arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve annem o günden beni eşimi sevemedi.ben çalışıyorum gurbet ellerdeyiz eşimle ailelerimiz ise aynı şehirdeler.annem sürekli beni dolduruyordu ilk zamanlar eşimin beni kullandığını beni maaşım için evdiğini bile söyledi bana düşünün.onun ablasının çocuklarına elbise aldık benim de kardeşlerim var onlara ne diye bişey almamışım ben başka bi geldiğimizde de onlara alırız dedim ama haksız mıyım?eşimle eşyaları beraber ödedik vay niye ben ödemişim başkalarının kocaları kendi ödemiş erkek tarafı ödermiş.eşimin ailesi evlenirken bize yardım etmedi ona bi ton laf söyledi ya emekli insanlar durumları belli neyse.yok eşim annesinden korkuyormuş pısırıkmış neyse bi sürü şey ilk zamanlar bende anneme uyup çok hır çıkarttım ama sonra anladım ki annem resmen saçmalıyor işte en son bi kızdım sonra biraz kesildi sesi vay gurbete gitmişim kocamda pırlanta gibidir arkadaşlar ama anneme bi türlü sevdiremedim ya gidince arabayla istediği yere götürür eder eşimde kendi annesinden çok benim annemi gezdirir yinede yaranamaz yani vallahi bıktım ya kendi yazıyor annem kendi oynuyor bi kere dayımlar yemeğe çağırdılar taa köye gitmedi diye bi ton laf ''annesinden korkmuştur'' falan diye bende dedimya beni doldurdu bende eşime gidip ''seni adam yerine koyup yemeğe çağıranda kabahat'' dedim düşünün yani halbuki yazık daha yeni evlenmiştik çekindi gitmeye ya offff arkadaşlar bi akıl verin yaaaa...........