Annem beni cok bunaltiyor.

Heryolu denedim yok yok.annem sanki ben kiz cocuguyum diye beni dinlemeye mecbur b8rakiyor.anamdan emdigim sutu odedim nerdeyse

Basimda muhafiz gibi.tmm gelsin ablasinin evi.ama ben nefes alamiyorum.hep dert dinle hep stres cek.ondan baska bisey kalmadi hayatjmda.hicbiseyden zevk almiyorum artik.
Gelmesin canım zırt pırt. Adı üstünde ablasının evi. Otursun evinde hatta gitsin çalışsın!

Anladığım kadarıyla haber vererek geliyor.Dışarda olduğunuzu söyleseniz.Evde deilim deyin.

Eve almayın o zaman. Kapıyı açmayın. Müsait değilim deyin.
Cok bunaldim cok.arkadasim kalmadi hic.herseyden cektim kendimi.kendi halime kalipta bugun suraya gideyim buraya gideyim.kendime vakit ayirayim durumu yok bende.kalbim agriyo artik hastalik kapicam

Anladığım kadarıyla haber vererek geliyor.Dışarda olduğunuzu söyleseniz.Evde deilim deyin.
Bugun bebeklerimi aldim dolastirayim diyr markete gittim sirf hava alayin diye o sirada gelmis.hep anneme kardesime hesap vermek durumundayim.

Cok bunaldim cok.arkadasim kalmadi hic.herseyden cektim kendimi.kendi halime kalipta bugun suraya gideyim buraya gideyim.kendime vakit ayirayim durumu yok bende.kalbim agriyo artik hastalik kapicam

Bana cevap yazmışsınız da benim dediğim şeye cevap yazmamışsınız. Kapıyı açmayın. Müsait değilim deyin. Kapıyı kıracak hali yok.

Bana cevap yazmışsınız da benim dediğim şeye cevap yazmamışsınız. Kapıyı açmayın. Müsait değilim deyin. Kapıyı kıracak hali yok.
Yarin annemede guzel bi konusma yapicam artik.annem onun kafasi dagilsin diye bana yolluyo.ama hic beni dusunmuyo.bugun aynaya baktim stresten cildim okadar bozulmuski.beninde kocam var cocuklarim var.ama hic onlari dusunemiyorum.destek ol destek ol nefeye kadar.cocuguma harclik ayirdigim parayida aldi gitti.yazik gunah degilmi yaa.iligim kemigim kurudu artik.

Allahim bu konu bana bi yerden cok tanidik geliyor. kafayi mi yedim ya eski konu da degil ama okudum sanki ama nerdesee
Aynı kişi aynı. Ben de hatırladım baktım eskiden beri çözülmeyen dertlerden biri.

Siz kış kış diyemedikçe isterseniz yüz konu açın nafile.

Cozulmedi bundan sonrada cozulmez artik
Artık bu kadar sık gelmeni istemiyorum, bizim bir ailemiz var, özelimiz var. Kim bizim kadar sık görüşüyor diyemiyor musunuz? Ya da direk "gelme" deyin çok net. Korkmayın kimse ölmez

Depresif veya benzer yapıda olan insanlarla fazla zaman gecirmek sağlam psikolojisini bile bozar. 3 çocuğunuz adına buna bir dur demeniz şart. Kardeştir candir,ama herseyin bir adabi var. Kendine lazimsa psikolog bulsun

Depresif veya benzer yapıda olan insanlarla fazla zaman gecirmek sağlam psikolojisini bile bozar. 3 çocuğunuz adına buna bir dur demeniz şart. Kardeştir candir,ama herseyin bir adabi var. Kendine lazimsa psikolog bulsun
Psikolojim bozuluyo zaten.artik hicbiseyden zevk almiyorum.bu aksam kizimi bile sinirli sekilde uyuttum.ben sinirimden soylenirken gidip uyumus yavrum

Hep şikayet ediyorsunuz ama elle tutulur bir şey yaptığınız yok. Annemle konuşacağım diyorsunuz da annenizin konuşma ile değişmeyeceği ortada. Daha önce konuşmuşsunuz bir şey değişmemiş. Aynı yolları denerseniz aynı sonuçları alırsınız. Siz tepki verdiğiniz halde insanlar sizi üzmeye devam ediyorsa ya tepkilerinizi sertleştirin ya da o insanlarla mümkün mertebe görüşmeyin.

Ne demek çocuğuma ayırdığım harçlığı aldı? Hırsızlık veya gasp yaptıysa polise şikayet edin. Yok siz verdiyseniz, suç sizde.

ohhh erkek kardeş yolunu bulmuş, abla bakıyor, anne bakıyor, adam günde 2 paket sigarasından geri kalmıyor.. bi de para kazanmadan bedelliye başvuruyor. bedelli parasını kesin anne babanız ödüyordur... ben de olsam bende çalışmam ne güzel ekmek elden su gölden.. utanmıyor mu demiycem çünkü utanmıyor belli ki... ama suçlu aileniz kusura bakmayın.. tahminen aman oğluşum üzülmesin, oğluşum zorda kalmasın, aman oğluşum yapamaz onun için ben yapayım diyenler yüzünden şimdi oğluşları böyle.. oğluşa zarar gelmesinde siz önemli değilsiniz...
yerinizde olsam resti çekerim 30 yaşında adama siz bakmak zorunda değilsiniz. çalışmıyormuşsunuz da, eşiniz hiçç hiçççç bakmak zorunda değil.zahmet olacak ama çalışsın. iş bulamıyorsa sigarayı bıraksın

Çocuğun harçlığını neden verdiniz

Evet yeri gelir verilir ne Zaman mı

Acil bir usta vs birisi gelir karşıdaki para çekmeye gidemez geri vereceğini bilirsin verirsin

Birisi hastalanır taksi parası olarak verirsin ilaç parası verirsin

30 yaşında anası ile oturan ve çalışmayan Adama sigara parası olsun diye verilmez

Bunu vermedim diye küsecek olan da benden uzak olsun

Bana kardeşin yok bu nedenle sertsin vs diyebilirsiniz de asalak hale gelmiş

İş bulsun çalışsın bir mesleği okumuşluğu vs var mı

Gitsin halk eğitimde kursa sertifika alsın işkur a girsin vs vs

Evde oturup ağlanmasın sarma sarıp satsın

Annenizi arayın ve eşim artik surekli gelmesine bozuluyor. Ben de sonucta onun eline bakiyorum deyin.

eşini sok araya, o rahatsız oluyor de. çocuk mu canım bu kendi evinde oyalansın bi şekilde. ya da bi kere kapıdan çevir, bi daha gelemesin. sen de para filan verme. 2 senede insan taş taşır yine çalışır alışmış rahata.

annen de suç kardeşinin yetişkin bir erkek olduğunun farkında değil.Kardeşini çocuk gibi oraya yolluyor kardeşinin işsizliği muhtemelen psikolojisini bozmuştur o bile farkında değil bence yetişkin olduğunun adam30 yaşında kendi ayakları üstünde duramıyor ne işi nede evlilik hayatı olur alışmış rahata çocuk gibi davranılmaya yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…