• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasımın aklını basına nasıl getirebilirim?

bir kadın bunu kendisine nasıl reva görür bunu anlayamıyorum
Güçsüzdür, mücadeleci değildir. Boşanınca daha iyi bir hayatı olmayacaktır. Kadın olduğu için kocasının tüm hatalarına göz yumup yuvasını bozmaması gerekiyordur.

Sebep aranacaksa milyon tanesi bulunur.
Milletin derdi bizi germesin.

bir kadın bunu kendisine nasıl reva görür bunu anlayamıyorum
Ya boşanırsa kadına siz bakmayacaksanız şu kadar müdahil olmayin lütfen. Herkes şahane aşk evlilikleri yapmıyor, aile evinden çıkayım kendi ailem olsun, kocam da bana çocuğumuza baksın yeter diye evlenmiş demek ki. Görmezden gelmek daha kolay geliyor demek ki.

Bir kadının maddi imkanı yoksa arkasında duracak bir ailesi yoksa nasıl ayrılsın? Hadi dediğiniz gibi markete girdi ev tutu , çocuğu nereye bırakacak çalışırken ona nasıl yetecek, 1 maaşla kira öde çocuğun ihtiyaçları evin ihtiyacı nasıl yapacak? Böyle bir durumda öneemli olan ailesidir. Ailesi dese kızım boşan gel çekme bu adamı, biz size bakarız kafana bir şey takma dese ,emin ol onun için de sonuç daha başka olurdu. Zaten kızına sahip çıkan bir aile varsa adam zaten kadını ezemiyor, çekiniyor ailesinin gücünü biliyor.Ama arkadaşınızın durumun da koca da farkında eşinin bir yere gidemeyeceğinin. O yüzden arkadaşın içi bu durum boşan demekle olmuyor .
Annesi sokakta bırakmaz. Kararlı oldugunu görürse arkasında durur. Hem herseyi anlatmıyor kendisine. Escinsellik mevzusu, aldatma mevzusu bunları bilmiyor annesi. Madde kullandıgını küfür ettigini eve para getirmediğini vs biliyor.

Ya boşanırsa kadına siz bakmayacaksanız şu kadar müdahil olmayin lütfen. Herkes şahane aşk evlilikleri yapmıyor, aile evinden çıkayım kendi ailem olsun, kocam da bana çocuğumuza baksın yeter diye evlenmiş demek ki. Görmezden gelmek daha kolay geliyor demek ki.
Haklısın. Sadece arkadaşım olduğu için çok üzülüyorum

ağlıyor anlatınca sakinlesiyorum diyor. eşimden nefret ettiniz biliyorum ama anlatacak baska kimsem yok diyor.
Ben olsam sadece sürekli ağlayan, insanı dert sahibi yapan böyle biriyle görüşmem.

Hayat zaten zor. Ben neden sürekli elalemin kocasının şerefsizliklerini dinleyeyim k?

Güçsüzdür, mücadeleci değildir. Boşanınca daha iyi bir hayatı olmayacaktır. Kadın olduğu için kocasının tüm hatalarına göz yumup yuvasını bozmaması gerekiyordur.

Sebep aranacaksa milyon tanesi bulunur.
Milletin derdi bizi germesin.
Bu dünyada kadın olmak çok zor.

Neden karışıyorsunuz? Bir kez söylersiniz, istemiyorum diyorsa ısrar etmezsiniz. Arkadaş da olsa aile de olsa duracağı yeri bilmeli. Kendi işime bu kadar karışılmasından hiç hoşlanmam, insanları rahat bırakın.

Annesi sokakta bırakmaz. Kararlı oldugunu görürse arkasında durur. Hem herseyi anlatmıyor kendisine. Escinsellik mevzusu, aldatma mevzusu bunları bilmiyor annesi. Madde kullandıgını küfür ettigini eve para getirmediğini vs biliyor.
Ee bildikleri bile boşanmaya yeter sebepler. Amaa özellikle eşcinsellik mevzusu bilinse yer yerinden oynar.

