü benim annem babamda sürekli kavga ederlerdi.halada ediyorlar zaten.gerçi ben artık evliyim ama tabiki yakın olduğun için ister istemez etkileniyorsun.
şu abinin kız arkadaşına gelince bence sen kızcağıza söyle.kendini onun yerine koy.evlendiğin erkeği en son zamanda tanısan ne olurdu.o kızada yazık.
allah yardım etsin canım.allaha sığının annenle birlikte ve bu mübarek günlerde allahıma yalvarın.kesinlikle yardım edicektir canım.

Baban eve gelince ayetel kürsiyi okuyun..Duanın da faydası olur canım benim..
Allah herkesin yuvasına huzur versin..

çok saolun arkadaslar teselli oluyor bnm için bu söyledikleriniz.bol bol du ediyorum ama adamın amacı bize hayatı zehir etmek :(

Back
X