Sadece anne baba aralarındaki ilişki yüzünden çocukları tarafından nefret edilmeyi haketmiyor bence. Konu sahibimiz de kendini üzmesin istedim. Normalleştirmem ama olan olmuş. annesini hayatından mı çıkarsın. Nefret mi etsin. burda daha önce babasının gay ilişkilerini öğrenen bir kız konu açmıştı ona da aynı şeyi söyledim. Cinsel tercihleri yüzünden ondan nefret mi etsin..
Annesi demek ki babasını sevmiyor artık, kimse duygularına hakim olamaz ama doğru adımlar atmak annesinin elindeydi. annesi zayıflık göstermiş babasından boşanamamış. Keşke boşanıp yapsaydı. olmamış işte. o da bir insan. hata yapmış. Ama ona destek olacak kişi de kızı olmamalı tabi. aileden başka bir büyük yol göstermeli..
bence de kesinlikle boşanmalı bu aşamadan sonra
ama kız kime anlatabilir bu durumu bilmiyorum
kız annesiyle ilişkisini kessin nefret etsin demiyorum zaten annesi sonuçta
ama en azından pişman olup utanmalı bunu evliyken yaptığı için kızıyla yüzleşmeli diye düşünüyorum
herkes yaptığının bedelini bi şekilde ödemeli
konu sahibi babasına söyleyemez zaten bu durumu
ama kadının boşanmaya niyeti yok gibi geldi bana daha çok heyecan arıyo gibi
çünkü konu sahibi yazmıştı babasıyla araları iyiymiş sarılarak oturuyolarmış gibisinden birşeyler söylemişti ve maddi olarak varlıklı bi aileymiş
eğer kadın sevmiyosa adama da iyi davranarak uyutmaya çalışmazdı sürekli sorun çıkararak boşanmanın yollarını arardı
dışarda buluşmak için ev ya da otel tutmak istemeleri de karşı tarafın da evli olabileceğini düşündürdü bana
aksi takdirde direk adamın evine giderlerdi yer aramazlardı
bi de ben bunu hata olarak değerlendirmiyorum bi anlık bi boşlukta yapılmış birşey değil ki kadın bile isteye sürdürüyo
o yüzden nefret edilmeyi değil ama mesafe konmayı hakediyo
benim babam da annemi aldattı mesela annem değil ama ben yakaladım ve yüzleştim babamla o gün bu gündür mesafe var aramda ve o da biliyo sebebini kendi de üzülüyo bunu öğrendikten sonra asla eskisi gibi olunmuyo
bu benim fikrim tabi herkesin fikrine saygım var
Kimsenin yumuşak davrandığını ya da hoşgörüyle yaklaştığını sanmıyorum .
Asıl sıkıntı erkek aldattığında kadın çekip gidiyor veya isteyerek,istemeyerek, mecbur kalarak devam ediyor.
Fakat konudaki gibi tersi durumda , kocanın kadını öldürme olasılığı oldugundan daha temkinli yorum yapıyoruz .
onun ben de farkındayım büyük ihtimalle eşi duymayacak bunu
kadının bi şekilde boşanması lazım
ama ben kadının kocasıyla ilişkisi kötüdür kağıt üstündedir gibi durumları aldatmaya bahane görmediğimden öyle yazdım
çünkü erkekler faceten birini aratsa bile burda kıyametleri koparıyoruz
eğer aldatmayı göze aldıysa boşanacak boşanamıyosa aldatmayacak
kendisi kocasını iyi tanıyodur yakalanacağını hiç mi tahmin etmiyo ki bu kadar ileri gidebiliyo çok tuhaf cidden
öyle öldürme gibi bi ihtimal varsa o kendini düşünmüyo ben niye düşüneyim demek istiyorum ama olmuyo tabi suçsuz bi eş ve çocuk var ortada çok zor bi durum