Annem benden nefret ediyor

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Hayirli gunler
Ben bir genc kizim.. Annem ve uvey babamlan yasiyorum.
Annemle aram iyi dgl.. Eskiden aramiz iyidi neden bozuldu bilmiyorum.
Bana hakaret ediyor.. Benden nefret ettigini soyliyor.. 1 senedir issizim diye hotelde mi kaliyorsun diye laflar soyluyor.
Niye bana anlayis gostermiyor annem bana? Seni evden kovarim diye laflar yada yetimim diye agir sozler soyluyor cok gucume gidiyor cok caresizim.

Annenin baska sorunlari vardir belki canim.seninle ilgili olmayabilir.biraz sabret eger devam ederse annene nedenini sor.

"Normal ve aklı başında" hiç bir Anne böyle şeyler yapmaz...

Annenin baska sorunlari vardir belki canim.seninle ilgili olmayabilir.biraz sabret eger devam ederse annene nedenini sor.

Keske sorabilsem.. Derdimi falan anlatmaya kalksam agzini burnunu egiyor.
Hep odamda kaliyorum cikmiyorum cunku cok gecimsiz.. Ev islerini yapiyorum yardim etmeye calisiyorum herzaman birsey bulup kizar..
Kavgasiz gun gecmiyor

Allah sabır versin şuanki imtahanın güç bir imtehan ve sen sabretmeyi denemelisin sabrın sonu selamettir.annenin psikolojik durumunun normal olmadığı aşikar he normal diyosan karekteri sorunlu demekktir.yaşının kaç olduğunu bilmiyorum
eger uygunsa kendi yuvanı (aklı salim bir şekilde tabi)kurmanı tavsiye edebilirim

Biliyorum imtihan bu.. Namaz kiliyorum artik allahima siginiyorum..
Ellim kolum bagli suan.. Neyapsam bilmiyorum isyan etmekte istemiyorum.
Annem cok dik kafali.. Herzmn onun dedigi dogrudur benim dediklerim yanlistir..
Liseye kadar okudum diye sen adam olamadin diyor..
Devam okumak istedim ama guc bulamadim kendimden.
Bir anne bir kizini hakaret ettigi normalmi bilmiyorum.
Anne ve baba sevgisini bile anliyamadim.

Bence annenin kesinlikle baska bir sorunu var.sen asla kavga etme annenle.sen yanlis bir sey yapmadigina inaniyorsan zamanla düzelecektir.benim psikologum bana eger sizin moraliniz yüksek olursa siz de iyi bir anne olursunuz der ki ben buna inaniyorum..ne zaman moralimi ve kendimi düzeltmeye basladim cocugumada iyi bir anne olmak icin calisiyorum.

Benim guvencimi cok kiriyor annem.
Hatalarimi yuzume cok carpar alay eder gibi..
Gecen senede gercek babam cikti karsima..
Annemde ortalikta laflar duyuyor birde babanlan gorusemezsin fln diyor.
Bana yetim muhalemesi eden annem babamdan niye vaz gecim ki.
Beni rezil ediyorsun elaleme diyor.
Benim ne hisetigimi dusunmuyor hic

Aynı annemle ben gibisiniz sizde yapıcak birşey yok yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmeyi düşünüyorssan biraz önce kurtulmaya bak

annenızın esıyle aranız nasıl ? yanı eşinden dolayı sıze boyle davranıyor olabılır mı ?

muhtemelen annenizin bazı şeylerle kafası çok dolu ve ruhsal sorunları var. psikolojik olarak sağlığı yerinde olduğunu düşünmüyorum. o nedenle sıkmanız lazım dişinizi, bir şekilde kendi hayatınızı kurup bu süre içinde de sabırla anneye yine de saygısızlık etmemek lazım..

ama anneden kaçma mantığıyla da yanlış evlilik yapmayın tabi..
hayatınıza bir şekilde yön verip, mümkün olduğunca üzerinde durmamaya çalışın bence. duymadın, odanızda durun..

Kızlar lutfen evlılıgı kurtulus olarak gormeyın hayatınız da kalıcı yaralar acmayın

Yaşınız eğitim durumunuz nedir?
Üvey babanızla anlaşabiliyor musunuz?
Öz babanız neden sizinle ilgilenmemiş daha geçen sene arıyor?
Onun size bakabilecek gücü var mı?
Bir çok şeyi bilmemiz gerek ki yardımcı olabilelim.

