Annem babamı aldattı

Derinseda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
64
2
Nasıl anlatılır,nasıl yazılır bilmiyorum. Çok utanıyorum. Abim annemi iş yeri arkadaşıyla evde yakalamış,bu yükü tek başına kaldıramadıgını ve benimle paylaşmak istediğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Karşımıza alıp konusmamız gerektiğini düşündük abim benimle konustuktan sonra annemin yanına gitmiş sıkı bi tokat atmış. Bundan sonra ya kardeşime annelik babama kocalık yaparsın yada seni evden atarım demiş. Annemde mahcup bi şekilde tamam demiş. İşten çıkardı telefonunu kırdı abim annemin. Annem hep evde annemi karsıma alıp konustum hıçkıra hıçkıra. Ağladım,üzüldüm uyuyamadım gece çeker gider diye.Kızım ben hata ettim baban çok ilgisizdi dedi. Bu bi bahane değil boşansaydın dedim. Önce öyle nefret ettim soğudumki. Babam dünyalae iyisi birisi ona bunu yapamadık söyleyemedik. Annem sizi ölsemde bırakmam dedi ağladı. Bi yanım o kadar o kadar kızgın soğukli dünyada en çok sevebileceğim biri yaptı bunu bize. Bi yanım hala kıyamıyo ağlamasına üzülmesine dayanamıyo. Abimle o gün koskoca 26 yasındaki abimle oturduk onuz omuza ağladık napıcağımızı bilemedik. Şimdi her şey normal annem bizimle ilgileniyo yemek yapıyo habersiz evden dahi çıkmıyo ama ben geceleri uyuyamıyorum ona baktıgımda eskisi gibi hissedemiyorum babama üzülmekten kendimi alamıyorum napıcam nedicem bilmiyorum. Bide o aldattıgı şerefsiz herifi iş arkadaşım yardım eder bize diye evimize sokuyodu. Babamda çok iyi adam diyodu. Bunları kaldırmak çok zor geliyo. Güvenim sıfır. Bide olayın oldugu gün sözleneceğim çocuk geldi moralimi yüzümü öyle görünce anladı bi şey oldugunu anlattım bende utana utana benimle beraber oda ağladı çok severdi çünkü annemi. Şimdi keşke anlatmasamıydım diyorum bide bunu düşünüyorm ileride başıma kakarmı diye ama öyle biri değil. O günden buyana 1 ay geçti hiç ağzından kötü bi şey duymadım.İşte böyle bana akıl verin içimi ferahlatın nolur Allahıma sığınıyorm sadece. Düşünmekten sürekli aklıma gelmesinden başka bi şey gelmiyo elimden

Keşke sevgiline söylemeseydin. Bu konuda yapacak birşey yok inşallah annen hatasının farkına varır bi daha yanlış şeyler yapmaz gözünüz üstünde olsun.

tabiki yalnış ve hata maalesef insan bazen böyle hatalara düşebiliyor ama ne olursa olsun agbin tokat atlamamalıydı annene keşke sende söylemeseydin sözleneceğin insana

Hmm,çok kötü ,:KK43:ama Abi'ni yinede annenize tokat atmamalıydı ...ona düşmez ,zannınız babanız ahlaksız bile olsa bu yanlış olurdu çünkü ...
İnş atlatırsınız tez elden ,

böyle bir şey sözlüye anlatılmamalı bence. bir gün bir kavga anında canınızı yakmak istiycek ve kullanacak.. "öyle biri değil" diye biri yok bu dünyada malesef..

O anda bi şey düşünemedim evleneceğim insan o bu yükü yaşıyamadım belki boşanırlar ozaman naparım psikolojim bozulur nedenini bilmeye hakkı var diye düşündüm çünkü o her ama her şeyini bana anlatmıştı. İnşallah pişman olmam,anneme gelince gözümüz üzerinde Allah ıslah etsin

Aile arasında olan şey orda kalır.
Bunu hayatınız boyunca kendinize felsefe edinin.
Annenize diyecek bir şey bulamıyorum.
Kadın ya da erkek farketmez, aldatan insana bakış açım değişmez ama umarım hatasını ve günahını anlamıştır.

Bu arada abiniz annenize nasıl böyle davranıyor?
Siz babanızı bu durumda görseydiniz ona tokat atabilecek miydiniz?
Bence abinizi de çekin bir kenara güzelce konuşun.
Ailenizde birçok davranış bozukluğu olduğu apaçık ortada.
Tüm görev ve aileyi iyileştirmek size düşüyor.
Güçlü olun derim...

