- 19 Ağustos 2009
- 498
- 4
- 96
- Konu Sahibi cayvekahve
-
aılende senden buyukler varsa onlara danıs canım boyle mantıklı konusabılcegın senden buyuklerle cunku cogu zaman bıze en guzel sekılde yol gosterıyo onlar ben hep ablamla konusurum o hep onumu acmıstr benım ablan abının kuzenın teyzen vs.varsa sana yardımcı olabılır tatlım
aynen de öle yapıorm canım ya bagrıp duruorm:gitme:biraz baskıyla kapatılan 3 tanıdığım var. 3 ü de açıldılar üniversiteye gelince. hem de ne açılmak! bi karış etek giyiyor bi tanesi. yani ters tepti o baskı. bence istemediğin şeyi yapma. ama istediğini belirtirken kavga etme, bağırma, kendini haklıyken haksız duruma düşürme canım....
kendime hakım olmaya calişiorum cnm inşallah ikimiz içnde hyrlısı olur cok saol guzel yorumun içn sizlerde saolun kızlar bıtanesnza.s.:1hug:Canım ayı şeyleri yaşıyoruz bende 19 yaşındayım.Annemle babam hacca gitmeyi bekliyorlar bende çok istiyorum onların adına gitmelerini bence sende böyle düşünmelisin.Bak aynı yaştayız ve tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz ama daha sakin davran zıtlaşmamaya çalış o zaman çok daha üstüne gelir emin ol.Ben kısa kol bile giymiyorum düşün ama saçım açık ve şu an bende kapanmayı düşünmüyorum üniversitede okuyorum.Annemle konuşurkende böyle söylüyorum ben içimden gelmediği sürece kapansamda bi işe yaramıcak o başörtü Allah ın farz kıldığı şey benm için sadece bir aksesuar olarak kalıcak bunumu istiyosun diyorum.Ama bazen şakaya vurarak ama bazen ciddi konuşuyorum ama karşı gelmiyorum zıtlaşmıyorum.Kıyafetlerime giydiklerime çok dikkat ederim kısa kollu giymem mesela dediğin gibi şort askılı faln zaten yoktur kesinlikle.
Canım yaşıtın olarak ve aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylemeliyimki sakın üstüne gitme annenin sonuçta anne ve kendine göre haklı düşünceleri var senin yapman gereken doğruları anlatman ama tartışarak değil.Ve en önemliside bunu kendine dert olarak görme lütfen biraz daha zaman geçsin mutlaka oda anlamaya çalışıcaktır ve zorlamaktan vazgeçicektir.
Sağlıcakla kal canım hayırlı günler diliyorum
bu yaptıının ne kadar gunah oldugunun farkında değil demekkı annen kımse kımseyı zorlayarak kapanmaya yada herhangı bır ibadetını yerıne getırmeye zorlanamaz bu annen bıle olsa...insanın içinden gelmeli herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?