Neden karışıyorsunuz? Bir kez söylersiniz, istemiyorum diyorsa ısrar etmezsiniz. Arkadaş da olsa aile de olsa duracağı yeri bilmeli. Kendi işime bu kadar karışılmasından hiç hoşlanmam, insanları rahat bırakın.
Karışıp zorladım demedim ki. Üzülüyorum sadece, arkadaşım olmasada üzülürdüm. Bir kadının bu durumda olması üzerdi beni yani.

Kendisi bilir. Benim bir arkadaşımın nişanlısı ona neler neler yapıyordu, 4 sene ayrıl dedim hiç dinlemedi, evlendi çok pişman oldu çooook.... ama insanın kendine yaptığı kötülüğün de sınırı yok. Kendinizi yormaya değmez.
haklısınız. cok düsünüyorum kafama cok takıyorum. ama insanlar kendi hayatlarını kendileri belirliyorlar.

Karışıp zorladım demedim ki. Üzülüyorum sadece, arkadaşım olmasada üzülürdüm. Bir kadının bu durumda olması üzerdi beni yani.
O düşünsün kendisini, böyle biriyle arkadaşlığımı da bitirirdim sizin yerinizde olsam.

Ben ne yapabilirim daha ne diyebilirim bilmiyorum cok üzülüyorum
Bir arkadas olarak endiselenmenizi anlıyorum ancak istemiyormuş ayrılmayı bosanmak kolay değil demis vs bence artık yorum yapmamalısınız gün sonunda kocası nihayetinde o böyle kabullenmis yapacak bir sey yok
Cocuguna karsı iyiymis babası, cocugu cok düskünmüs babasına, ikisi yanyanayken cocugunun gözlerinin ici gülüyormus.
İyi de sen mutlu degilsin diyorum.
Herkes kendi secimlerinden sorumlu demekki arkadasınızın mutluluğu da bu bakın cocuk cok düskün falan diyormuş.
Benim arkadasım siddet görüyordu defalarca yanında oldum ama bosanmadı. Seçimi bu ise yapabileceğimiz şey cok sınırlı. Ben de çok üzülüyordum artık dert anlatacagı zaman ay misafir geldi ay biri arıyor diye geçiştiriyorum dinlemiyorum.

Bir arkadas olarak endiselenmenizi anlıyorum ancak istemiyormuş ayrılmayı bosanmak kolay değil demis vs bence artık yorum yapmamalısınız gün sonunda kocası nihayetinde o böyle kabullenmis yapacak bir sey yok

Herkes kendi secimlerinden sorumlu demekki arkadasınızın mutluluğu da bu bakın cocuga cok düskün falan diyormuş.
Benim arkadasım siddet görüyordu defalarca yanında oldum ama bosanmadı. Seçimi bu ise yapabileceğimiz şey cok sınırlı. Ben de çok üzülüyordum artık dert anlatacagı zaman ay misafir geldi ay biri arıyor diye geçiştiriyorum dinlemiyorum.

Kesinlikle öyle herkes kendi seçimlerinden sorumlu.
morciveert morciveert yanlış anlamayın lütfen..Arkadaşınızın söyledikleri %100 doğru mu, emin misiniz her şeyi doğru bir şekilde sizinle paylaştığına?

senin için bir şey yapamıyorum diyorum. yanımda ol yeter diyor. böyle yaparak kendisinden de soğutuyor. ben kaldıramıyorum onun yaşadıklarını dinlemeye bile tahammül edemiyorum-. kızın psikolojisi tamamen bozuk, yerlerde.
E o zaman sizi bayagi bayagi copluk olarak kullanıyor. Sürekli dinleyen biri olsun, içini bosaltsin, siz sinir olun üzülün, ama o gitsin aynı adamla evliliğe devam etsin. Burada okuduğumuz konulara bakınca bir çocuk daha yapar kesin.

Ya çok keskin sınırlar çizin, size bir daha aksiyon almayacağı meselelerden bahsetmesin, ya da arkadaşlığınızı kesin.

