Tamam baban öleli çok olmamış ama anneni de anlamaya çalış güzelim.baban ölmeden de görüşüyor olabilirler ancak eminim ki o zamanlar anneciginin öyle bi düşüncesi yoktu. Daha genç olduğunu tahmin ediyorum annenin.Anlayisla karşılayıp yanında olmalısın,tamam biraz erken olmuş da yine de yalnız ölmeyi kimse haketmez.oturup güzelce konuşun derim ben, annecim seni seviyorum mutluluğunu istiyorum ama daha babam öleli bi yıl olduğu için ben kendimi toparlayamamisken senin böyle şeyler düşünüyor olman beni incitir diyebilirsin.guzelce konuşup aranizda daha fazla soğukluk olmadan halledebilirsiniz,çünkü annemizden babamizdan daha yakinimiz yok ve olamaz da şu dünyada
annenin hayatına illaki birileri girecek .
ama keske evde bu yaslarda kzıı varken eve davet etmese evlenir tamam ozman ama acılar cekti fedakarlık yaptı diye seni rahatszı etmeyedw hakkı yok
Allah babacıgına rahmet eylesin bırak annen ne yaparsa yapsın degistiremiyorsun .eger ilişkileri daha önce basladıysa ozman bende senin gibi düsünürdüm ama sonradan basladıysa bu normal ilerde sende evleniceksin ozman anlardın.
önüne bak kendi hayatını kurmaya calıs okulunu oku güzel bir iş bul
Arkadaşlardı ilk başlarda ben 1 ay önce falan öğrendim ne zamandır sevgili bilmiyorum.Baban ölmeden görüşüyormus.. hiçbir tutar dalı yok yazık!!!
Bende yanlış buluyorum ama annemin yaptığı fedakarlıklarıda inkar edemiyorum.Anne öncelikle anne olmalı sonra bakacak aşka maşka. Ben cok yanlış buldum kusura bakma. Babanı sevmiyorduysa cocuk niye yaptı yok gercekten seviyorduysa babandan kalanlarla yani sizlerle hayatını idame ettirecekti yani önce Anne olcaktı! 22 yasında 6 aylık bebegiyle dul kalan kuzenimi bilirim! Kadın gencti isteyeni coktu ama eşine aşkından kızını büyütmeyi tercih etti! Ve suan kızı 19 yasında gayette mutlular anne kız.
Ortaokuldayken servis şoförümüzdü.Taşınma işleri için konuşmamız gerekti servis oraya geliyor mu bilmemne falan diye.Ben halledemem gel sen konuş demiştim anneme.Onu demeseydim belkide böyle olmazdı.Teşekkür ederim anlayış için.Merak ettim kardesim.sen ne vesile ile nasıl tanıştırdin? Ben seni duygularını,hissettiklerini çok iyi anlıyorum.Çok normal geldi bana bu hissettiklerin.annene çoğu noktada kızdım biraz sabırlı davranabilir.surekli senden anlayış beklemesi doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?