- Konu Sahibi cayvekahve
-
şimdi küçüksün sandım ben önce seni ama 19 muşsun yani küçük sayılmazsın birincisi gitmesinler inşallah diyerek ne kadar günaha girdiğinin farkında mısın acaba hem öyle o kadar açık giyip noluyo yani anlamadım seni şimdi:umursamaz:çok açık giyme sende benim annemlerde hacıya gittiler ama bana hiç baskı yapmazlar çok şükür benim anlatmak istediğim çok açık giyme onlar istemiyosa madem ama kapanman için baskı yapamazlar o ayrı[/QUOTE
ben kendımı acık bulmuyorum benm yastımdakı ınsanlar unıversıteye gögsleri gözüke gözüke gelıyor ben kısa kollu gıyerım sadce sort mını etekde gymem asla dedgım gbi siz sanırım yazdıklarımı yanlş okudunz
cnm bnm ya annenle konus bence bu konuyu bunun senın hayatın oldugunu soyle herkesın kendı ozgur ıradesı var ister kapanırsın ıster kapanmassın sana baglı olmalı bu cok uzuldum senın ıcın okuyo musun pekı?
şimdi küçüksün sandım ben önce seni ama 19 muşsun yani küçük sayılmazsın birincisi gitmesinler inşallah diyerek ne kadar günaha girdiğinin farkında mısın acaba hem öyle o kadar açık giyip noluyo yani anlamadım seni şimdi:umursamaz:çok açık giyme sende benim annemlerde hacıya gittiler ama bana hiç baskı yapmazlar çok şükür benim anlatmak istediğim çok açık giyme onlar istemiyosa madem ama kapanman için baskı yapamazlar o ayrı[/QUOTE
ben kendımı acık bulmuyorum benm yastımdakı ınsanlar unıversıteye gögsleri gözüke gözüke gelıyor ben kısa kollu gıyerım sadce sort mını etekde gymem asla dedgım gbi siz sanırım yazdıklarımı yanlş okudunz
hmm o zaman yanlış yapıolar tabi ben tam okumamışım zaten eğer o kadar açık değilse kızmakta çok haklısın canım baskı yapmamalılar:umursamaz:
sölüyorum ama dinlemıyor okuyorum cnm istdeyım belki burda yaşayanlar nası gıyınenlerin oldgunu bılır benım cok acık olup olmadıgımı tahmın edebılırler anlattıklarımdan.ama ben hç kapanmak istemıyorum böyle mtluyum napcam blmıyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?