annem babamı aldatıyor

muserliebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
108
0
46
İstanbul
Başlıkda dediğim gibi . Bundan eminim . 5 aydır susuyorum gördüğüm mesajları unutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Annemle konuşamıyorum . Babama desem annemi yaşatmaz zaten . Aldattigindan eminim gordugum mesajlar her seyi net sekilde ortaya koyuyor. Daha lise 2 ye gidiyorum . Bu durum beni çok etkiliyor. Anneme soğuk davranamiyorum ama iğreniyorumda.. ne yapmalıyım. Teşekkür ederim .

Başlıkda dediğim gibi . Bundan eminim . 5 aydır susuyorum gördüğüm mesajları unutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Annemle konuşamıyorum . Babama desem annemi yaşatmaz zaten . Aldattigindan eminim gordugum mesajlar her seyi net sekilde ortaya koyuyor. Daha lise 2 ye gidiyorum . Bu durum beni çok etkiliyor. Anneme soğuk davranamiyorum ama iğreniyorumda.. ne yapmalıyım. Teşekkür ederim .
annene bıldıgını belli et dıcem ama edılmıyor
benımde basımda benzer bır durum var ben 3 yıldır susuyorum
susuluyor
konusamıyorki ınsan

Bence bildiğini söyle annene ona göre davransın.Babam bunu haketmiyo kendine çekin düzen ver dee.olan ortamda niye saklayasınkı yaa

yazdım yazdım sildim. :26: seni yanlış yönlendirecek şeyler söylemek istemiyorum. babam öğrenirse yaşatmaz dedin. nasıl bir ailen var. maddi durum ve eğitim durumları ne ailenin?

benim de babam annemi aldatıyor.

ben ilk öğrendiğimde ortaokuldaydım. Ne yapacağımı bilmediğim için sustum. Sonra annem öğrendi zaten. Ayrılmadılar ama hep kavga gürültü. Bunu bilmek babanın hakkı bence ama senin söylemen ne kadar doğru bilmiyorum.

Bence bildiğini söyle annene ona göre davransın.Babam bunu haketmiyo kendine çekin düzen ver dee.
Soyleyemiyorum . Sanirim ondan cok ben utaniyorum .

annene bıldıgını belli et dıcem ama edılmıyor
benımde basımda benzer bır durum var ben 3 yıldır susuyorum
susuluyor
konusamıyorki ınsan
Belli edemiyorum bende...

yazdım yazdım sildim. :26: seni yanlış yönlendirecek şeyler söylemek istemiyorum. babam öğrenirse yaşatmaz dedin. nasıl bir ailen var. maddi durum ve eğitim durumları ne ailenin?

Maddi durum iyi babam lise mezunu ama kendi gelistirmis annsm uni ...
Babam çok sert karakterde biri . Her şeye sinirlenebilir ama bir o kadarda ailesine düşkün ama ihanetide kaldirmaz

Bence bildiğini söyle annene ona göre davransın.Babam bunu haketmiyo kendine çekin düzen ver dee.olan ortamda niye saklayasınkı yaa

annesi, babasına söylemeyeceğinin rahatlığıyla her şeyi kızının bileceği şekilde yapabilir. bu da bu kızcağızı daha çok yıpratır. her şeyi bilmenin yükü daha kötü olur. yüzgöz olurlar. benim başıma gelen böyle şekillendi. bence hiç bildiğini söylememeli. ya aslında ne desem elimde kalıyor. çok zor durum. her yapacağı adımın olumsuz sonuçları var.

benim de babam annemi aldatıyor.

ben ilk öğrendiğimde ortaokuldaydım. Ne yapacağımı bilmediğim için sustum. Sonra annem öğrendi zaten. Ayrılmadılar ama hep kavga gürültü. Bunu bilmek babanın hakkı bence ama senin söylemen ne kadar doğru bilmiyorum.

ben de onu diyorum. bilseler de genelde ayrılmıyorlar. yıllarca birbirlerini yiyorlar. olan da çocuğa oluyor. çok zor bir durum.

annesi, babasına söylemeyeceğinin rahatlığıyla her şeyi kızının bileceği şekilde yapabilir. bu da bu kızcağızı daha çok yıpratır. her şeyi bilmenin yükü daha kötü olur. yüzgöz olurlar. benim başıma gelen böyle şekillendi. bence hiç bildiğini söylememeli. ya aslında ne desem elimde kalıyor. çok zor durum. her yapacağı adımın olumsuz sonuçları var.

Doğru zor bı durum ama ben bilsem saklamazdım yanı,üstü kapalı onun anlayacağı şekilde anne ne yaşadığını bılıyorum ve sana hıç yakıştırmıyorum babam öğrenirse olacakları göze alıyosun heralde deyıp çıkacaksın.Herşeyin bi sonucu var ıyı yada kötü.Bu benım fıkrımce yanı.