O anda bi şey düşünemedim evleneceğim insan o bu yükü yaşıyamadım belki boşanırlar ozaman naparım psikolojim bozulur nedenini bilmeye hakkı var diye düşündüm çünkü o her ama her şeyini bana anlatmıştı. İnşallah pişman olmam,anneme gelince gözümüz üzerinde Allah ıslah etsin
Yanlış düşünmüşsün...
Annenle baban boşansa bile onlar senin annen baban.. Kim kimi aldatmış olursa olsun yine de senin annen baban oldukları gerçeğini değiştirmez. Sözlün evleneceğin kişi, evlenmeye de bilirsin. Evlenince sonsuza kadar süreceğinin garantisi yok. Üstelik aileler ile ilgi o kadar çok geçimsizlik var kayınvalide kayınpederle ilgili. Şu dakikadan itibaren annene saygı falan göstermeyecek. Sadece rol yapacak.
Yapmaz deme, senin sandığn kadar iyi biri yok. Hiç olmadı.

Annene gelince onu yargılamak ya da yorumlamak bana düşmez. Benim annem yapsaydı burada anlatmazdım bile.

Nasıl anlatılır,nasıl yazılır bilmiyorum. Çok utanıyorum. Abim annemi iş yeri arkadaşıyla evde yakalamış,bu yükü tek başına kaldıramadıgını ve benimle paylaşmak istediğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Karşımıza alıp konusmamız gerektiğini düşündük abim benimle konustuktan sonra annemin yanına gitmiş sıkı bi tokat atmış. Bundan sonra ya kardeşime annelik babama kocalık yaparsın yada seni evden atarım demiş. Annemde mahcup bi şekilde tamam demiş. İşten çıkardı telefonunu kırdı abim annemin. Annem hep evde annemi karsıma alıp konustum hıçkıra hıçkıra. Ağladım,üzüldüm uyuyamadım gece çeker gider diye.Kızım ben hata ettim baban çok ilgisizdi dedi. Bu bi bahane değil boşansaydın dedim. Önce öyle nefret ettim soğudumki. Babam dünyalae iyisi birisi ona bunu yapamadık söyleyemedik. Annem sizi ölsemde bırakmam dedi ağladı. Bi yanım o kadar o kadar kızgın soğukli dünyada en çok sevebileceğim biri yaptı bunu bize. Bi yanım hala kıyamıyo ağlamasına üzülmesine dayanamıyo. Abimle o gün koskoca 26 yasındaki abimle oturduk onuz omuza ağladık napıcağımızı bilemedik. Şimdi her şey normal annem bizimle ilgileniyo yemek yapıyo habersiz evden dahi çıkmıyo ama ben geceleri uyuyamıyorum ona baktıgımda eskisi gibi hissedemiyorum babama üzülmekten kendimi alamıyorum napıcam nedicem bilmiyorum. Bide o aldattıgı şerefsiz herifi iş arkadaşım yardım eder bize diye evimize sokuyodu. Babamda çok iyi adam diyodu. Bunları kaldırmak çok zor geliyo. Güvenim sıfır. Bide olayın oldugu gün sözleneceğim çocuk geldi moralimi yüzümü öyle görünce anladı bi şey oldugunu anlattım bende utana utana benimle beraber oda ağladı çok severdi çünkü annemi. Şimdi keşke anlatmasamıydım diyorum bide bunu düşünüyorm ileride başıma kakarmı diye ama öyle biri değil. O günden buyana 1 ay geçti hiç ağzından kötü bi şey duymadım.İşte böyle bana akıl verin içimi ferahlatın nolur Allahıma sığınıyorm sadece. Düşünmekten sürekli aklıma gelmesinden başka bi şey gelmiyo elimden
annenin yaptığı çok yanlış abinin yaptığı çok yanlış seninde sözlüne anlatman doğru olmamış annende hatasını anlamıştır inşallah allah yardım etsin

Yazip yazıp siliyorum. Anneniz bu işi yapsa evinde yapmaz. Abiniz nerden görmüş? Neresinden tutsam elimde kaliyor. Anlamadim ki..
Evinde yapmış kadın. Ailenin de tanıdığı bir adamla.. Abi tokat atmış anneye. Sokağa çıkması yasak. Telini de almışlar elinden..

Nasıl anlatılır,nasıl yazılır bilmiyorum.
Bunu babanızla paylaşmanız gerekiyor. Abinizin ne durumda gördüğü de önemli. Ortada zina var mı? Varsa mutlaka babanızla paylaşın bunu. Kimse aldatılmayı hak etmiyor. İlgisizlik de bırakın evli çocuklu bir hanımı, bekar olan biri için dahi aldatma sebebi olamaz. Zina durumu söz konusuysa babanızla paylaşın bu durumu. Bu şekilde olmaz yani.

Evinde yapmış kadın. Ailenin de tanıdığı bir adamla.. Abi tokat atmış anneye. Sokağa çıkması yasak. Telini de almışlar elinden..

Iste 2 cocugunun oldugu evde yapamaz. Ben inanmadim. Insallah gercek degildir. Adama ne yapmis abi? Birakmislar oyle gitmis mi? Kapida mi kilitlenmemis?

X