Arkadaşlar 22 yaşındayım Üniversite okuyorum. Annemle babam boşanıyor. Annemle yaşıyorum. Abimde şuan askerde. Sorun şu annem de abim de bana aşırı derecede karışıyorlar. Özellikle kıyafet konusunda. Annem aşırı dindar. O kapalı ama ben değilim. Gençliği çok rahat geçmiş. Mini etekli resimleri de var halbuki. Ama bana karşı aşırı katı. Ağustos ayinda kısa kil tişört bile giydirmiyor ya varmı böyle bi sey. Giymeye kalktım mı olay çıkıyor kıyanlmet kopuyor zehir ediyor o günü bana. Onu üzmek ahını almak istemiyorum ama canımdan bezdim. Basımı kapatmaya zorlamaz ama kısa kol tişörte aşırı tepkili. Üniversite okuyorum bide insanlar benle dalga geçiyor basım açık o sıcakta uzun kolla geziyorum anlam veremiyorlar. Çok sıkıldım cidden. mezuniyetim geliyor ve yine bi kıyafet kavgası yasayacağız eminim kısa kol bile giyemiyorum mezuniyet balosuna gitmek bile istemiyorum hevesimi kırıyo çünkü arkadaşlarım elbise bakmaya başladı ben bizimkilerin tavrını bildiğim için hiç hevesim yok. Havuz kenarındaki partiye rahibe gibi yollayacaklar beni. Çok abartılı bisey de istemiyorum zaten dizde bir elbise cübbe giyilecek çünkü uzun elbise kötü olur kalın askılı yada kısa kol falan olabilir bu istediğim ama eminim olay çıkacak zehir olacak mezuniyet günüm de. Öneriniz varmı ikna edemiyorum kabullenmiyo büyüdüğümü kısa kol giyince öyle bi tepki veriyo ki öyle seyler soyluyo ki sanırsınız orospuluk yapıyorum yok ya böyle bi şey Çıldıracağım öneriniz varmı hanımlar nasıl değiştircem ben annemi onu kirmadan