Annem beni çıldırtmaya çalışıyor

Hepmi böyleydi sonradan mı oldu. Çünkü bazen bazı hastalıklar olabiliyor insanlarda beyni etkileyen davranış değişikliğine neden olan. Direk eleştirmeden onu bı sorgulamak lazım. Eğer hep boyleyse demek ki sizinde imtihanınız anneniz sabrettiginiz kadar kazanırsınız. Allah yardımcınız olsun

bas baya :) mesela ergenler; çok şikayet ederiz ya onları. ama onlrın beyni farklı çalışıyor. yoksa bile isteye değil bazı şeyler.
annenizde acaba ciddi ciddi sizi anlamıyor mu diyorum?

Ya bilmiyorum ki ama çıldırmama ramak kaldı. 2 yıl önce işten geldim bı şey için tartışıyoruz susmuyor sus diyorum susmuyor en sonunda sinir krizi gecirmistim de öyle susmustu

• Beğen
Reactions: KV_
Hepmi böyleydi sonradan mı oldu. Çünkü bazen bazı hastalıklar olabiliyor insanlarda beyni etkileyen davranış değişikliğine neden olan. Direk eleştirmeden onu bı sorgulamak lazım. Eğer hep boyleyse demek ki sizinde imtihanınız anneniz sabrettiginiz kadar kazanırsınız. Allah yardımcınız olsun

Hep böyleydi ya eşyalarımın yerini habersiz değiştirmesi normal gibi geliyor biliyorum ama ben bunun için milyon kere uyardım yine yapıyor. Bu kadarı normal gelmiyor hiç

Ya tamam unutması normal ama yemin ederim abartmiyorum günde 10 kere diyorum belki anne yerini değiştirme, anne masanın üstüne bir şey koyma diye. Gecen mesela bir şey almıştım montajını tam yapamadığım için sağlam olmadı annemi uyardım anne üzerine bir şey koyma diye. Koymuş. Yine uyardım aynı gün üst üste sonra bir ara baktım 10-15 tane poşet vardı bu kadarı unutkanlık değil ya
O zaman kesinlikle bu durumu söylemelisiniz ona. Bilerek mi yapıyorsun anne amacın nedir diye. Sahi o zaman hiç normal değil.

içine edeceğini bile bile yapmayın diyorum.

Vallahi bilmiyordum. :)

Ağzından sürekli bela çıkıyor kadının ya, az önce kardeşimle tartışıyordu saati fırlattı kıza. Saatin üstü cam. Gerçekten normal bı kadın hareketi mi ya bunlar

Back
X