Annem bazen beni çıldırtıyor :(

oov annen baya ısrarcı o zaman bu konuda.
neyse belki zamanla seversin sen de
insan yaşlandıkça böyle şeylere heves ediyor annelerin halinden belli,
koy bi kenarda dursun baka baka seversin
Boşa paramı çarçur etmek istemiyorum yaa Yoksa alınır tabii de :)

çok hoşsunuz gece gece güldüm ...ama anneler öyle oluyorlar.abartılı nerde dikkat çeken şeyler varsa onu alıyorlar.

bende sadelikten hoşlanırım annem derki bunun neresi güzel hiçbir şeyi yok gülmez sıratmaz gibi git değiştir der.

Ama ne yapayım, keşke resmini çekseydim yatak örtüsünün yani inanmazdınız Şu ektekine benziyor, pembesi

İşte aynı benimki, oof of

Eklentiler

• image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 117
Çok beğendin değil mi örnek yatak örtüsünü
Haha, çok teşekkürler

Çok beğendim bende almalıyım tam halimdeki yatak örtüsü bunu bence benim için diktirmişler işlemişler
İlerde yatak odamı bunlarla süslücem...
Duvara falan çaydanlık altlığından asıcam çeşit çeşit tablolar çeşit çeşit tesbihler falan asıcam

Bunu ben alacağım, sen kendine başka bul

Vallahi yapacak bir şey olmadığı gibi takacak bir şey de yok... hayır dersiniz biter...
yatak örtüsünün açık pembesi güzel görünüyor olabilir, ahhh taşlanmadan kaçayımmmmmm

Vallahi yapacak bir şey olmadığı gibi takacak bir şey de yok... hayır dersiniz biter...
yatak örtüsünün açık pembesi güzel görünüyor olabilir, ahhh taşlanmadan kaçayımmmmmm
Hayırdan pek anlamadığından takıyorum aslında kafaya :)

Beğenebilirsiniz tabii, taşlayacak bir şey yok sadece ben beğenmiyorum pek

Hayırdan pek anlamadığından takıyorum aslında kafaya :)

Beğenebilirsiniz tabii, taşlayacak bir şey yok sadece ben beğenmiyorum pek
Şaka yaptım canım... Hayırdan anlamıyorsa bile söylenip durur en fazla onu da duymamaya çalışın. Evlenince daha kıymetlenecek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…