- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Depresif__hatun
-
Annem de evine bagli bi kadindir.
Ben bu iki cümleyi anlamadım. Bu nasıl bir evine bağlılıktır?Aslinda yeni birşey diil su an 31 yasindayim ve ilk ortaya ciktiginda sanirim ilkokul 3 e falan gidiyordum tabi sürekliliği yok dönem dönem yakinlasip uzaklasiyorlar ve
gel zaman git zaman konu kapandi ( bu dönemde babamin haberi vardi fakat durum nasil kapandi bilmiyorum)
Insallah yaniliyorsundur yaaBi kac gun gözlem sonra delil ve konusucam
Ben eskide kaldigini düşünmüyorum ama umarim oyledir ben yanilirim
Kuzum boşyere psikoloğa para verme...Bu işi sen değil baban çözmeli..Ve babanda durumun farkında, göz yumuyor sadece.Forumu uye olmadan birçok konu hakkında takip ediyordum en son basima gelen olaydan sonra üye olup yardim istemek geldi aklima çünkü paylasabilecegim hiç kimse yok
Başlıktan da anlasildigi gibi annem babami aldatiyor. Aslinda yeni birşey diil su an 31 yasindayim ve ilk ortaya ciktiginda sanirim ilkokul 3 e falan gidiyordum tabi sürekliliği yok dönem dönem yakinlasip uzaklasiyorlar ve bu adam bizim aile dostumuz...
Neyse annem ve babam 50 küsür yaslarinda insanlar babam romantiklik bilmez evden ise işten evde yaklaşık 10 yildir da emekli hiç bi kötü aliskanligi olmayan bi adam. Annem de evine bagli bi kadindir.
Cocuklugumda aldatmasina şahit oldum masa etrafinda otururken ayaklari üstüsteydi bunu soyledigimde evi terkederim kardeşini alip giderim yalniz kalirsin gibi sözlerle korkuttu beni ve kimseye bahsetmedim. Çocuktum ne yapabilirdim ki gel zaman git zaman konu kapandi ( bu dönemde babamin haberi vardi fakat durum nasil kapandi bilmiyorum)
Ben hassas bi insanim ve bazi seyleri hissederim son 10 gündür falanda bi değişim hissediyorum yine mesajlaşmalar basladi sürekli babamla bizi evden yollamak istiyor her neyse gecen gün yine bizi yolladi 20 dkliğina ciktik evden baktim hemen whatsapa diger kisiye baktim o da online tabi babama birşey de belli etmemeliyim.eve geldik kapida emniyet kilidi caliyoruz açan yok 3-4 dk kapida bekledik ve deliye döndüm bi hişim girdim içeriye birazda söylendim. Odama girip aglamaya basladim eskiler gecti gözümün önünden ve babam canim babam bunu hic haketmiyor. Annemde delirdi ne biçim girmişim eve korkmus kimbilir kime atarlanmisim beni dövermis hakaretler yagdirdi yok o yanlis bişi yapmiyormus herkesten şüphe duyuyormuşum hesap soramazmisim hesap vermezmiş ve evden cikip gitti canim babam da onu yalniz birakmadi adam ne bilsin hatunun baskasi için trip attigini
Havalandi geldi gayet iyimser neyse hiç konusmadim yemek yemedim birşeyde soylemedim
Ertesi gün o adamin numarasini sildim telefonundan baktim eklenmis yine sildim bi kac gün böyle devam eder sonrasinda başka bi planim var
Psikologuma yazdim sakin olmami söyledi maddi zorluklardan dolayi su an terapiye gidemiyorum en kisa zamanda gidicem
Arkadaslar sizden istedigim bu durumu yaşayanlar mutlaka vardir neler yaptiniz yada nasil davranmaliyim
Güvenimi kaybettim saygimi da kaybetmeden bu durumu çözmem lazim bana bi akil verin ben çaresiz kaldim.
hayir birebir yaşadıklarım kendi kendime bi cevap bulamadim daha önceki acilmis konulari da okudumKonu fake gibi. Önce babam affetti diyorsunuz sonrada nerden bilebilir başkası ıcın yaptığını diyorsunuz??? Çelişkili
Umarim öyle değildirKuzum boşyere psikoloğa para verme...Bu işi sen değil baban çözmeli..Ve babanda durumun farkında, göz yumuyor sadece.