Arkadasım eşinin onu aldattıgını bildigi halde evliligine devam etmesi cok canımı sıkıyor. Kendisi ile cok samimiyim, kendisini bu hale sokmasına tahammul edemiyorum. Hem kızı aldatıyor kız mesajlarını gördüğünü belli ettiginde(ki hesap bile sormuyor sadece belli ediyor imaları ile) kıza küfürler yagdırıyor. Tehdit ediyor. Ama kız hala evliligine devam ediyor. Bi kadın bunu nasıl yapar kendisine nasıl layık görür aklım almıyor. Cocuk olunca öyle vazgecmesi kolay olmuyor diyor. Ama cocugun o ortamda büyümesi daha mı saglıklı? Cocuguna karsı iyiymis babası, cocugu cok düskünmüs babasına, ikisi yanyanayken cocugunun gözlerinin ici gülüyormus. İyi de sen mutlu degilsin diyorum. Bi anne mutlu degilse evladı nasıl mutlu olacak ki? Kızın annesi de sahip cıkmıyor dogru duzgun. Ne olursa olsun katlan evinde dur diyor. Kızın bi isi meslegi yok. Dayanacak kimsesi yok. Kendini aciz görüyor. Bir markete gir calıs yine de o adama muhtac olma diyorum, kolay degil diyor. İlerde cocugum bana hic mi dayanamadın derse diyor. Ama neler neler yasadı daha ne olabilir bilmiyorum. Esinin yapmadıgı bisey kalmadı. Siddet haric. Kızın psikolojisini bozdu, eve bir yararı yok. Gece gündüz iste ama para yok. Fatura kira her sey arkadasımda, yani o öde zamanı geldi demese onu bile dusunmuyor. Escinsellik mesajlarını bile yakaladı.
Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Forum benzer tercihi yapmış kadınlarla dolu maalesef.
Ben olsam çok fazla müdahale etmezdim. İyi olur allahtan kötü olur senden bilirler

Arkadasım eşinin onu aldattıgını bildigi halde evliligine devam etmesi cok canımı sıkıyor. Kendisi ile cok samimiyim, kendisini bu hale sokmasına tahammul edemiyorum. Hem kızı aldatıyor kız mesajlarını gördüğünü belli ettiginde(ki hesap bile sormuyor sadece belli ediyor imaları ile) kıza küfürler yagdırıyor. Tehdit ediyor. Ama kız hala evliligine devam ediyor. Bi kadın bunu nasıl yapar kendisine nasıl layık görür aklım almıyor. Cocuk olunca öyle vazgecmesi kolay olmuyor diyor. Ama cocugun o ortamda büyümesi daha mı saglıklı? Cocuguna karsı iyiymis babası, cocugu cok düskünmüs babasına, ikisi yanyanayken cocugunun gözlerinin ici gülüyormus. İyi de sen mutlu degilsin diyorum. Bi anne mutlu degilse evladı nasıl mutlu olacak ki? Kızın annesi de sahip cıkmıyor dogru duzgun. Ne olursa olsun katlan evinde dur diyor. Kızın bi isi meslegi yok. Dayanacak kimsesi yok. Kendini aciz görüyor. Bir markete gir calıs yine de o adama muhtac olma diyorum, kolay degil diyor. İlerde cocugum bana hic mi dayanamadın derse diyor. Ama neler neler yasadı daha ne olabilir bilmiyorum. Esinin yapmadıgı bisey kalmadı. Siddet haric. Kızın psikolojisini bozdu, eve bir yararı yok. Gece gündüz iste ama para yok. Fatura kira her sey arkadasımda, yani o öde zamanı geldi demese onu bile dusunmuyor. Escinsellik mesajlarını bile yakaladı.
Bu konuya asla karışmayın, sizi hiç ilgilendirmez. Çünkü arkadaşınızın kendine 5 kuruşluk faydası yok. Üstüne siz kötü olursunuz.

Back
X