- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Yahu ben mi kötü niyetliyim yoksa buradaki hatunlar mı saf anlamadım. 18 yaşındaki hallerimi düşünüyorum böyle bir olay yaşasam sinirden evin duvarlarına ketçap sıkar, üstüne çiviyle "kahrolsun facebook zulmü" falan yazardım herhalde ki bu da en pasif direnişim olurdu.
Hele anlatım tarzına, hele o fiyonklu kafalı simgelere bak yahu. Annem babamı aldatacak ben de bunu anlatırken fiyonk kafalı bir smiley kullanacağım he mi. Pembe şeker şeker :) Bir de verilen tepkilere "hıı çok üzüldüm mağdurum ühü" şeklinde kısa ve net cevaplar vereceğim.
Yahu bırak allah aşkına. Babası da doğrudur demiş ancak bu arşa uzanan rahatlığına rağmen bir de bir sürü çocuk yapmış hele hele. Ayşecik küçük anne moduna hiç değinmiyorum bile.
-anneam bubamı aldatırkene ben de yemek yapıp gardaşlarımın aç karnını doyurdum. Böyle de fedakar bir evlattım işte. İstediğim ise accık şefkat. Annem sevdiceklerinden fırsat bulup kafamı okşasa aslında çok da problem değil başkalarıyla olması. Canım ailemama anneme kızıyorum bak tırnaklarımı yedim sinirden :18:
Hı hı anladım ben seni. Yahu türk insanından bahsediyoruz. Çok açık yazacağım eşli şekilde grup organizasyonuna meyledenler dahi çocuklarına "doğrudur" deyip susmaz bu ülkede.
Hadi seni anladım güzel hikaye, güzel girişim. Ancak teselli verenler siz türkiye'de değil misiniz yahu? Pembe fiyonklu smiley direnişinde kolaylıklar dilerim. Ancak şu tırnak yiyen smiley durumuna daha uygun valla bak.
Kimse saf değil yoknaz!
Ne dedik git babana anlat dedik burda anlattigin gibi!
Ne bu konuyu açana saldirdiktan sonra birde yorum yazana saldirmak anlamıyorum!
Türkiye'deyiz.. Ve bil yoknaz her nevi insan var olabilir de!
Konu sahte bile olsa yap yorumunu geç !
Saldirmayin kimseye ya!
Septist mi olalım yani her konu açan sahte diye de mi oturup kafa yoralim.
Herkes saf bir siz akıllı!
Sakin olunuz. Akıllı-saf karşılaşırması yapmadım, kötü niyetli-saf karşılaştırması yaptım ki doğru olan da budur. Hani saf kelimesi milletimiz tarafından akıllı olmanın karşılığı olarak algılansa da aslında kötü düşünceli olmanın karşılığıdır. Buna dayanarak "acaba ben mi kötü niyetliyim" diyerek paragrafa adım atmışım halbuki :) Bununla birlikte saldırı demişsiniz de ben yorum yapanlara bir saldırıda bulunmadım ki yahu. Böyle konuları okuyunca "saf" olup üzülmeyi yeğlerdim halbuki. Bol ünlemli tepkinize rağmen, yinelemek isterim ki ortada bir saldırı yok. Kötü niyetli olmamdan olsa gerek, inanmama hali var ve fikir beyanı var sadece. Saygılar efem :)
Yoknaz...
Sevdim seni...
Gerçekten sevdim seni...
Yani canı sıkılan da buraya abuk sabuk hikayeler yazıyor! Madem annenin halinden bu kadar mustaripsin niye böyle simgeler kullanıyorsun? Niye milletin vaktini çalıyorsun? Vakit geçiremediğin için buralarda işgüzarlık yapıyorsun. Git annene yardım et!
Burası kadınlar formunda bir derdim var başlığı farkında misin ? Hayır 75. Diyarbakır Karpuz festivali değil yani göbek atmaya mi geliyoruz buraya? Tabiki canı sıkılan yazacak!
Kimse saf değil yoknaz!
Ne dedik git babana anlat dedik burda anlattigin gibi!
Ne bu konuyu açana saldirdiktan sonra birde yorum yazana saldirmak anlamıyorum!
Türkiye'deyiz.. Ve bil yoknaz her nevi insan var olabilir de!
Konu sahte bile olsa yap yorumunu geç !
Saldirmayin kimseye ya!
Septist mi olalım yani her konu açan sahte diye de mi oturup kafa yoralim.
Herkes saf bir siz akıllı!
Farkında olmamı sağladığın için teşekkür ederim. Yoksa festival alanında gezer gibi dolaşıyordum öyle melül melül. Peki sen konu sahibinin yazdıklarında bi gerçeklik sezebiliyor musun, Zekiye Bacı?! Vakit geçiremiyorum de, yardımcı olalım. Fantastik yalanları okuyarak kaybedecek zamanımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?