annem babamı aldatıyor

benim takıldığım anneni suçlama demişsin ama annesi gayet suçlanacak durumda
aralarında ne geçerse geçsin eşini aldatması mı gerekiyodu üstelik çocuğu da varken
bi annenin daha duyarlı olması gerekmez mi
bi erkek karısını aldatınca herkes söylemediğini bırakmıyo ama kadın aldatınca daha yumuşak bi tavır sergileniyo sanki
beni yanlış anlama ama ne olursa olsun böyle olayların bitakım sebepler gösterilerek normalleştirilmesine karşıyım
Kimsenin yumuşak davrandığını ya da hoşgörüyle yaklaştığını sanmıyorum .
Asıl sıkıntı erkek aldattığında kadın çekip gidiyor veya isteyerek,istemeyerek, mecbur kalarak devam ediyor.
Fakat konudaki gibi tersi durumda , kocanın kadını öldürme olasılığı oldugundan daha temkinli yorum yapıyoruz .

Herkesin yazdığını okudum.Bu gibi zor durumlarda bence buradaki kimseyi dinlememelisin.
Bir uzmana gitmelisin..psikoloğa veya psikiyatriste..uzaktan konuşması kolay..
Bunun sonuçlarına ise katlanmak yine sana düşecek..ya Allah korusun babana söyledin o da öfkesine hakim olamadı çekti vurdu anneni
ne yapacaksın?bu pişmanlıkla nasıl yaşayacaksın?bence kesinlikle bir uzmandan yardım al o sana ne yapacağını söyler..böyle önemli bir durumda da Müge Anlı programı gibi yorumlara itibar etme..naçizane tavsiyem..umarım bu sorunu en kısa sürede halledersin..

Kesinlikle tek beğendiğim fikir . Bu çok tehlikeli bir oyun. Çocuk içine boğulabilir hem kendisinin hem de anne ve babasının zarar görmemesi açısıdan bu fikirleri veririken biraz daha düşünülmeli bence de

Sadece anne baba aralarındaki ilişki yüzünden çocukları tarafından nefret edilmeyi haketmiyor bence. Konu sahibimiz de kendini üzmesin istedim. Normalleştirmem ama olan olmuş. annesini hayatından mı çıkarsın. Nefret mi etsin. burda daha önce babasının gay ilişkilerini öğrenen bir kız konu açmıştı ona da aynı şeyi söyledim. Cinsel tercihleri yüzünden ondan nefret mi etsin..

Annesi demek ki babasını sevmiyor artık, kimse duygularına hakim olamaz ama doğru adımlar atmak annesinin elindeydi. annesi zayıflık göstermiş babasından boşanamamış. Keşke boşanıp yapsaydı. olmamış işte. o da bir insan. hata yapmış. Ama ona destek olacak kişi de kızı olmamalı tabi. aileden başka bir büyük yol göstermeli..

bence de kesinlikle boşanmalı bu aşamadan sonra
ama kız kime anlatabilir bu durumu bilmiyorum
kız annesiyle ilişkisini kessin nefret etsin demiyorum zaten annesi sonuçta
ama en azından pişman olup utanmalı bunu evliyken yaptığı için kızıyla yüzleşmeli diye düşünüyorum
herkes yaptığının bedelini bi şekilde ödemeli
konu sahibi babasına söyleyemez zaten bu durumu

ama kadının boşanmaya niyeti yok gibi geldi bana daha çok heyecan arıyo gibi
çünkü konu sahibi yazmıştı babasıyla araları iyiymiş sarılarak oturuyolarmış gibisinden birşeyler söylemişti ve maddi olarak varlıklı bi aileymiş
eğer kadın sevmiyosa adama da iyi davranarak uyutmaya çalışmazdı sürekli sorun çıkararak boşanmanın yollarını arardı
dışarda buluşmak için ev ya da otel tutmak istemeleri de karşı tarafın da evli olabileceğini düşündürdü bana
aksi takdirde direk adamın evine giderlerdi yer aramazlardı
bi de ben bunu hata olarak değerlendirmiyorum bi anlık bi boşlukta yapılmış birşey değil ki kadın bile isteye sürdürüyo
o yüzden nefret edilmeyi değil ama mesafe konmayı hakediyo
benim babam da annemi aldattı mesela annem değil ama ben yakaladım ve yüzleştim babamla o gün bu gündür mesafe var aramda ve o da biliyo sebebini kendi de üzülüyo bunu öğrendikten sonra asla eskisi gibi olunmuyo
bu benim fikrim tabi herkesin fikrine saygım var

