- Konu Sahibi limonsepeti85
-
evet bunu istiyor ama nasıl olacak. sence bundan daha yakın olunabilir mi allah aşkına? 2 yıllık evliyim ben 27 yaşındayım dünkü çocuk değilim. anlatamıyorum bunu.kıskanıyor mu sizi acaba. yani sürekli özlüyor yanında olun istiyor olabilir mii..
evet bunu istiyor ama nasıl olacak. sence bundan daha yakın olunabilir mi allah aşkına? 2 yıllık evliyim ben 27 yaşındayım dünkü çocuk değilim. anlatamıyorum bunu.
ama oda yaşlanıyor işte ne diyebilirsinkii.. annem hep anneanneme söylenirdi şimdi annemin huyları aynı ona benziyor :) benimde anneme benzicek bu böyle devam eder sanırım :):) konuşun beraber gidelim tedaviye diye ikna etmeye çalışın yapcak bişe yok annemizdir sonuçta :)
canım annem daha 55 yaşında
napsın adamcağız gelmiş atmışına, bu yaştan sonra kaderim diyo çekiyoAy ne kadar kötü bir durum bu ya..
eşinizi de tebrik ederim sabırlı adammış..
ne yapıp edip annenizi tedavi ettirmeniz lazım..
bu arada düşünmemek elde değil babanız nasıl katlanıyor bu duruma..
nasıl yani? :)kocanın uyumsuz herhangi bir davranışı işi bitirir tecrübe ile sabittir
Ah yazık ya düşündükçe ben bunaldım..napsın adamcağız gelmiş atmışına, bu yaştan sonra kaderim diyo çekiyo
Ah yazık ya düşündükçe ben bunaldım..
kesinlikle canım ama acilen tedavi olması lazım bu işin sonu çok kötü yoksa..onun hali bizden de içler acısı canım. damatlarının önünde aşağılıyor bağırıyor küçük düşürüyor babamı. bu sefer ben ona kızıyorum yapma diye. rezil oluyoruz eloğullarının önünde
n olsan nasıl ikna ederdin canım?kesinlikle canım ama acilen tedavi olması lazım bu işin sonu çok kötü yoksa..
valla uzun uzun konuşurum ve böyle devam ederse kimsenin on çekmek istemeyeceğini söylerim..se
n olsan nasıl ikna ederdin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?