[sıze=2]annenle açıkca konuş, bu durumdan hiç hoşlanmadığını, beddualarından, hakaretlerinden rahatsız olduğunu, psikolojinin bozulduğunu bilsin mutlaka..ama ciddi anlamda konuş..bakalım ne diycek..[/sıze]
------------------------------------------------------------------
[sıze=2]babanla yaşamak gibi bir şansın var mı?
Yani baban yalnız mı kimle yaşıyor?
Seni kabul ederse baban bence bunu bir düşün sonra da babana aç konuyu..
Babandan olumlu cevap alırsan annenle konuş.
Sonuçta 22 yaşındasın.
Kendi kararlarını verebilirsin.
Annen seni çok üzmüş ve ruh sağlığın iyiye gitmiyor sanırım.
Silkelen kendine gel, hayatı kendine zindan etme..
çaresi bulunur mutlaka bu durumun.[/sıze]
Aynı annemle ben gibisiniz sizde yapıcak birşey yok yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmeyi düşünüyorssan biraz önce kurtulmaya bak
Aynı annemle ben gibisiniz sizde yapıcak birşey yok yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmeyi düşünüyorssan biraz önce kurtulmaya bak
annem hep boyle.. Uvey babamlan aralarida iyi dgl adam eve aksamdan aksama geliyor.
Yasim 22 .. Annemin ilk evliligi de iyi gitmedi 2 ci evliligide.. Bir evlilik nasil kendim bilmiyorum. Evlenmekten korkar oldum. Benim kaderim kotu olucak oyle hisediyorum mutlu bir evlilik yok sanki
.. Guvenmiyorum artik bsye.. 1 yildir bir iliskim var seviyorumda onu, evlenmeyi dusunuyor benlen, ama erkek arkadasim baska bir ulkede yasiyor. Evlenincede onun ulkesine gitmemi istiyor. Cok uzak.. Ya iyi gitmezse o evlilik? Naparim diye dusunuyorum.
öz babam beni zamanindada cok gormek istemis ama annem izin vermedi. Avukatlara mahkemelere basvurulmustum.
Sonra babam cikiyor yine karsima yilar sonra.. Annem asla istemiyor babamlan gorusmemi.
Gizli sakli gorusuyorum iste babamlan.. Cok gucume gidiyor bazen.
Herzmn harclik verir babam bana..
Gidecek iki yolum var ya babama yada evlilik..
Evde durmak bana iyi gelmiyor artik psycholojim bozuluyor artik.
Durmadan beddua ediyor annem bana .. Yoruldum!
Yasim birde 22 .. Kucukte dglm aslinda.. Kendi yuvamida kurmak isterim. Babama gitsem .. Babami bile fazla tanimiyorum. Baska ulkede yasiyor oda. Beni orde neler beklicek bilmiyorum.. Baba evindede yasiyamam hrzmn.
Birde sorun surda kendimi bildim bileli hep aile sorumu yasadim kavga dovus..
Flim gibi sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?