Annem beni sevgilimden kiskaniyor

3yillik kocamla bile boyle konusamadim ailelerimiz yaninda.TeeAllahim..

modern ve ileri goruslu bir ailem var yasli nenem dedemde dahil
bende oz anne babadan bukadar cekinen insanlara sasiriyorum bukadar uzakmisiniz aile iliskileri bukadar mi soguk olur TeeAllahim

bende oz anne babadan bukadar cekinen insanlara sasiriyorum bukadar uzakmisiniz aile iliskileri bukadar mi soguk olur TeeAllahim

Soğukluktan değil, bizim de büyüklerimize saygı göstermemiz gerektiğini, mahremimizi gizli yaşamamız gerektiğini bize öğreten ailelerimiz var ondan yani.. :KK14:

Soğukluktan değil, bizim de büyüklerimize saygı göstermemiz gerektiğini, mahremimizi gizli yaşamamız gerektiğini bize öğreten ailelerimiz var ondan yani.. :KK14:

canim askim kelimesini demek mahrem demek mi? sarilmiyoruz opmuyoruz, canim kelimesini demekle saygisizlik oldugunuda ilk defa duyuyorum dogrusu

canim askim kelimesini demek mahrem demek mi? sarilmiyoruz opmuyoruz, canim kelimesini demekle saygisizlik oldugunuda ilk defa duyuyorum dogrusu

Canım kelimesinde sorun yok, sevgili kısmında var. Evlenmeden ailelerin yanında böyle olmak bana tuhaf geliyor sadece..

Canım kelimesinde sorun yok, sevgili kısmında var. Evlenmeden ailelerin yanında böyle olmak bana tuhaf geliyor sadece..

o kisimda haklisiniz, bir cok kisi hatta neredeyse hickimse sevgililik doneminde bu tarz konusmaz ailelerin yaninda
biz cok icli disliyiz ya nebileyim o benim aileme anne baba der icten ve sevgiyle ben onun ailesine karsi oyleyim ki bir cok insan evlenmeden bunlarida demez ama ilk bastan beri biz cok samimiyiz kendiliginden olusan birsey bu :)

Bence tek cocukluktan kaynaklaniyor ayni durum bende de var. Bir de benim annem babam ayri annemin yaninda buyudum. Tek basina buyuttu yani beni. O yuzden arada niye cikiyorsunuz ki disari neden surekli telefondasin ne konusuyorsunuz gibi laflar soyluyor. Bende oturuyorum bir iki hafta dibinde anne oyle anne boyle anne soyle o sıkıldım puf faln derken of elif cagirda disari cikin seninle ugrasamam diyor:)

Sizin sevgilinizle konuşma tarzınız çok samimi geldi bana Maşallah Allah ebedi mutlu etsin:)

Annenizide aaa beni sevgilimdem kıskanıyor tarzında yaklaşarak değil, (mesela yukarıda bile yazarken anne beni çekemiyor musun? demişsiniz cidden doğru olmayan bir yaklaşım) Anneniz sizi çok seviyor ve paylaşmak istemiyor dolayısıyla idare ederek yaklaşmanızı tavsiye ederim. Benim annem de böyle davranır ama ben onu rahatlatmak bak ben senin yanındayım her zamna kızın kalacağım mesajıyla idare ederim. Böyle yapınca emin olabilirsiniz anneniz sizin ilişkinizi daha da çok destekleyecektir. Siz ona bu mesajı vermedikçe de köstekleyecektir annemden biliyorum.

