Annem bana neden boyle yapiyor?

Melisa_Nur_

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
49
3
16
30
Nerden baslasam artik bilemiyorum. 8 yildir evliyim 6 yasinda oglum var. Esim taraf o kadar igrenc bir aile ki bahsetmesem daha iyi. Onlarin yapacaklarini hep annem babam yapti. Neyse kac yildir onlar yuzunde psikolojim cok kotu duruma geldi ve bunu herkesden cok annem gorup sahit oldu. Annem esimi sevmez gecmisten bugune cok hatalari oldugu icin. Esimle ayrilik asamalarina cok geldik ve bu sirada hic bana destek olmadi. Tamam bosanmak karari bile aldim iki ay esimle ayri yasadik ama annem hep psikolojimi bozdu. Mesela oglum sinirlendirdiginde hep baba tarafina yani esime kufur eder cocugun yaninda. Oglumunda benim de kafamiz bozuldu artik. Bazen esimle arama annesi girdi ve ben yuvam onlar yuzunden dagilmasin istedim. O yuzden esimle barisip iyi gecinmeye calistim bu annemin hosuna gitmedi. Hep kavga gurultu simdi annemlerdeyiz mecbur. 5 gune parasini alip kira tutacak esim mecbur burdayiz yani kalacak yer yok. Esim bir tarafa abim o kadar annemi kiracak uzecek seyler yapti ona toz kondurmuyor. Abim yuzunden benle kavga edip agzina geleni soyluyor. Her kavgamizda kufur bile ediyor bana. Ancak ben annemi dusundum hep. Gozunun onunde eriyorum resmen sinir krizlerine giriyorum hep ama yine kavgayi surduruyor. Yoruldum dayanamiyorum. Niye beni sevmiyor? Hakki cok uzerimde o ayri ama bunlar da kacinilmaz. Ailede bir tek bana boyle

Babam 3 yildir vefat etti. Uzerinden bir kac ay gecti abim evi kendi adina gecirdi sonrada satti. Her kes yapma dedi ama yapti. O evde tum evlatlarin hakki var halbuki. Parayi bankaya yatirdi ayri bir ulkede guya para artacakmis ama sonra nasil oldusa para degerini kaybetti tum paralar batti. Ben 3 yildir bisey soylemedim ama artik iki kez soyledim bu aralar ki abim benim hakkimi verseydi de ben bir oda bile olsa ev alip yasardim kiralarda surunmezdim. Iki kez bunu soyledim iksinde de abimin tarafini tutarak benim uzerime yurudu inanin. Bana "senin o evde hakkin yoktu. Kiz aile kurdugunda esinin evi olur onun evi" dedi. O kadar kirildim ki benim evim yok surunuyorum. Babam sagken hep bana ugrasirdi cunki bir tek ben ortalardayim goruyordu. Bu kadar ayrimcilik olur mu? Annem abim icin bana neler soyluyor. Halbuki abim baska ulkede ve zar zor bir selam yazar sorar

Back