annem beni çok zorluyor............................

biran57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
27
0
0
Bilecik
arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve annem o günden beni eşimi sevemedi.ben çalışıyorum gurbet ellerdeyiz eşimle ailelerimiz ise aynı şehirdeler.annem sürekli beni dolduruyordu ilk zamanlar eşimin beni kullandığını beni maaşım için evdiğini bile söyledi bana düşünün.onun ablasının çocuklarına elbise aldık benim de kardeşlerim var onlara ne diye bişey almamışım ben başka bi geldiğimizde de onlara alırız dedim ama haksız mıyım?eşimle eşyaları beraber ödedik vay niye ben ödemişim başkalarının kocaları kendi ödemiş erkek tarafı ödermiş.eşimin ailesi evlenirken bize yardım etmedi ona bi ton laf söyledi ya emekli insanlar durumları belli neyse.yok eşim annesinden korkuyormuş pısırıkmış neyse bi sürü şey ilk zamanlar bende anneme uyup çok hır çıkarttım ama sonra anladım ki annem resmen saçmalıyor işte en son bi kızdım sonra biraz kesildi sesi vay gurbete gitmişim kocamda pırlanta gibidir arkadaşlar ama anneme bi türlü sevdiremedim ya gidince arabayla istediği yere götürür eder eşimde kendi annesinden çok benim annemi gezdirir yinede yaranamaz yani vallahi bıktım ya kendi yazıyor annem kendi oynuyor bi kere dayımlar yemeğe çağırdılar taa köye gitmedi diye bi ton laf ''annesinden korkmuştur'' falan diye bende dedimya beni doldurdu bende eşime gidip ''seni adam yerine koyup yemeğe çağıranda kabahat'' dedim düşünün yani halbuki yazık daha yeni evlenmiştik çekindi gitmeye ya offff arkadaşlar bi akıl verin yaaaa...........

Benim gibi bi anne mağduru daha :43: Anlamıyorum kendi çocuklarının hiç birşeyi batmaz ama eniştenin en ufak bişeyi bile batıyo,nedense hoş göremiyorlar.

canini sikma, benim annemde az kalsin, dügün günümü mahvettecekti, kirmizi kemer yüzünden. ;) Bende cok mesafeliyim simdi,iki haftada bir gidiyorum.5 Dakika uzakliydayim.Herkes annesini dinlerse, kariyi kocayi bosar.Benim annemde hep isterki kendi kardesleri el üstünde tutulsun.Baktim, bu ne ya ? Esimin 20 tane dayi, amca, vs..var.Esimin hicbiri umrunda degil.Bende yapmiyorum artik.Bosver anneni, esinle mutlu olmana bak.Annelerimizi dinlersek hepimiz, isimiz is :)

offf çok çekiyorum ya 1 sene önce çocuk oldu doğmadan önce ismini hazırladık doğuma bir ay kala annem kendi bi isim bulmuş onu koymamızı istedi eşim istemedi ama haksız mı ilk çocuğu insanın kaç kere çocuğu olur kendi sevdiğini koymak istedi haliyle neymiş efendim milletin damadı ''sen koy anne'' diye anneanneye geliyomuş.

canım evlenmişssin bırak annenin dedigini felan dicemm olmuyorrrdur eminimmmm

aile şöyle olumsuz yorumlar yapar ya gıcık oluyorum ya yanii yıkıcıı oluyolar farkında degiller

evet olmuyor ya inan memlekete bile gidesim gelmiyo yine bi ton laf diye ama bi yerde mecbur kalıyosunuz zaten gurbettesin özlüyo da insan

işin kötü yanı ilk başlarda ben de annemin gazına gelip hır çıkarttım bir sürü eşimin ailesi için evlenmeden bir sürü şey söylemiş insanlar annem de onu bana deyip durdu onun yüzünden insanlara da önyargılı davrandım

Söyledikleri bir kulağından girip diğerinden çıkacak , yapacak bir şey yok malesef. Aman sakın he dolduruşa gelipde birilerine takma kafayı..
Bazı insanlar da annen gibi problem sever. Ama annen sonuçta , yaşını başını almış değiştiremezsin ,terbiyemi ediceksin anneni.Böyle bir şey de olamayacağına göre ya kesin tavrını koyup bu tarz konuşmalarından rahatsız olduğunu söyleyeceksin , ya da umursamayacaksın tatlım.

Back
X