- 10 Aralık 2014
- 2
- 0
- 30
- Konu Sahibi littlengineer
Merhaba kızlar aranızda henüz yeniyim konumun başlığından da anlaşılacağı üzre annemle aramız hiç iyi değildir. Ben de isterdim annemle arkadaş gibi olmayı herşeyimi onunla paylaşmayı ama annem bana hep kötü gözle bakıyor. Hiçbir şeyimi beğenmiyor, yeterince zor bir okul dönemi geçirdim umruna gelmedi hiç umursamadı Neyse geldik yaz tatiline evi her gün ben temizledim topladım herşeyi ben yaptım ama yine de yaranamadım birşeyi unuttum ve yine içindeki kini kustu söyledikleri " Sen beceriksizsin uyuşuksun hayatta hiç birşey kazanamazsın sen hiç birşey yapmayı beceremezsin senin kadar aptal insan görmedim ..." vs. çocukluğumdan beri hep bu sözlerle büyüdüm yetiştim ve gerçekten de kendine güveni olmayan pısırık bir insan oldum bir ortama girdiğimde insanlarla konuşamıyorum mesela arkadaş bulmakta zorluk çekiyorum sanki herkes benim için öyle düşünüyor gibi geliyor kendime hiçbir güvenim yok gerçekten de hayatta birşey elde edemeyecekmişim gibi geliyor bazen de yatay geçiş yapıp farklı bir yere gitmeyi düşünüyorum ama onda da kendime güvenemiyorum ya yapamazsam ya onun dediği gibi beceriksiz biriysem diye of siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz her türlü fikre açığım lütfen