Evett arkadasim bende öyle düşünüyorum kisa bi zamanda çözüme kavuşturmam lazimBazı kadınlar ne kadar kıymetli oluyorlar aldatsalarda kötü de davransalar erkekler aşık olabiliyor affedebiliyor.ya ben bu kusma takılıyorum yani bu kadınlarda be var?eşim bana aşık hala diyebiliyor mesela babam aşık diyorsun.nasıl bir davranışları nasıl bir kişilikleri var ki bu kadar değerli oluyorlar bu kadınlar
Konunuza gelirsek ben olsam önce durumu tam anlardım hisle olmaz o iş.anneme çaktırmadan konuyu anlar sonra durumu anlardım.annemle konuşurdum.tehdit etmek değil ne amacı?o adamla mı olmak istiyor gitsin o zaman ama babamı aldatmasın
Konulara fake demek yasaktır. Kib leyiniz ama boyle yazamazsınızKonu fake gibi. Önce babam affetti diyorsunuz sonrada nerden bilebilir başkası ıcın yaptığını diyorsunuz??? Çelişkili
Ya niye cins cins yorumlar yapiyosunuz kiz sanki durumdan mutlu gibi amaaa bizde yooookkkk ergen gibi seyler yazmayin genelleme de yapmamis illaki basina gelen vardir demis burda ne tuhaf kadinlar var ya derdi olmayani da dert sahibi yaparMutlaka vardır diye genelleme yapmayın çünkü bu normal bir durum değil ve yok.
O adam kim siz nerden biliyorsunuz ikisininde online olduğunu akraba mı tanıdık biri mi, annenizle hiç konustunuz mu bu konuyu diyecek bişey bulamıyorum
Kusurumu bağışlayın ama bu ahlaksızlığa bir dur deyin ki belkide o adamda evliForumu uye olmadan birçok konu hakkında takip ediyordum en son basima gelen olaydan sonra üye olup yardim istemek geldi aklima çünkü paylasabilecegim hiç kimse yok
Başlıktan da anlasildigi gibi annem babami aldatiyor. Aslinda yeni birşey diil su an 31 yasindayim ve ilk ortaya ciktiginda sanirim ilkokul 3 e falan gidiyordum tabi sürekliliği yok dönem dönem yakinlasip uzaklasiyorlar ve bu adam bizim aile dostumuz...
Neyse annem ve babam 50 küsür yaslarinda insanlar babam romantiklik bilmez evden ise işten evde yaklaşık 10 yildir da emekli hiç bi kötü aliskanligi olmayan bi adam. Annem de evine bagli bi kadindir.
Cocuklugumda aldatmasina şahit oldum masa etrafinda otururken ayaklari üstüsteydi bunu soyledigimde evi terkederim kardeşini alip giderim yalniz kalirsin gibi sözlerle korkuttu beni ve kimseye bahsetmedim. Çocuktum ne yapabilirdim ki gel zaman git zaman konu kapandi ( bu dönemde babamin haberi vardi fakat durum nasil kapandi bilmiyorum)
Ben hassas bi insanim ve bazi seyleri hissederim son 10 gündür falanda bi değişim hissediyorum yine mesajlaşmalar basladi sürekli babamla bizi evden yollamak istiyor her neyse gecen gün yine bizi yolladi 20 dkliğina ciktik evden baktim hemen whatsapa diger kisiye baktim o da online tabi babama birşey de belli etmemeliyim.eve geldik kapida emniyet kilidi caliyoruz açan yok 3-4 dk kapida bekledik ve deliye döndüm bi hişim girdim içeriye birazda söylendim. Odama girip aglamaya basladim eskiler gecti gözümün önünden ve babam canim babam bunu hic haketmiyor. Annemde delirdi ne biçim girmişim eve korkmus kimbilir kime atarlanmisim beni dövermis hakaretler yagdirdi yok o yanlis bişi yapmiyormus herkesten şüphe duyuyormuşum hesap soramazmisim hesap vermezmiş ve evden cikip gitti canim babam da onu yalniz birakmadi adam ne bilsin hatunun baskasi için trip attigini
Havalandi geldi gayet iyimser neyse hiç konusmadim yemek yemedim birşeyde soylemedim
Ertesi gün o adamin numarasini sildim telefonundan baktim eklenmis yine sildim bi kac gün böyle devam eder sonrasinda başka bi planim var
Psikologuma yazdim sakin olmami söyledi maddi zorluklardan dolayi su an terapiye gidemiyorum en kisa zamanda gidicem
Arkadaslar sizden istedigim bu durumu yaşayanlar mutlaka vardir neler yaptiniz yada nasil davranmaliyim
Güvenimi kaybettim saygimi da kaybetmeden bu durumu çözmem lazim bana bi akil verin ben çaresiz kaldim.
Ya niye cins cins yorumlar yapiyosunuz kiz sanki durumdan mutlu gibi amaaa bizde yooookkkk ergen gibi seyler yazmayin genelleme de yapmamis illaki basina gelen vardir demis burda ne tuhaf kadinlar var ya derdi olmayani da dert sahibi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?