Şu an çalısmıyorsan ve yasın gencse;iş bul veya unıversıteyı farklı bır sehır yazarak annenden
uzaklas belkı degerını anlar.Üvey kardesın de var mı araları nasıl esıyle?Baban mı sinirini bozdu
acaba hep mı böyleydı annen?Uvey baban nasıl davranıyor?Kaç yasındasın cnm.

Annem hep boyle.. Uvey babamlan aralarida iyi dgl adam eve aksamdan aksama geliyor.
Yasim 22 .. Annemin ilk evliligi de iyi gitmedi 2 ci evliligide.. Bir evlilik nasil kendim bilmiyorum. Evlenmekten korkar oldum. Benim kaderim kotu olucak oyle hisediyorum mutlu bir evlilik yok sanki
.. Guvenmiyorum artik bsye.. 1 yildir bir iliskim var seviyorumda onu, evlenmeyi dusunuyor benlen, ama erkek arkadasim baska bir ulkede yasiyor. Evlenincede onun ulkesine gitmemi istiyor. Cok uzak.. Ya iyi gitmezse o evlilik? Naparim diye dusunuyorum.

Öz babam beni zamanindada cok gormek istemis ama annem izin vermedi. Avukatlara mahkemelere basvurulmustum.
Sonra babam cikiyor yine karsima yilar sonra.. Annem asla istemiyor babamlan gorusmemi.
Gizli sakli gorusuyorum iste babamlan.. Cok gucume gidiyor bazen.
Herzmn harclik verir babam bana..

Gidecek iki yolum var ya babama yada evlilik..
Evde durmak bana iyi gelmiyor artik psycholojim bozuluyor artik.
Durmadan beddua ediyor annem bana .. Yoruldum!

Gidecek tek yolun var; o da baban!

Sakın şartlarından kaçmak için evlilik düşünme, daha büyük bir ateşe atabilirsin kendini.

Baban bu konuda daha güvenli, sakın evliliği bir kurtuluş olarak görme

Gidecek tek yolun var; o da baban!

Sakın şartlarından kaçmak için evlilik düşünme, daha büyük bir ateşe atabilirsin kendini.

Baban bu konuda daha güvenli, sakın evliliği bir kurtuluş olarak görme

Babama gidersemde annem bana dusman kesilir.. Evlatliktan red edicegini soylemisti..
Dusmanda olmak istemiyorum hic kimseylen .. Cok arada kaldim

Annenle açıkca konuş, bu durumdan hiç hoşlanmadığını, beddualarından, hakaretlerinden rahatsız olduğunu, psikolojinin bozulduğunu bilsin mutlaka..Ama ciddi anlamda konuş..bakalım ne diycek..
------------------------------------------------------------------
Babanla yaşamak gibi bir şansın var mı?
Yani baban yalnız mı kimle yaşıyor?
seni kabul ederse baban bence bunu bir düşün sonra da babana aç konuyu..
Babandan olumlu cevap alırsan annenle konuş.
Sonuçta 22 yaşındasın.
kendi kararlarını verebilirsin.
Annen seni çok üzmüş ve ruh sağlığın iyiye gitmiyor sanırım.
Silkelen kendine gel, hayatı kendine zindan etme..
Çaresi bulunur mutlaka bu durumun.

Annenle açıkca konuş, bu durumdan hiç hoşlanmadığını, beddualarından, hakaretlerinden rahatsız olduğunu, psikolojinin bozulduğunu bilsin mutlaka..Ama ciddi anlamda konuş..bakalım ne diycek..
------------------------------------------------------------------
Babanla yaşamak gibi bir şansın var mı?
Yani baban yalnız mı kimle yaşıyor?
seni kabul ederse baban bence bunu bir düşün sonra da babana aç konuyu..
Babandan olumlu cevap alırsan annenle konuş.
Sonuçta 22 yaşındasın.
kendi kararlarını verebilirsin.
Annen seni çok üzmüş ve ruh sağlığın iyiye gitmiyor sanırım.
Silkelen kendine gel, hayatı kendine zindan etme..
Çaresi bulunur mutlaka bu durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…