Annem beni kovdu

Yani tabi hakkın, sınırsız konu açabilirsin ama az bi durup düşündükten sonra mı açsan bazı konuları?
Nefes alsan buraya yazacak gibisin konu sahibi.
Hayır bizlere de yazık. İnsan okuduğu konudan az biraz bir şey anlamak, bi tat almak istiyor ama senin konular kabak tadı vermeye başladı

Gözlerimde ufak bir problem var. Problemi tespit eden doktorun görüşüne pek güvenemedik, bu alanda uzman bir doktor bulduk. Ancak ben koşturmacadan ancak 1 ay sonra randevu alabildim. Eşim iki kere hatırlattı, ikincisinde keyfimden mi bekliyorum diye çemkirdim.

Yapmayın nolur. Anneniz bile olsa talep etmedikleri bir şeyi vermek için uğraşıp, karşınızdaki müteşekkir kalmayınca da kırılmayın.

Annem herhangi bir konuda israrciligima kızıyor. Dedigim dedik sabit fikirlisin diyor. Belinden rahatsız. Daha önce ameliyat oldu ve tekrar nüksettiği için olmak istemiyor. Doktor hastane tedavi fikri onu geriyor.
Ben de sürekli doktor arayışındayim tek tek hepsinin görüşlerini aktarıyorum. Bugün yine israrla bir doktorla randevu ayarlamaya çalıştım. Tamam doktorla randevu ayarla görüşürüm ama en az bir hafta nefesini ensemde hissetmek istemiyorum. Benden uzaklaş diye eliyle git isareti yaptı.
Çok kırıldım. Konudan uzaklasmaya çalışıyor yoksa direk beni mi istemiyor ? Cunku konuyu bir daha açma demek yerine benden uzaklaş dedi. Ben onun için çırpınıyorum.
Olsa yıne nuksetme olasılıgı var? Bi yastan sonra amelıyat olmak kolay mı secım hakkı var zorlayamazsın ılla ameliyat dıye baskılayamazsın.?? Dr aramak da ne o hayır demısken.. sonra eeehhhhh bıktım demıs kabul etmıs. Bıdı bıdı cekemem demıs. Git bıraz hava alcam falan demiş. Darla babam darla. Ben de sevmem hayır demıssem hayırdır. Illa bagırıp cagırması mı lazım ıstemedıgını nasıl belı etcek. Bak bışı demıs dedı olmus.... Sabıt fıkırlılık degıl bu. Ille dedıgım olcak baskıcılık.

Sizi kovmamış. Sadece ısrarınız bunaltmış. Doktor ara, ameliyat olacağım demezse de bahsetmeyin. Koca insan sonuçta. Ameliyat da basit bir iş değil ve bir kere olmuş zaten.

Annem herhangi bir konuda israrciligima kızıyor. Dedigim dedik sabit fikirlisin diyor. Belinden rahatsız. Daha önce ameliyat oldu ve tekrar nüksettiği için olmak istemiyor. Doktor hastane tedavi fikri onu geriyor.
Ben de sürekli doktor arayışındayim tek tek hepsinin görüşlerini aktarıyorum. Bugün yine israrla bir doktorla randevu ayarlamaya çalıştım. Tamam doktorla randevu ayarla görüşürüm ama en az bir hafta nefesini ensemde hissetmek istemiyorum. Benden uzaklaş diye eliyle git isareti yaptı.
Çok kırıldım. Konudan uzaklasmaya çalışıyor yoksa direk beni mi istemiyor ? Cunku konuyu bir daha açma demek yerine benden uzaklaş dedi. Ben onun için çırpınıyorum.
Gerçekten benim bile sizi itesim geldi :D biraz salın kadını

Sizinle ne ilgisi var? En az 1 hafta nefesini ensemde hissetmek istemiyorum... Cümlesi çok bunaltılmış bir kadın izlenimi veriyor

Bunaltmışsınız kadini.
Son doktora da götürün,sonra kararı ona bırakın.
Ameliyat olmak kolay mı ya,bıçak altına yatmak. Kadın daha önce olmuş ,belki korkuyor,istemiyor.
Zorlamayın.
Sizi de kovmamış,beni rahat bırak anlaminda soylemiş demek ki.

Siz hiç kovulma nedir görmemişsiniz.

abartma huyunız var mı ?

Kadın sıkılmış demekki ısrarlarınıza

Kovulmak öyle olmaz

Adamı öyle bir kovarlar ki yüz yüze gelemez o eve giremezsiniz

Sizin konular bilinçli açılıyor bence.
Daha yeni bipolar hastalığınız için kendi kendinize ilaçları kestiğinizi bugün de annenizin doktor lafını duyunca gerildiğinden bahsediyorsunuz.
Şaka mısınız?
Doktor ayarlayacaksanız kendinize ayarlayın.
Gerçekse tâbi yazdıklarınız.

Ben de arada annemi darladigimda kizip ay lutfen Gizibe git gozum gormesin seni diyor :D Bence alinganlik etmissiniz, oyle bir niyetle soylememis.

Yani tabi hakkın, sınırsız konu açabilirsin ama az bi durup düşündükten sonra mı açsan bazı konuları?
Nefes alsan buraya yazacak gibisin konu sahibi.
Hayır bizlere de yazık. İnsan okuduğu konudan az biraz bir şey anlamak, bi tat almak istiyor ama senin konular kabak tadı vermeye başladı
Konu sahibinin kim olduğu konuya tıklamadan görünüyor. Onlarca konu içinde bir satircik. Görmezden gelirsiniz. Ağzınızın tadı bozulmaz aradığınız eğlenceyi vakit kaybetmeden başka bir konudan bulursunuz böylece 😔

Peki siz konularda çok ısrarcı dediğim dedik olduğunuz farkında değil misiniz?. Alınmayın. Annenizin tedavi olması size göre bu kadar önemli iken sizinki niye değil ?. Cevap verirseniz sevinirim

Konu sahibinin kim olduğu konuya tıklamadan görünüyor. Onlarca konu içinde bir satircik. Görmezden gelirsiniz. Ağzınızın tadı bozulmaz aradığınız eğlenceyi vakit kaybetmeden başka bir konudan bulursunuz böylece 😔
Yok vala ben direkt başlıklara bakıp öyle açıyorum konuları. Sonrasında bakıyorum kim açmış diye💁🏻‍♀️

Konudaki annenin zekası mi kıt? Salak bir kadın mı? Çocuğu olmanız onun yerine düşünmenizi ve birseyler yapmanızı gerektirmiyor , bir salın şu anaları artık ya , yardım istemeyen insana zorla yardım etmeye çalışmak iyilik değildir

Back
X