• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni üzüyor...

Nimrel

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
456
36
643
İstanbul
Hamileliğim sürekli bir risk halinde geçmekte.Özellikle kanama geçirdikten sonra daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum... Her neyse eşim seyahatleri nedeni ile evde olmayabiliyor yaklaşık 2 haftalık süren şehir dışı seyahatları var.

Kayın validemle yan binada oturuyoruz. Gelelim konumuza ..

Annem kendi annem bir türlü kabul edemiyor bazı şeyleri. Eşim yolculuğa çıktığında beni anneme bıraktı bir hafta yanlarında kaldım ve kendi evime dönmem gerekiyordu doktor kontrolüm vardı iğne olmam gereken bir zamandı. Doktorum eğer onay verirse kendi başıma gidebilecektim .Fakat erken doğum riski yaşadığım için doktor özellikle toplu taşıma vs beni yorucak herhangi bir şeyi yasakladı. Annemi aradım dedim ki anne ben gelemiyorum (annemle evim 2 saatlik yol bu arada o istanbulun bir ucunda ben diğer ucundayım) resmen bana karşı düşman oldu. Kayın validemin sanki göndermediğini onların kısıtlama yaptığını düşünüyor. Halbuki alakası yok. Kayın validemde üzülüyor halime ..Annemle her gün konuşuyoruz konuşmalarımızı duysanız onda birinde laf sokabiliyor bana ..Üzüntüden resmen tansiyonum çıkıcak ağlamaktan helak oluyorum..

Ablama durumu anlattım ... Oda endişeden ne hale geldiğini bilmediğini söylüyor. Annemi çok seviyorum ama gerçekten kendi kayın validesi vs yaptıklarını zannediyor ki benim eşimin aileside yapıyor ..Gerçekten alakası yok.. Bende hazır eşim yokken beraber vakit geçirmek istiyorum ..Ama durumum müsait değil.Şu ana kadar binbir şeyler atlatıp 7 . ayımıza geldik...

Sanırım annem halen benim evlendiğimin bebek sahibi olduğumun farkına varamıyor..Kabullenemiyor..Onuda anlıyorum oda endişeli ama gerçekten annemi kırmadan nasıl aktaracağımı duygularımı bilmiyorum.Ben cevap verip ailesini kıracak biri değilim..İnşallah atlatacağız bugünleri üzüntüleri..

Kafana takma diyeceksiniz.Öyle yapmaya çalışıyorum. Ama annemle her gün konuşuruz o benden haber almasa endişelenir eminim ..Ama kadın üç hafta süren kapris yapıyor bana :):)

İlginçmiş gerçekten annenizin tavırları.O gelsin madem kalsın size ne güzel.Bide ben bişi sormak istiyorum aileniz eşinizle evlenmenize sıcak bakmadımı ilk başta.Böyle başlayan olaylarda aileler kızının mutlu olduğunu kabul etmek istemiyor yada herşeyi kısıtlama eşten gelen bir hata olarak algılıyor.Çünkü bu işin sonunda biz demiştik diyebilmek var..

Ay bir görseniz eşimi yere göğe sığdırmazlar..Bu kaprisleri yapan annem ...Babam değil... Kayın valide yapsa dicem ki :D kayın valide bizimkisi yapınca garip değil mi :))

Back
X