Soyleyemiyorum . Sanirim ondan cok ben utaniyorum .

Belli edemiyorum bende...

Maddi durum iyi babam lise mezunu ama kendi gelistirmis annsm uni ...
Babam çok sert karakterde biri . Her şeye sinirlenebilir ama bir o kadarda ailesine düşkün ama ihanetide kaldirmaz

peki araları nasıl? annenin boşanma gibi bir niyeti yok herhalde?
annenle konuşsan bile senden gizli şekilde yürütebilir. ki muhtemelen öyle olur. babana bir şekilde iletsen, boşanmayıp ömür boyu birbirlerini yiyebilirler. mesela benim anneme babam birkaç kez ciddi şiddet uyguladı. karakolda şikayetçi olmadı annem. babam aldattı, önce boşanacağım falan dedi. sonra boşanmadı. annem yine yakaladı yine boşanmadı. kısaca boşanmıyor. annem de aldattı ama babam hiç bilmiyor. babam bilse yine şiddet uygular ve boşanmak ister. annem boşanmamak için elinden geleni yapar. yine başa dönerler. ben de annemi ispitlediğimle kalırım. annem de çirkef bir insan. beni üzmek rezil etmek için elinden geleni yapar söylersem. o yüzden onları kendi çukurlarına bıraktım gitti.

o yüzden boşanacaklarını umuyorsan 3. bir kişi gibi babana ulaştır. ama bizimkine dönecek gibiyse olay sen de sizinkileri kendi çukurlarına terket.

ben de onu diyorum. bilseler de genelde ayrılmıyorlar. yıllarca birbirlerini yiyorlar. olan da çocuğa oluyor. çok zor bir durum.

Bizimkiler maddi durumdan ayrılmıyorlar güya bizi okutabilmek için. Sağolsunlar. Ama asıl sebep boşanma işinin babamın arkadaş çevresinde hoş karşılanmaması bence. Yani o arkaddaşlarına rezil olmamak için boşanmıyor. Aynı şekilde arkadaşlarına rezil olmamak için beni zorla kapatmaya da çalışmıştı, okuldan alırım diye tehdit etmeler (lisede bile değildim) falan.. Böyleleri de var. Psikolojim çok bozuldu bu yüzden ama insan zamanla hissizleşiyor

eminmisin bundan ?
annen bu durumda nasıl delilleri yok etmez ,gayet açık ,seninde babanında görebileceği şekilde ortada tutar ,face veya cep mesajları ise elbet biri okur duyar diye nasıl aklına gelmez üniv. mezunu aklı başında bir kadının ,rahatlıktan mı yada ne bileyim duyulmasını istediği için mi ?
temas varmı yani mesaj içeriklerinde ,buluşulmuş mu ,görüşülmüş mü ,sadece net üzerinden yada cepten mesaj ile mi sınırlı kalınmış ..
bunları merak ettim ..bir anlık boşluk olabilirmi ,annen ile babanın normal halleri nasıldır ,aşk filan bitmiş durumda mı ?

Cok zor bir durum. Keşke hiç bilmeseydin .
Baban öğrenince evliliğe devam edecek biri degil madem . Annene bildiğini söylemen gerek ve bence annen babandan ayrılmalı . Kimse aldatıldığını bilmediği bir evliliğin içinde olmayı haketmez.

Bu arada eminmisin , sadece mesajlarla mı bu kanıya vardın ?

Benim babam sahip olduğum herşeyden daha değerli benim için...:16:
Annemden bile önde gelir...
Ben senin yerinde olsam annemin babama bunu yapmasına izin vermezdim:20:
Hiçbirşey susturamazdı beni bu konuda:47:

valla ne desem bilemedim
babana söyleyemezsin bence de ama adam da bunu haketmiyo yani bi şekilde bilmesi lazım
annenin bu iğrençliği durdurması lazım
ona kesinlikle söyle
hatta telefon mesajlarını görmüşsün bi daha annenin telefonunu al o tarz mesajlar varsa direk yanına git göster bunlar ne diye suratına çarp
ben babamı yakalamıştım bende anneme söyleyemedim çünkü gidecek yeri yoktu çalışmıyodu
ama telefondaki resimleri götürdüm babama hesap sordum yüzüme bakamadı uzun bi süre
sen susarsan annen bu ilişkiyi devam ettirip duracak
eğer sen uyardığın halde devam ediyosa herşeyi hakediyo demektir

çok üzüldüm ya erkeklerin aldatmalarını çok duyuyorum ama bi anne bunu yapınca çok daha iğrenç geliyo bana

Son düzenleme:
Back
X