Kimsenin yumuşak davrandığını ya da hoşgörüyle yaklaştığını sanmıyorum .
Asıl sıkıntı erkek aldattığında kadın çekip gidiyor veya isteyerek,istemeyerek, mecbur kalarak devam ediyor.
Fakat konudaki gibi tersi durumda , kocanın kadını öldürme olasılığı oldugundan daha temkinli yorum yapıyoruz .

onun ben de farkındayım büyük ihtimalle eşi duymayacak bunu
kadının bi şekilde boşanması lazım
ama ben kadının kocasıyla ilişkisi kötüdür kağıt üstündedir gibi durumları aldatmaya bahane görmediğimden öyle yazdım
çünkü erkekler faceten birini aratsa bile burda kıyametleri koparıyoruz
eğer aldatmayı göze aldıysa boşanacak boşanamıyosa aldatmayacak
kendisi kocasını iyi tanıyodur yakalanacağını hiç mi tahmin etmiyo ki bu kadar ileri gidebiliyo çok tuhaf cidden
öyle öldürme gibi bi ihtimal varsa o kendini düşünmüyo ben niye düşüneyim demek istiyorum ama olmuyo tabi suçsuz bi eş ve çocuk var ortada çok zor bi durum

onun ben de farkındayım büyük ihtimalle eşi duymayacak bunu
kadının bi şekilde boşanması lazım
ama ben kadının kocasıyla ilişkisi kötüdür kağıt üstündedir gibi durumları aldatmaya bahane görmediğimden öyle yazdım
çünkü erkekler faceten birini aratsa bile burda kıyametleri koparıyoruz
eğer aldatmayı göze aldıysa boşanacak boşanamıyosa aldatmayacak
kendisi kocasını iyi tanıyodur yakalanacağını hiç mi tahmin etmiyo ki bu kadar ileri gidebiliyo çok tuhaf cidden
öyle öldürme gibi bi ihtimal varsa o kendini düşünmüyo ben niye düşüneyim demek istiyorum ama olmuyo tabi suçsuz bi eş ve çocuk var ortada çok zor bi durum

Katiliyorum size hic bişey aldatmaya sebep olamaz , ayrılırsın sonra aklında gönlünde baskası varsa yoluna devam edersin. Kadın erkek farketmez . Gerisi kişiye kalmış .

Öldürme konusuna gelince , belki kadın isin o kadar ileri gideceğinin farkında değildir yada yakalanmayacagindan cok emindir.
Bilemem ama gencecik bir kızın böylesi bir olaya dolayli da olsa mudahil olmasini asla istemem.
Daha önce de yazdım , annesinin babasından boşanmasını sağlamak en mantiklisi bence. Sessiz kalıp , babasının aldatılmasina göz yummamalı. Ve bana göre maddi olarak hic bir şey de almayacak.

Bir arkadas yazmıştı , nasıl bir yol izlemesi konusunda ise profesyonel destek alması bence de iyi olur.

BU DURUM HÂLA DEVAM EDİYOR.. ben annemle konuşamadım fakat bir karar aldim doğrumu yanlışmı bilmiyorum . Okulumda olan bir hoca ile paylaşmayı düşünüyorum . PDR var ama sevmiyorum o kişiyi güvenmiyorumda. Edebiyat hocam var çok yakın hissediyorum onu kendime. Ona paylaşmam hata mı olur ?

BU DURUM HÂLA DEVAM EDİYOR.. ben annemle konuşamadım fakat bir karar aldim doğrumu yanlışmı bilmiyorum . Okulumda olan bir hoca ile paylaşmayı düşünüyorum . PDR var ama sevmiyorum o kişiyi güvenmiyorumda. Edebiyat hocam var çok yakın hissediyorum onu kendime. Ona paylaşmam hata mı olur ?

valla canım birşeyler yapmazsan bu durum sürüp gider
annenle konuş ve babandan boşansın gitsin nereye gidiyosa
böyle susmakla olmaz bu işler senin psikolojin bozuluyo annen o adamla gününü gün ediyo utanmadan

valla canım birşeyler yapmazsan bu durum sürüp gider
annenle konuş ve babandan boşansın gitsin nereye gidiyosa
böyle susmakla olmaz bu işler senin psikolojin bozuluyo annen o adamla gününü gün ediyo utanmadan

