Annem beni cok bunaltiyor.

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
Slm arkadaslar.okadar bubaldimki anlatamam.30 yasinda bir kardesim var bekar.yaklasik iki senedir issiz.askerlik korkusu vardi.bedelli askerlige basvurdu.sabah aksam bende.gunde uc dort defa gelir.anneminde isine yariyor tabiki.ablana git ablana git.okadar bunaliyorumki anlatamam.surekli ayagimin altinda kazik kadar adam.tamam bazen aciyorum.is ariyor bulamiyor.gunde iki paket sigara iciyor.ede surekli para kavgasi.gelip gittikce benim verdiklerimi saymiyorum.ben calismiyorum kendi harcliklarimdan veriyorum.hep syres hep stres.is sikintisi askerlik sikintisi.alip basimi biyere gidemiyorum.zaten uc cocugum var bunaliyorum.surekli onun dertleri.annem bunaliyo gelmese bile telefonla derdini anlatiyor.okadar yiprandimki artik anlatamam.bu aksam esimi bile kaldiracak halim yoktu.arkadaslarimin yanina gidebilirmiyim dedi.cik dedim.annemle telefonda konustuk.nevar ne yok dedi esimi sordu.disarda dedim.xinde cani sikiliyo yollayin dedi.cocuklari uyutucam dedkm.ama baktim yarim saat olmadan yollamis.tmm gelsin bisey demiyorum ama zaten bunaliyorum.surekli surekli basimda.artik sinirime okadar cok sigara iciyorumki.kendi halime kalamiyorum.cildim bozuldu stresten.anneme defalarca dedim bende oturmasi cozum degil diye.zaten cocuklardan biyere cikamiyorum.bi insan gelecek diye cekiniyorum.surekli bende.okadar bunaldimki anlatamam.surekli dert yaniyor.yok askerlik yok is.sanki annem bana dogjrmus

Sigara olayi disinda alttan alabilirsiniz.insan gun geliyor kardesinin anne babasi oluyor.mesela ben abime cok akil vermisligim vardir bi ara cok kotu donemlerden gecti hic yanindan ayrilmadim.sirf mutlu olsun diye uzulmemis gibi yaptim ama onun icin geceler boyu agladim.bence sizde biraz alttan alabilirsiniz

işsiz parasız ama bedelli askerliğe baş vuruyor?

30 yasinda adam is begenmesin geçici bir iş bulsun kazık kadar adam evli ve çalışmayan ablasindan para almaya utanmiyormu ya.. annenizde bi tuhaf ona deginmiyorum bile.
Is begenmiyo beyefendi.asil uzuldugum taraf annem surekli onu magdur gosteriyor.yazik gunah.bana yazik degilmi.elim ayagim titriyor artik sinirden.psikolojim bozuldi.diyorum bak sen onu bana yolliyosjn kebdin cikip gun gun geziyosun.bunaliyorum diyorum

Alttan alicamda nereye kadar.allahin her gunu.uc cocuk.artik bir arkadasimi davet edemiyorum.biyere gidemiyorum.cektim artik kendimi herseyden.gergun on lira bes lira nereye varacak

Valla esinizede helal olsun bu duruma bişi demiyor ...

eşiniz bir iş ayarlayamaz mı kardeşinize? İş görüşmesi hiç olmazsa? Ablacım bu böyle olmaz kaç yaşında adamsın ya ananın evinde ya benim evimdesin git buraya bir konuş işe başla ya da git kendin bir iş bul deyin. Artık armudun sapı üzümün çöpü olayı bitmiş. Bulduğu işe girsin yani. Ölene kadar siz mi bakacaksınız ona?

Anneniz sadece erkek çocuğunu ,evlat sayan cinsten sanırım

Son düzenleme:
Annemde uzuluyor.hadi sirf onun icin katlaniyorum ama hastalik kapicam artik.okadar yiprandim.annem onu resmen bana dayadi.

Allahim bu konu bana bi yerden cok tanidik geliyor. kafayi mi yedim ya eski konu da degil ama okudum sanki ama nerdesee

Annemde uzuluyor.hadi sirf onun icin katlaniyorum ama hastalik kapicam artik.okadar yiprandim.annem onu resmen bana dayadi.
15 yaşında olur anlarım annem bana gönderiyor isyanını ama adam 30 yaşında 30! Hadi işsiz güçsüz beğenmiyo iş diyelim annen evde yokken tek başına kalamıyor mu? Ben güzellikle işe girsin diye konuşurum baktım olmuyor almam eve çok net söyleyeyim.
Benim kocam daha 30 yaşında değil onu diyeyim sana sen anla artık

Kardeşiniz geldikçe vıdı vıdı yapın, başının etini yiyin. “Kaç yaşına geldin, bir baltaya sap olamadın. Senin iş seçme lüksün yok, markette çalış, fast food restoranında çalış, hiçbir şey bulamazsan inşaatta çalış. Çalışmayan ablandan harçlık almaya utanmıyor musun? Enişten seni finanse etmek zorunda mı? Hiç mi utanma yok sende” vs vs. Geldiğinden gidene kadar non-stop söylenin. Boks antrenmanındaki kum torbası muamelesi yapın. Kaçacak delik arar.

Annenizde ne zaman arasa daha o konuşmaya başlamadan tüm dertlerinizi sıralayın. O konuşacağı zaman ocakta yemeğim var, su taşıyor, çocuğa bakmam lazım deyip kapatın. Psikolojiniz düzelip biraz güçlendiğinizde yine dertlerini dinleyip, yapabildiğiniz kadar destek olursunuz.

Basimda muhafiz gibi.tmm gelsin ablasinin evi.ama ben nefes alamiyorum.hep dert dinle hep stres cek.ondan baska bisey kalmadi hayatjmda.hicbiseyden zevk almiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…