Arkadasım eşinin onu aldattıgını bildigi halde evliligine devam etmesi cok canımı sıkıyor. Kendisi ile cok samimiyim, kendisini bu hale sokmasına tahammul edemiyorum. Hem kızı aldatıyor kız mesajlarını gördüğünü belli ettiginde(ki hesap bile sormuyor sadece belli ediyor imaları ile) kıza küfürler yagdırıyor. Tehdit ediyor. Ama kız hala evliligine devam ediyor. Bi kadın bunu nasıl yapar kendisine nasıl layık görür aklım almıyor. Cocuk olunca öyle vazgecmesi kolay olmuyor diyor. Ama cocugun o ortamda büyümesi daha mı saglıklı? Cocuguna karsı iyiymis babası, cocugu cok düskünmüs babasına, ikisi yanyanayken cocugunun gözlerinin ici gülüyormus. İyi de sen mutlu degilsin diyorum. Bi anne mutlu degilse evladı nasıl mutlu olacak ki? Kızın annesi de sahip cıkmıyor dogru duzgun. Ne olursa olsun katlan evinde dur diyor. Kızın bi isi meslegi yok. Dayanacak kimsesi yok. Kendini aciz görüyor. Bir markete gir calıs yine de o adama muhtac olma diyorum, kolay degil diyor. İlerde cocugum bana hic mi dayanamadın derse diyor. Ama neler neler yasadı daha ne olabilir bilmiyorum. Esinin yapmadıgı bisey kalmadı. Siddet haric. Kızın psikolojisini bozdu, eve bir yararı yok. Gece gündüz iste ama para yok. Fatura kira her sey arkadasımda, yani o öde zamanı geldi demese onu bile dusunmuyor. Escinsellik mesajlarını bile yakaladı.
Ben ne yapabilirim daha ne diyebilirim bilmiyorum cok üzülüyorum