canım benim ya.
bu forumda böyle kadersiz arkadaşlarımı, kardeşlerimi görene kadar böyle kalitesiz ana-babaların Ömercik ve Sezercik filmlerinde olduğunu sanırdım.
kocasından ne çekerse çeksin bunu çocuklarına mal etmesi, senin hayatına karabasan gibi çökmesi annenin bencilliğini gösteriyor. sana gelip te "annen sizin için çok fedakarlık yaptı" diyenler sanırım annenin babandan sözde SİZİN İÇİN boşanmamasından bahsediyorlar. bu annenin seçimi, faturayı sen ödememeliydin ama artık olan olmuş, maşallah sana, ne de güzel hırs yapıp halletmişsin, hayatını yoluna sokmuşsun.
10 gündür seni aramayan anneye ben ne diyim? hani baban, halan filan olur orada olduğundan emindir yine bir nebze de yurtta filan kalıyorsun.
ama artık bence geçmişini sil. ananı, babanı, kardeşini de koy kenara. yani silemesen de unut, bırak kalsınlar orada. sen kendine sarıl, güçlü ol. hiç ezik filan hissetme kendini. sevgiline ve ailesine de bunu hissettirme. herkes ana-babasını seçemez ama sonraki hayatını seçer ve sen çok güzel seçimler yapıyorsun.
Mesleğini eline alınca Fethiye ye de gidersin, Avrupaya da inşallah, Allah beraberinde olsun.