- Konu Sahibi limonsepeti85
muhtemelen her çagırdığında yada herhangi bir isteği oldugunda hemen yerine geliyor doğrumu
bir dediğini iki etmemeye çalışıyoruz ama ona sorarsanız yalnız bıraktık tek başına ve ellere muhtaç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtemelen her çagırdığında yada herhangi bir isteği oldugunda hemen yerine geliyor doğrumu
amin canım inşallahişiniz zor Allah yardım etsin
o kadar yoruldum ki annemin tavır triplerini çekmekten. bir insan evltları evlendi diye bu kadar mı biter bitirir çevresindekileri, bir anne neden evladının mutluluğuyla mutlu olmaz?? çevreme bakıyorum aileleri aman yavrum siz anlaşın siz mutlu olun evinizde der, benim annem beni mutlu edin siz olmasanız da olur diyor!!
ayrı şehire gelin gittim, ayrı şehir dediğime bakmayın annemle benim evim arası tam 40 dakika. ablam da benimle aynı şehirde evli. bu arada hala eski işimde çalışıyorum, dolayısıyla işim annemlere 15 dk mesafede. bir ihtiyaçları olduğunda koşup gidebiliyorum. hastaneye gitse yalnız bırakmıyorum. eşim genel olarak uyumlu, ne zaman istesem götürür getirir. inanır mısınız şu iki haftada 6 gün görüşmüşüz ki bunun dört günü kalmalı. hesap yaptım son 3 ayda 3 haftasonunun eşimle başbaşa geçirebilmişim. ama yetmiyor yetmiyor YETMİYOR.
anneme göre gurbetteyiz, onu yalnız bıraktık, beddua üstüne beddua alıyoruz. eşim de bunaldı, ablamda eşi de... bitirdi bizi annem, tükendik. akşamdan beri telefonları kapalı. babamınkini de kapatmş. ulaştım babama enneniz kafayı yedi diyor, ona da zindan ediyor hayatı. psikolojik desteği kabul etmiyor. çaresizim çoookk...![]()
Arkadaslar tüm yorumlarınızı okudum. Şöyle bir durum var ki annem maalesef bahsettiğiniz gibi biri değil. Oldukça geniş bir çevresi var akraba arkadaş komşu hiç kesilmez evinden. Altın günleri okuma günleri sabah Kahveler beş çayları bitmez. Benden çok gezer. Arkadaşlarıyla yemeğe gider geziye gider güler eğlenirken. Ama bizi görünce ajitasyon tavan.. tatmin olmuyor.
Tam diyecektim ki üzme anneni.
Şimdi diyorum ki annene söyle üzmesin sizi :)
Benim annem siz huzurlu olun yuvanızda yeter, ben az görsem de olur der.
Milletin annelerine bakıyorum sadece yük evladına, sorun..
Gerçekten sonsuz saygıyı hakeden anneye sahibim.
Benim melek annem.
İnadına da hep üzülür, çeker evladından ya damadından, ya da dünürlerinden
Bence açık açık konuş.
Bulmuşsun saygı, sevgi dolu damadı, alttan alan evlatları saçmasapan küslüklerle evladının içine
huzursuzluğu ellerinle koyuyorsun anne.
Kusura bakma ama annelik bu değildir. Anne bencil olmaz.
Kendinden evvel yavrusunu düşünür.
Ben olsam aynen bunları derdim. Düzeltsin kendini canım.
Damadın da saygısını kaybedecek bu şekilde..![]()
Aynen boyle bir arkadasim var.
Simdi damadin ailesi bile konusmuyor dogru duzgun kadinla.
Herkes kaprisinden bikti usandi.
Damadi da dahil.
Kimse kimsenin saçma nazını çekmek zorunda değil.
Öz evlat bile bir yere kadar çekerken, el ne kadar dayanır?
Koskoca kadın bunu düşünemiyor mu anlamıyorum.