üzülme hiçbişey bilmeden evlenip öğrenen kızlar bu sitede bile var canım hem sen eminim biliyosundur güvenini kırmış hepsi bu sen üniv okudun ya hep dersle kitapla uğraştıysan bilemez diye düşünüyodur varsın öyle olsun yavaş yavaş öğrenir anneni cebinden çıkarırsın yemeklerinle sıkma canını kimse seni ayıplamaz okumuş kız derler ev kızı değilsin bilmemen normal.
bak annemden defalarca duyduğum klişeler=
komşuların yanında: "yok şekerim yok şimdiki kızlar okuyorum die hiç birşeye ellemiyorlar"
evde yemek börek çörek olayına girmişsem ve beğenilmişse: "bunun yağı fazla mı olmuş ne"
tatlı yapmışsam iki söz: "şekeri fazla" ya da "fazla pişirmişsin"
hiç birşey bulamadığı zamanlarda ise "bişiiiii eksik sanki di mi"
hiç şaşmaz arkadaşlar scheker in sütlaç olayı gibi tabak tabak yer ama asla iyi birşey söylemez hele hele abimler misafirler 2. 3. tabağı isterse daha da kötülemeye başlar ki evlere şenlik.. :roflol: ama ailemin yanındaydım ama hem çalışıp hem okudum yıllarca ne ütüleri ona bırakırdım, ne odamı toplasın die... ortaokuldan beri kahvaltımı kendim hazırlarım hayatta kaldırmam.. haftanın en az 3 günü akşam yemeğini ben hazırladım... bir kere olsun "Allah var yapıyor birşeyler" dediğini duymadım aksine hep rencide etti beni... çözümü buldum artık kendi işim hariç evde hiiiiiç bir şeye ellemiyorum. kimse de elimi sürdüremez bundan sonra...
En iyisini ben yapıyorum demek ki sırnaşık şey
Hiç mutfağa girmem temizliği yaparım yemeğe pastaya karışmam.Malzemeyi alırım gerekirse yardım ederim.Misafir gelincede yardımı yaparım
Annemde hep söylenir seni alan geri gönderir bak şu ne kadar hamarat vs vs bi sürü laf söyler de durur ama bende evlenmicem ya da yemek bilen koca alırım deyince susmak zorunda kalıyoryerimseniben
annem yap öğren diyor bir de bana fırsat vermiyor ki bişey yapınca da mutfakta bir tabağın kirlenmesinden korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?