Haklısınız , ama ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum . Konuşamıyorum mektup deniyorum çok ağır oluyor. Ben bu durumu çok takmıyorum . O yüzden çok da fazla etkilenmiyorum . Hocam la konuşmakta kararsızım

Haklısınız , ama ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum . Konuşamıyorum mektup deniyorum çok ağır oluyor. Ben bu durumu çok takmıyorum . O yüzden çok da fazla etkilenmiyorum . Hocam la konuşmakta kararsızım

canım mrb.yasadiklarina bu yaşta bunları yaşamak zorunda kalmana çok üzüldüm.
hocanla neden konuşmak istiyorsun ki.
ne degisecek sence.

hayır eğer birisiyle konuşup rahatlayacaksan
bak biz variz burda.

en azından bize anlatırken yüzün kizarmaz.
(yarın birgün anlattin diye pisman olursun.
öğretmeninin yüzüne her baktiginda canın sıkılır
moralin bozulur)

benim sana tavsiyem annenle açık açık konuş
ve bahandan boşanıp kendi pisliginde bogulmasi için ikna et.

baktin olmuyor.bu durumda erkeklere hemen söylemek doğru olmaz
bir aile buyugu ile konuş teyzenle falan.

babana çok üzüldüm .

rabbim yardimcin olsun canım.

canım takmıyorum diyosun ama takıyosun ki dertlenip konu açıyosun
annen yüzüznden senin de psikolojin bozulacak

bi kere bu babana çok büyük haksızlık
annenle konuşman şart boşanmayacaklarsa bile bu ilşki bitmeli en azından
olmadı teyzene filan anlat o konuşsun
mektup ta olabilir ne kadar ağır olursa olsun duysun zaten ne hissettiğini
ya da en azından mesaj at telefonundaki mesajları gördüm diye
senin için nasıl rahat edecek böyle annen otel bile tutmuştu yanlış hatırlamıyosam yani sadece nette konuştuğu biri olsa takmamanı bi derece anlarım ama artık ev otel tutup buluşmaya kadar gittiyse bu böyle olmaz yani

Son düzenleme:
paylaş bence ıcıne atma..ama annenı seven bı aıle buyugun sana daha cok yardımcı olabılır..

senin için nasıl rahat edecek böyle annen otel bile tutmuştu yanlış hatırlamıyosam yani sadece nette konuştuğu biri olsa takmamanı bi derece anlarım ama artık ev otel tutup buluşmaya kadar gittiyse bu böyle olmaz yani

ayrıca sen söylemezsen bigün baban duyup ya da yakalayıp annene ve diğer adama birşey yapabilir
veya annenn o adamla gidip babanı ortada bırakabilr o zaman daha kötü olur o yüzden mutlaka konuş annenle
sen anlatamıyosan teyzen konuşsun

canım mrb.yasadiklarina bu yaşta bunları yaşamak zorunda kalmana çok üzüldüm.
hocanla neden konuşmak istiyorsun ki.
ne degisecek sence.

hayır eğer birisiyle konuşup rahatlayacaksan
bak biz variz burda.

en azından bize anlatırken yüzün kizarmaz.
(yarın birgün anlattin diye pisman olursun.
öğretmeninin yüzüne her baktiginda canın sıkılır
moralin bozulur)

benim sana tavsiyem annenle açık açık konuş
ve bahandan boşanıp kendi pisliginde bogulmasi için ikna et.

baktin olmuyor.bu durumda erkeklere hemen söylemek doğru olmaz
bir aile buyugu ile konuş teyzenle falan.

babana çok üzüldüm .

rabbim yardimcin olsun canım.

Evet yuz kizarmada çok haklısınız . Ama bilmiyorum . Yakından tanıdığım birinin bilmesi ne bileyim beni rahatlatacakmış gibi geliyor. Mesela mektup yazmama bile yardımcı olamaz mı ?
Annem ile konuşamıyorum .
Normalde babam bana çok düşkündür ama ben kendimi hiç sevdirtmem . Öptürtmem bile . Küçüklüğümden beri böyle , bilinç altımda iyi olmayan şeyler olduğuna inanıyorum belmi babamda çok fazla masum değil bilmiyorum ..

