Benim aklim fikrim bu anne babalari almiyor bazen. Bende anne ve babasiz buyudum, bugun baktigimda baba bu, ne yapsa affedilir diyenlere gulerek bakiyorum.Babamin ne yuzunh gordum, ne sesini bilirim. Kokusu deseniz, o da ne derim... Hangi birisini, nereden tutup affetmeli? Okul cikislarinda anne babasina kosarak sarilanlari kiskanarak gecti cocuklugum. Hic unutmam, anne babasiyla yuruyenlerin yanindan giderdim caktirmadan, nasil bir his olduguna bakmak icin. O yuzden her anne-baba mutlaka affedilmeli kismina katilmiyorum, saygisizlik etmeden hurmetle ceket iliklemeli ve cikip gitmeli hayatlarindan...
Her neyse...
Anne ve baba cokta iyi iletisim kurabilen aile modunda degiller anladigim kadariyla. Anne kendi hayatinin derdine dusup her seyi salmis,baba artik bedenen yasayan birisi haline donusmus. Kalacak yeriniz yoksa, bir-iki gun arkadaslarda idare edip o sirada kafanizi toplamanizi tavsiye ederim. Okurken uzuldum, sonunda nisanlanacak olmaniza sevindim. Her halukarda 1 yil sonra kendi yuvaniz olacak. Umarim bu es adayi dogrudur da, acilarinizin kefareti olur yuvaniz. Evden temelli ayrilma sansinizi ikinci plana atin isterseniz. Bol bol biriktirin para. Hayatiniza odaklanin.
Uzuleceksiniz, ama gececek. Sizlayacak, ama yakmayacak bu denli... Cok genc ve mantiklisiniz bence, en dogru ve guzel karar yine sizin verdiginiz olur...