Vay anasını, anneye bak.:KK57:
Ben anneme sevgilim var deseydim terliği kafama yerdim heralde...
Evde tek bırakıyor, canımlı cicimli konuşuyorsunuz onun yanında.:KK57:
Ben eşimle bile annemin yanında canımlı cicimli konuşmuyorum..
Bizimkilerde sevgili konusunda esneklerdi ama buderecede eve gitsin gelsinler yoktu ailemin yaninda canim cicim askimda derim problem olmaz ama bende eşimde degil aile arkadaş ortamlarinda bile okadarda canim cicim aşkim konusmayiz hic hoslandigim birsey degil karsimda baska bi cift surekli o kelimeleri vick vick soyluyorsa nedense igreniyorum buyuzden kendimde yapmiyorum yalniz kalinca havada ucusur gosteri yapmaya gerek yok -.-

Modern dedigin ne oluyor herseyi yanlarinda yapmak mi ? Yuzgoz olmak mi ben ailemden cekinmiyorum hatta evlenmeden once annem babam sevgilimle tanisip disarda kahve icerlerdi kimle geziyorum tanimak icin ama "disarida" herseyin bi uslubu vardir daha sevgikiyken suresi onemli degil evlere girip cikmak herkesin yaninda askimlar canimlar ... he bende diyebilirmiyim derim kimse ayiplamaz ama gosteri yapmaya gerek yok 1 saat demesen ölmesssin belli tamam sevgilin herkes biliyor ama sacmalik hee senin fikrin senin yasamin banane ama bizim aile modern filan demen ayri bi sacmalik bazi seyleri lacka edip modernligin altina koymayin artik yani tepkim buna herkes magaradan cikti sanki bilmiyor birsey

Son düzenleyen: Moderatör:

abartmayın yahu, aşkım diyince mahremlik ihlali mi oluyor sanki gözü önünde öpüşüyolar...
Ben de çekinirim ama sevgilim kendi annesinin yanında aşkım der rahatca, beni sevdiğini de söyler hiç çekinmez(elbette mıç mıç çiftler gibi değil) . Sayesinde ben de aştım durumu biraz, ailemin yanında rahat olmaya çalışıyorum. Sevdiğim erkek tabu değil sonuçta, anne ve babamla sevgilim hakkında - onunla alakalı- sohbet edebiliyorsam aşkım,canım dememde de sıkıntı yok. Ayıp bir şey değil sevgi sözcüğü sonuçta. Mahrem denmesi abartı bence. Kaldı ki herkesin ailesinin tepkisi ve aileden gördüğü farklıdır. Mesela ben babamın yanında uzanır yatarım hatta babamın dizinde yatarım ama başkası bacak bacak üstüne bile atamaz. Ama ikisi de birbirine tuhaf gelse de kendi içinde doğrulardır.

Annesinin sevgilisinden kıskandığı tek benim zannediyordum ama değilmişim. Oh içim rahatladı :KK70: Hatta defalarca "benim annem böyle yapacak kadın değildi yaa" diyerek menapoza girip girmediğini sorup durdum :KK70::KK70:

Evet arkadaslar annem beni sevgilimden kiskaniyor bende uzuluyorum. Bulusucaz mesela gelmez o gelmez diyor(anne neden oyle diyorsun bulustuguuzu cekemiyormusun diyorum yok kizim ben sizin adiniza mutlu oluyorum daha diyor ama farkli hissettiriyor), sevgilim bize misafirlige geldiginde hic sorun yok ama ben onlara gittigimde annesiylede sohbet edersiniz siz simdi falan boyle imali imali, fazla durmassin gelirsin, niye yemege davet ediyorlar kahve icsenize (kendisi hep sevgilimi yemege davet ettiginde sorun yok:)). Sana Ali(sevgilim) olsun baska kimse lazim degil, yarin bulusmassiniz niye bulusacaksiniz ki, bugun bulusacaksiniz beni evde yalniz birakacaksin, ne konusuyorsunuz okadar bulustugunuzda, Ali deyince akan sular duruyor, telefonda konusuyoruz mesela dogal olarak askimli canimli konusuyorum, aman pekte simartiyorsun, bana olsa annecim demessin (ki derim) vs vs vs iste
ne yapabilirim zamanla duzelir mi acaba 2 yillik iliskide boyle devam etti
Bence anneniz çok tatlı bi kadınmış. Ben çok eğlenceli buldum okurken:)
Tabi davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş bu durum size zaman zaman sıkıntı veriyor anlaşılan..

Back
X