Annem babami aldatiyor

Annem de evine bagli bi kadindir.

Aslinda yeni birşey diil su an 31 yasindayim ve ilk ortaya ciktiginda sanirim ilkokul 3 e falan gidiyordum tabi sürekliliği yok dönem dönem yakinlasip uzaklasiyorlar ve
Ben bu iki cümleyi anlamadım. Bu nasıl bir evine bağlılıktır?
Baban nasıl bu konunun üstünü kapattı?
O arada aldatmalar tekrarlandı mı?
O adam nasıl hâlâ aile dostunuz?
gel zaman git zaman konu kapandi ( bu dönemde babamin haberi vardi fakat durum nasil kapandi bilmiyorum)

Evine baglidir derken sürekli evdedir bizimle ilgilenir
Yalniz basina disari cikip gezen biri diildir

Konunun üstü kapandi ve cocuk yastaydim nasil kapandi babam nasil ikna oldu bilmiyorum
Belki de bi defalik affedildi tekrari olmayacagina inandirdi yada yok öyle bişi sen yanlis anladin denildi

Zaten yillardir da böyle bişi hissetmemistim son 10-15 gündür bi hareket var

Kafam cok karisik

Annenle konuş, yaptığı şeyin iğrenç ötesi olduğunu, babanla konuşacağını ve kenfisinden utandığını söyle. Gerçekten çok absürd bir durum. Öbür adamda evli tabiiki dimi? İki kişiyi ksndırıyorlar, Allah cezalarını verdin

Umarim yaniliyorsundur
Bende bilemedim ben olsam annemi cok buyuk tehdit ederdim hatta ne kadar dusuk oldugunu hissettirir yuzune bakmazdim ama illaki o adamla tehdit et
Belirli yasa gelmis insanlar o adaminda evi ailesi vardir muhtemelen babamin bisey yapmasina birakmam herkese ben kendim rezil ederim seni derim.

Babana ilk etapta soyleme cunku affetmis birdaha affederse ve bu olayi senin bildigini bilerek yasiycak senin karsinda cok ezilir utanir malesef kucuk dustum ama affettim diye

Bunu babanızdan saklamak en büyük haksızlık ona sanmayın saklanınca daha iyi oluyor tam tersi herşey kötüye gidiyor sakın gizlemeyin bu ayıptır bu ahlaksızlık yaptığı sonuçta ve karşıdaki insan belli ki evinize giren çıkan biri babanıza yazık bilsin herşeyi.allah ıslah etsin annenizi inşallah hatasını anlar

Kuzum boşyere psikoloğa para verme...Bu işi sen değil baban çözmeli..Ve babanda durumun farkında, göz yumuyor sadece.

Bence bu konuyu annenizle kesinlikle konusmayin..Elinize kanıt geçtiğinde kendi istegiyle babanizdan bosanmasini aksi takdirde elinizdekileri babaniza gostereceginize,maddi manevi hicbir talepte bulunmamasi gerektigini soyleyip üstü kapalı tehdit edin.Evden çekip gitmesini aksi takdirde işin boyut degistirecegini söyleyin..Yapılan babaniza büyük haksizlik..Ayrica size de....Ve bu normal karşılanır bir durum kesinlikle degil...

Bazı kadınlar ne kadar kıymetli oluyorlar aldatsalarda kötü de davransalar erkekler aşık olabiliyor affedebiliyor.ya ben bu kusma takılıyorum yani bu kadınlarda be var?eşim bana aşık hala diyebiliyor mesela babam aşık diyorsun.nasıl bir davranışları nasıl bir kişilikleri var ki bu kadar değerli oluyorlar bu kadınlar
Konunuza gelirsek ben olsam önce durumu tam anlardım hisle olmaz o iş.anneme çaktırmadan konuyu anlar sonra durumu anlardım.annemle konuşurdum.tehdit etmek değil ne amacı?o adamla mı olmak istiyor gitsin o zaman ama babamı aldatmasın

Evett arkadasim bende öyle düşünüyorum kisa bi zamanda çözüme kavuşturmam lazim

Ya niye cins cins yorumlar yapiyosunuz kiz sanki durumdan mutlu gibi amaaa bizde yooookkkk ergen gibi seyler yazmayin genelleme de yapmamis illaki basina gelen vardir demis burda ne tuhaf kadinlar var ya derdi olmayani da dert sahibi yapar

ben olsam insallh öyle biraey olmaz ama kesin söylerdim cünkü aynı seyi babam yapsada söylerdim .

sen niye piskologa gidiyorsun uzgunsun igrenc bir durumdan dolayı ama her kim olsa seninle aynı durumda sıkısıp kalırdı ruhen . tek fark söyleyen hariç babanı al karsına konus o annenlede görüsme. küçükken bile seni tehdit etmiş piskolojni bozmus

Bence direk sen soyleme once annenle konusmaya calis bazi hareketlerinden suphelendigini soyle yani ima etmeye calis . Eger devam ederse ondan babana kendi soylemesini yoksa ben soylemek zorundayim diye bi konus derim

Annenin telefonuna casus program yükle, elinde sağlam kanıtların olsun. Kanıt elde edince çık karşısına konuş... Aksi halde babana söylesen bile suçlu sen olucaksın.

Kusurumu bağışlayın ama bu ahlaksızlığa bir dur deyin ki belkide o adamda evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…