Gerçekten çok takmıyorum . Sadece kafamı kurcalıyor. Evet otel olayı felan var , en son 11 şubatta mesajlaşmışlar içeriği okuyamıyorum . Bilmiyorum . Neyi nasıl yaparım . .

mrb ebrar
eğer annenle konusamiyorsan(ki bu çok normal.insan utanir sıkılır eli ayağına dolasir. çünkü yasin gereği çok ağır bir durum)

mektup yazabilirsin.açıkça herşey yaz ve annenin çantasına yada evde baban yokken gorebilecegi bir yere koy.
senin herşeyi bildigini bilsin.ve sizi salak yerine koymaktan vazgeçsin.terbiyesiz:47:
annene hesap sormak SENİN EN DOĞAL HAKKIN.

eyy Allahim kinamiyorum.ama böyle iğrenç insanlara neden evlat veriyorsun
neden anne babalarin hatalarının bedelini yavrular çekiyor.

valla ben erkeğin Aldatmasına şiddetle karsiyim ama
kadının aldattığını görünce daha da bir sinirleniyorum.:20:

Hayir öyle düşünmüyorum , ama geçmişte babamın çok büyük hatalar yaptığını düşünüyorum

baban naparsa yapsın annenin bu yaptığı kabul edilemez en azından senin için davranışlarına dikkat etmesi lazım
sen ya teyzene söylet
ya mektup yaz eline ver
ya da mesajla filan bildiğini söyle yüzyüze söylememiş olursun en azından
annen bu ilişkiyi bitirmek ya da boşanmak zorunda canım böyle sürüp gidemez belki başka birinin yuvasını yıkıyo bile olabilir adamda evliyse
bu durumda annenin yaptığı hatalar senden bile çıkabilir yani o yüzden bu iş bir an önce sonlanmalı ama istiyosan bi rehber hocana ya da psikologa filan gidip öyle karar ver sen bilirsin

Dediğm gibi çok zor bir durum neden ablana anlatmıyorsun bu olayı emin ol o senden daha iyi düşünecek ve ne yapılmasına karar verecektir

canım kardeşim bak insanın babası çok iyi bir baba çook iyi bir arkadaş çok iyi bir akraba olabilir ama bu onun çok iyi bir eş olduğu anlamına gelmez.. şunu sakın unutma eyer bir erkek aldatıyorsa iki dakikalığına bir zevk uğruna bunu yapabilir..ve yapıyorlarda.. ama bir kadın aldatıyorsa genellemiyorum ama yüzde 90 sını diyelim açlıktan yapıyordur... annene ne zaman hediye aldı yada daha basit bişey ne zaman ona kadın olduğunu değerli olduğunu hissettirdi?? kapılar kapandığında eşler yanlız kalırlar ve ne yaşanır bir ikisi bir allah bilir.. o yüzden bence sakin ol ve anlamaya çalış.. bu iğrenilecek bir durum değildir.. öncelikle bu psikolojiden çık.. bugün anneni kınayan her kadının bir gün gönlünün birine kayma ihtimali vardır.. asla ve asla benim başıma gelmez dememek gerekir bence çok yanlış.. evde günlerde ayy şu kadın şöyle yapmış diyen kaç kadın 3 . erkeğin peşinde olduğunu kendim bizzat şahit olmuşumdur.. onun için sakin ol lütfen.. ve bence hiç kimseyle değil annenle paylaşmalısın.. yüz kızaracak elin ayağının dolanacağı bişey yok.. benden sana bir abla nasihati konu ne olursa olsun muatabı ile paylaş.. yoksa daha derin yaralar alırsın.. kızma annene neden diye sorarak başla sana anlatacaktır.. belki senin üzüntün onu o yoldan alacaktır.. belki anlıcaksın.. hayat acımazsı gibi gelebilir ama herşeyin altında yatan bir gerçek vardır.. ve unutma ne olursa olsun o senin annen.. ama aynı zamanda bir kadın.. sakın bunu unutma canım kardeşim

Bikac gun önce annemin bi adamla konusmalarini gördüm ve kendimi berbat hissettim.
Ona söyledim sacmalama dedi ve konuyu gecirdi bu aralar cok şüphe veriyor ve ben konuşmaları gördükçe tiksiniyordum ayni senin gibii babama söylesem yasatmaz onu ilk soguk davranmaya karar verdim ama olmuyor ona yine anne diye sesleniyorsun konusuyorsun olmuyor yapamiyosun ama aklimdan cikmiyor ne yapacağımı bende bilmiyorum psikolojim fena halde bozuldu lutfen yardm edin :(

Back
X